emperor4her Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Στις 12/5/2022 στις 12:56 ΠΜ, vaggos2586 είπε το να λέμε κριτήριο επιλογής το μεγεθος σε σχέση με το mavic pro-air είναι αστείο, μιλάμε ότι και τα τρια χωράνε για πλάκα σε ένα backpack …σε προmavic εποχες οποιος είχε phantom καταλαβαίνει τι σημαίνει διαφορά μεγέθους! backpack.. το mini2 χωραει στο τσαντακι μεσης μου.. για να μην αναφερω οτι μπαινει σε τσεπες βερμουδας (απ αυτες με τις τσεπες στο πλαι στο γονατο) 😋
orfeas26 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Στις 14/5/2022 στις 1:52 ΠΜ, emperor4her είπε backpack.. το mini2 χωραει στο τσαντακι μεσης μου.. για να μην αναφερω οτι μπαινει σε τσεπες βερμουδας (απ αυτες με τις τσεπες στο πλαι στο γονατο) 😋 Και το χειριστήριο που το βάζεις ρε φίλε? Για μένα ότι και να έχεις, καλύτερα να πάρεις κάποιο βαλιτσακι για ασφάλεια. Το mavic pro το είχα σε βαλιτσακι και είχα το κεφάλι μου ήσυχο. Στις 12/5/2022 στις 7:46 ΜΜ, costas_ είπε Φυσικά ! Εγώ το ποιό σημαντικό θεματάκι που είχα μέχρι πρόσφατα με το Mini 2 ήταν οι κάπως ξαφνικές παρεμβολές. Πρόσφατα το πατσάρισα ώστε από CE να λειτουργεί σε FCC και σε μια πρώτη δοκιμή εμβέλειας που έκανα έφτασε τα 3.5 km απόσταση και > 8 km με την επιστροφή. Επέστρεψα λόγω του ότι δεν είχα ξαναπιάσει τέτοιες αποστάσεις ... και το αποτέλεσμα ήταν : ούτε διακοπές, ούτε παρεμβολές, ούτε τίποτα. Φοβερό Εργαλείο ! Σκέψου το Mavic Air 2 combo στα 839€. Το οποίο combo έχει και ND filters μέσα σε σχέση με το combo του Mini 2 και Mini 3.
costas_ Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Ευτυχώς που η DJI κρατά στην λίστα με προϊόντα της για το 2022 το Mini 2 & Mavic Air 2, που παραμένουν πολύ εμπορικά και πτυχημένα Drones
emperor4her Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 19 ώρες πριν, orfeas26 είπε Και το χειριστήριο που το βάζεις ρε φίλε? Για μένα ότι και να έχεις, καλύτερα να πάρεις κάποιο βαλιτσακι για ασφάλεια. Το mavic pro το είχα σε βαλιτσακι και είχα το κεφάλι μου ήσυχο. εχω βαλιτσακι, κυριως για τη μεταφορα απο και προς τον προορισμο πχ διακοπων.. μετα ολο το καλοκαιρι ειναι μονιμα στην τσεπη της βερμουδας, η στην τσαντα παραλιας.. γενικα οπου κατσει 😂
Sakm Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Παιδιά ερώτηση mini 3 η air 2 combo; στα ίδια λεφτά βγαίνουν οπότε κάθε βοήθεια δεκτή..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα