Fulgore Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, sky_walker είπε Συγχαρητήρια στην Sony που τολμαει και κυκλοφορεί κινητά ναυαρχιδες που απευθύνονται σε κοινό που καμία άλλη εταιρία δεν έχει απευθυνθεί τοσα χρόνια. Ποιο είναι αυτό το μοναδικό κοινό είπαμε??Γιατί πέραν από τις κάμερες εγώ και σε ταινιόφιλους έχω δει να τα προμοταρει τα κινητά οπως και στο gaming Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 9 ώρες πριν, melkiades είπε Όχι και πρώτο με οπτικό ζουμ. Πρώτο το Ν90 της Νοκια πριν από 17 χρόνια Nokia N90 - Αναζήτηση Google ειπα και εγω να πω κατι αντιστοιχο αλλα μετα σκεφτηκα το πρωτο της σονυ η το πρωτο της σειρας xperia αλλα και παλι μπα. η το πρωτο της σειρας xperia 1 αλλα ουτε μαλλον ειναι ολα αυτα μαζι ειναι το πρωτο της σονυ ξπερια 1ν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mordred34 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 22 ώρες πριν, sky_walker είπε Συγχαρητήρια στην Sony που τολμαει και κυκλοφορεί κινητά ναυαρχιδες που απευθύνονται σε κοινό που καμία άλλη εταιρία δεν έχει απευθυνθεί τοσα χρόνια. Όποιος θέλει computational φωτογραφία ας παει σε αλλη εταιρία. Πεθανα φιλε με το computational φωτογραφια να σαι καλα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sharke Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 12/5/2022 στις 4:21 ΜΜ, melkiades είπε Όχι και πρώτο με οπτικό ζουμ. Πρώτο το Ν90 της Νοκια πριν από 17 χρόνια Nokia N90 - Αναζήτηση Google 😂 https://www.gsmarena.com/nokia_n90-review-45p4.php ποιο digital Πεθαίνεις , και τα turbo x ζοομ εχουν. παντος εχει ενα πακέτο με ++++ χαρακτηριστικά που ολα τα αλλα κινητά δεν εχουν μαζεμένα ,, αυτο το κανη και μονο ναυαρχίδα,, ολα τα αλλα ειναι απλα στην τιμη ναυαρχίδες της σειράς μιας και υπολείπονται σε πολλά χαρακτηριστικά τουλάχιστον υπολείπονται έστω και σε 2 απο αυτα εν ετη 2022 - Αδιάβροχο - 3,5mm jack audio - micro sd - sim + esim - real 4k οθόνη - optical zoom - Wi-Fi 6E - 4k 120fps σε ολες τις καμερες και οχι μονο στον βασικο φακο. καποιες υποτιθέμενες ναυαρχίδες δεν εχουν ουτε 1 απο αυτα Επεξ/σία 14 Μαΐου 2022 από sharke Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sky_walker Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Στις 12/5/2022 στις 9:10 ΠΜ, nvel είπε υπήρχε πριν 10 χρόνια το s4 zoom σωστό, αλλά δεν πιάνει.. αυτό ήταν μια compact μηχανή με συμβατικό τηλεσκοπικό ζουμ φακό με κινητό στην πλάτη.. Τεχνικά σωστό ωστόσο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
melkiades Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Στις 13/5/2022 στις 5:35 ΜΜ, sharke είπε 😂 https://www.gsmarena.com/nokia_n90-review-45p4.php ποιο digital Πεθαίνεις , και τα turbo x ζοομ εχουν. παντος εχει ενα πακέτο με ++++ χαρακτηριστικά που ολα τα αλλα κινητά δεν εχουν μαζεμένα ,, αυτο το κανη και μονο ναυαρχίδα,, ολα τα αλλα ειναι απλα στην τιμη ναυαρχίδες της σειράς μιας και υπολείπονται σε πολλά χαρακτηριστικά τουλάχιστον υπολείπονται έστω και σε 2 απο αυτα εν ετη 2022 - Αδιάβροχο - 3,5mm jack audio - micro sd - sim + esim - real 4k οθόνη - optical zoom - Wi-Fi 6E - 4k 120fps σε ολες τις καμερες και οχι μονο στον βασικο φακο. καποιες υποτιθέμενες ναυαρχίδες δεν εχουν ουτε 1 απο αυτα Έχεις δίκιο ήταν το Ν93 Nokia N93 review - GSMArena.com tests Τα έχω και τα 2 βλέπεις. Ναι τίμια (!!!! στα 1.400€) η πρόταση της Sony αλλά τελικά όλα από το αποτέλεσμα κρίνονται και κυρίως η φωτογραφία όπου αν δεν επενδύσει στο computational (όπως λέει και ο φίλος μας παραπάνω) κομμάτι, στο λογισμικό δηλαδή, δεν θα επιτύχει. Και αυτό γιατί στην νυκτερινή φωτό και βίντεο αλλά και στο image stabilization, ακόμη και την ημέρα, είναι πια απολύτως απαραίτητο. Κάποιες φωτό με καλό φωτισμό ημέρας πάντως είναι αξεπέραστες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolaoszo Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Στις 12/5/2022 στις 7:40 ΠΜ, JonnyBoy είπε Προς ενημέρωση απλά. Επειδή το περιμέναμε με την γυναίκα για να το πάρουμε και ξενερώσαμε άσχημα. Το ζουμ του φτάνει μέχρι 15,6X ψηφιακά. Έχει κινούμενο τηλεφακό από 3,5X μέχρι 5,2X για συνεχόμενο οπτικό ζουμ. Και στο 5,2X παρουσιάζει χρωματική αλλοίωση. Προς το μώβ αν έχω καταλάβει καλά. Επίσης κάνει εύκολα throttling. Και δεν έχει ούτε καλώδιο μέσα. Το άλλο (Samsung Galaxy S22 Ultra) χάνει κλήσεις και στις στέλνει σε μηνύματα. Και όλες αυτές οι εταιρείες έχουν το θράσος να ζητούν 1000+ ευρώ. Η άλλη (Xiaomi) σου βγάζει ναυαρχίδα και μετά το 40% ελεύθερη πτώση στην μπαταρία και με καμία πιστοποίηση αντοχής. Μένει το Vivo X80 Pro+ (αν έρθει Ελλάδα). Την άλλη κινητάρα (Honor Magic4 Ultimate) με κορυφαίες κάμερες οι κλέφτες δεν την φέρνουν, γιατί ξέρουν ότι δεν θα πουλήσει καμιά άλλη εταιρεία στην κατηγορία ναυαρχίδα smartphone. Δεν ντρέπονται λέω εγώ... Πόσο μα πόσο συμφωνώ μαζί σου φίλε μου. Είναι απαράδεκτο το πόσο πολύ υποτιμούν τον καταναλωτή αυτού του είδους εταιρίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerapp Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 σκουπιδι εταιρεια πλεον . οποιος την πατησει την πατησε . εγω ειμαι ενας . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα