Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ενα διαμέρισμα που πρόκειται να ανακαινιστεί, το μισό ειναι καλυμμένο με αυτήν την ψευδοροφή. 

1652339574885.jpg

1652339574905.jpg

Ολα αυτά εχουν καμμια αξία για πώληση ή απλώς τα πετάω ;   

Αν ξέρει κανείς κάτι παραπάνω ας μου πεί... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα φωτιστικά, τα οποία δεν μου δείχνουν για led, προφανώς και δεν θα ασχοληθεί κανείς, ακόμα και να τα χαρίσεις (λόγω κατανάλωσης).

Το μόνο που θα άξιζε σαν σκραπ είναι τα αλουμίνια αλλά προφανώς η ποσότητά τους, όταν μιλάμε για διαμέρισμα και μάλιστα μισό (όσο μεγάλο και να είναι), δεν θα είναι τέτοια που να αξίζει τον κόπο (ξήλωμα, κόψιμο, μεταφορά) αφού η τιμή παίζει γύρω στο 1,5€ το κιλό. Και το αλουμίνιο δεν είναι και κανένα  βαρύ μέταλλο ;)

Βέβαια δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις και κανένα παλιατζή που περνάει, αν και το ποιο πιθανό είναι να σου πουν "πόσα δίνεις!!!" αφού θεωρούν ότι πρέπει να πληρωθούν για να σου καθαρίσουν το χώρο :)

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Τα πετάς

8 ώρες πριν, haris_216 είπε

Τα φωτιστικά, τα οποία δεν μου δείχνουν για led, προφανώς και δεν θα ασχοληθεί κανείς, ακόμα και να τα χαρίσεις (λόγω κατανάλωσης).

Το μόνο που θα άξιζε σαν σκραπ είναι τα αλουμίνια αλλά προφανώς η ποσότητά τους, όταν μιλάμε για διαμέρισμα και μάλιστα μισό (όσο μεγάλο και να είναι), δεν θα είναι τέτοια που να αξίζει τον κόπο (ξήλωμα, κόψιμο, μεταφορά) αφού η τιμή παίζει γύρω στο 1,5€ το κιλό. Και το αλουμίνιο δεν είναι και κανένα  βαρύ μέταλλο ;)

Βέβαια δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις και κανένα παλιατζή που περνάει, αν και το ποιο πιθανό είναι να σου πουν "πόσα δίνεις!!!" αφού θεωρούν ότι πρέπει να πληρωθούν για να σου καθαρίσουν το χώρο :)

Ημουν σίγουρος αλλα ειπα να ρωτήσω γιατι ποτέ δεν ξέρεις. Οποτε ξηλωμα . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...