mike708 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Καλησπερα ααντιμετωπίζω ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου και συγκεκριμενα με την συνδεση στο διαδυκτιο. Επειδη το ρουτερ ειναι μακρυα απο τον σταθερο υπολογιστη μου δεν εχω την δυνατοτητα ενσυρματης συνδεσης ως αποτελεσμα να χρησιμοποιω ανταπτορα. Η γραμμη μου ειναι vdsl 50mbps.Πριν λιγο καιρο με τον ανταπτορα επιανα γυρα στα 35 που με καλυπταν , ξαφνικα ομως η ταχυτητα επεσε και γενικα η ποιοτητα της συνδεσης εγινε πολυ κακη . Με speedtest η ταχυτητα δεν ξεπερνα τα 10mbps με αποτομα drops και αυξημενο ms στα παιχνιδια. Αποφασισα να αλλαξω ανταπτορα αλλα τα ιδια και ακομα χειροτερα ,εχω δοκιμαση 3 ανταπτορες και ουτε ενας δεν δουλευει σωστα. Στο ιδιο ακριβως σημειο το κινητο μου με speedtest δειχνει πολυ καλες ταχυτητες. Υπαρχει καμια ιδεα τι μπορει να φταιει; Μόλις τώρα, mike708 είπε Καλησπερα ααντιμετωπίζω ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου και συγκεκριμενα με την συνδεση στο διαδυκτιο. Επειδη το ρουτερ ειναι μακρυα απο τον σταθερο υπολογιστη μου δεν εχω την δυνατοτητα ενσυρματης συνδεσης ως αποτελεσμα να χρησιμοποιω ανταπτορα. Η γραμμη μου ειναι vdsl 50mbps.Πριν λιγο καιρο με τον ανταπτορα επιανα γυρα στα 35 που με καλυπταν , ξαφνικα ομως η ταχυτητα επεσε και γενικα η ποιοτητα της συνδεσης εγινε πολυ κακη . Με speedtest η ταχυτητα δεν ξεπερνα τα 10mbps με αποτομα drops και αυξημενο ms στα παιχνιδια. Αποφασισα να αλλαξω ανταπτορα αλλα τα ιδια και ακομα χειροτερα ,εχω δοκιμαση 3 ανταπτορες και ουτε ενας δεν δουλευει σωστα. Στο ιδιο ακριβως σημειο το κινητο μου με speedtest δειχνει πολυ καλες ταχυτητες. Υπαρχει καμια ιδεα τι μπορει να φταιει; Ολα τα drivers του υπολογιστη ειναι ενημερωμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δοκίμασε να μετακινήσεις το ρούτερ πιο ψηλά και να αλλάξεις κανάλι στο wifi του router. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 18 λεπτά πριν, mike708 είπε Υπαρχει καμια ιδεα τι μπορει να φταιει; Μετακινήσατε κάποιο αντικείμενο (καθρέπτη) στο σπίτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike708 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Όχι , δεν νομίζω να φταίει το σημα διότι σε άλλες συσκευές στο ίδιο ακριβώς σημείο το Ίντερνετ είναι πολύ καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Αν έχεις Windows 10 πατα δεξί κλικ στο WiFi δίκτυο που είσαι συνδεδεμένος και δες το πρωτοκόλλο δικτύου και ταχύτητα σύνδεσης. Κάνε scroll down τα έχει κάτω κάτω. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2022 από vagelis2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 διπλο θεμα.κλεινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις