Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,μεχρι το Μαρτιο ειχα την cosmote prepaid αλλα λογω ληξης και διακοπης συνεργασιας τους με την εθνικη τραπεζα δεν μπορουσα να εκδωσω νεα,η λυση τωρα ηταν η εκδοση virtual για να μπορω με ebanking να τη φορτιζω.Ωραια μεχρι εδω,δοκιμαζω να κανω μια αγορα απο κινα απο γνωστο καταστημα μικρης αξιας μου εβγαζε σφαλμα,τηλεφωνο στην εξυπηρετηση να σε συνδεσω με το αλλο τμημα, να δουμε τι παιζει και εντελει μου λενε ειναι ολα ενταξει αλλα επειδη ειναι στην κινα η συναλλαγη θα φανει σε 10μερες πραγμα που δεν εγινε ποτε.Υπαρχει αλλος τροπος ή καρτα να εκδωσω γιατι μου φανηκε η αυλη δυστροπη στις συναλλαγες και δευτερον οταν παω να κανω μια αγορα απο aliexpress,ebay απο κινεζο που εχει αποθηκη Ευρωπη τα χρηματα στελνονται Κινα η στη χωρα που υπαρχει η αποθηκη;Ευχαριστω

Δημοσ.

Εγώ θα προτείνω revolut για να ξεμπερδεύεις με τα τηλεφωνήματα για να δεις τι παίζει. Βάζεις όσα χρήματα θες, χρησιμοποιείς μια εικονική κάρτα και όποτε θες τη διαγράφεις ανέξοδα και βγάζεις καινούργια. Ούτε πληρώνεις για να τη γεμίσεις.

Δημοσ.

ό,τι είπαν οι απο πάνω. Πρέπει να είναι μεγάλο κορόιδο κάποιος για να χρησιμοποιεί προπληρωμένες κάρτες. Μα πολύ μεγάλο κορόιδο. Αν κάνει και αγορές από εξωτερικό τρεις χειρότερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να με βοηθησετε βγαzοντας revolut καρτα θα μπορω να τη φορτιζω με μεταφορα χρηματων στην περιπτωση μου εθνικη τραπεζα;συνδεεται με paypal,αγορες απο aliexpress μπορω να κανω;

Επεξ/σία από johnkou77
Δημοσ.

τη φορτίζεις δωρεάν με όποια κάρτα θέλεις.

Κάνεις αγορές απ όπου θέλεις και έχει καλύτερη ισοτιμία σε συνάλλαγμα σε σχέση με τα ληστρικά τιμολόγια των τραπεζών

Και στο paypal τη βάζεις δεν υπάρχει πρόβλημα

Δημοσ.

Αρα προχωραω αφοβα στην εκδοση της-μου ζηταει φωτο ταυτοτητας υπαρχει θεμα,εχω βαλει τα στοιχεια μου ειμαι στο βημα της ταυτοτητας.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, johnkou77 είπε

Αρα προχωραω αφοβα στην εκδοση της-μου ζηταει φωτο ταυτοτητας υπαρχει θεμα,εχω βαλει τα στοιχεια μου ειμαι στο βημα της ταυτοτητας.

προχωράς κανονικά, υπάρχει και αντίστοιχο θέμα αν χρειαστείς βοήθεια.

Δημοσ.

Τελικα εκανα εγγραφη και η revolut μου εβγαλε 2 καρτες μια visa για ηλεκτρονικες αγορες και αλλη μια εικονικη-το προβλημα ειναι για να μεταφερω χρηματα μου ζηταει χρεωστικη ή πιστωτικη ,εγω εχω μονο αυτη απο εθνικη τραπεζα που παμε στο atm κανει;δευτερον αν κανει βαζουμε τους κωδικους αφοβα της καρτας;τριτον δοκιμασα να μεταφερω ενα μικρο ποσο απο την αυλη της εθνικης για λογους ασφαλειας και παλι μου εγραψε απετυχε επικοινωνηστε με την τραπεζα.Οποιος ξερεις κατι ας με ενημερωσει,ευχαριστω

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, johnkou77 είπε

Τελικα εκανα εγγραφη και η revolut μου εβγαλε 2 καρτες μια visa για ηλεκτρονικες αγορες και αλλη μια εικονικη-το προβλημα ειναι για να μεταφερω χρηματα μου ζηταει χρεωστικη ή πιστωτικη ,εγω εχω μονο αυτη απο εθνικη τραπεζα που παμε στο atm κανει;δευτερον αν κανει βαζουμε τους κωδικους αφοβα της καρτας;τριτον δοκιμασα να μεταφερω ενα μικρο ποσο απο την αυλη της εθνικης για λογους ασφαλειας και παλι μου εγραψε απετυχε επικοινωνηστε με την τραπεζα.Οποιος ξερεις κατι ας με ενημερωσει,ευχαριστω

αυτή που βαζεις στο ΑΤΜ τι είναι;Δεν είναι χρεωστική;Φυσικά και κάνει.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, johnkou77 είπε

Γενικα η virtual της εθνικης εχει θεματα.. Εγω να φανταστεις ειχα κ με το amazon, οχι Κινα που προσπαθησες.. Με prepaid της εθνικης (κανονικη πλαστικη καρτα ειναι) δεν ειχα καποιο θεμα so far. Συνδέεται κανονικα σε paypal , την δεχεται στο amazon , αγοραζεις μεσο pos κτλ. k υπαρχει κ εφαρμογη , i-bank pay που μπορεις να την διαχειριστείς χωρις προσβαση στο ibank.

ΚΑΙ νομιζω οτι δε μπορεσα να στειλω λεφτα-καταθεση απο εθνικη στη revolut μεσο iban. Απο Πειραιώς την γεμιζω.

Δημοσ.

Τελικα ο μονος τροπος να στειλω λεφτα στη revolut ειναι να βαλω τον κωδικο καρτας και να τα παρει απο κει ή μπορει να γινει μεταφορα με e banking;

Δημοσ.

Μπορεί να γίνει μεταφορά και με e-banking στον λογαριασμό σου στην Λιθουανία, με τραπεζικά έξοδα και καθυστέρηση μίας ημέρας.

Δημοσ.

Αρα για να αποφυγουμε ολα αυτα καταληγουμε να βαλω την καρτα και το ποσο  και να τα παρει απο κει;σωστα και αν κατα ποσο ασφαλης ειναι αυτος ο τροπος μεταφορας;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...