Προς το περιεχόμενο

Το Sony Xperia 1 IV έρχεται με 4K οθόνη και τον πρώτο φακό πραγματικού οπτικού ζουμ στον κόσμο

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, PantelisPt είπε

Πρώτο Sony που είχα ήταν το Xperia T.Που ήταν η Sony τότε και που τώρα.

Ούτε τότε άξιζε, ούτε τώρα αξίζει. 
Οπως βλέπεις δεν άλλαξε τπτ. 

Επεξ/σία από stivaks72
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τηλέφωνα που στην πραγματικότητα χρειάζονται ελάχιστοι. Λες και τα βγάζουν οι εταιρείες απλά για να δείξουν τι μπορούν να κάνουν.

Το 90% του κόσμου κάνει μια χαρά τη δουλειά του με 200-300€. 

Μόνο για όσους θέλουν απλά να έχουν το ακριβότερο από κάθε τι ή νομίζουν ότι με ένα τέτοιο θα κάνουν πχ 5 φορές πιο πολλά πράγματα από ένα των 300€.

• Thanks 3

1 ώρα πριν, oldnew είπε

Λογω τιμής, μπήκα να γράψω θετικά.. Όλοι τα ιδια πάνω κάτω βγάζουνε πλεον, δε χρειάζονται φανμποισμοι, ας ξαναμπεί και η σονυ στο παιχνίδι, καλο για τον ανταγωνισμό είναι. 

Και μετα διαβάζω 1600$... Αχα χα χα.. Να το χαίρονται οι πωλητές γιατί αγοραστές δε βλέπω να υπάρξουν. 

Ρε παιδια οταν λεμε ανταγωνισμό τι εννοούμε;

Διότι σε ολα πλεον ειναι καρτέλ οχι ανταγωνισμός.

Βγαζουν τα κορυφαία κινητά και ολοι εχουν 1200+ τιμη

Αηδία ποία

• Like 2

Αρθράρα για άλλη μια φορά στο Ινσόμνια.

Λέει στον τίτλο "Το Sony Xperia 1 IV έρχεται με τον πρώτο φακό πραγματικού οπτικού ζουμ στον κόσμο". Πας να διαβάσεις τι είναι αυτό το "πραγματικό οπτικό ζουμ" ρε παιδί μου. Μοναδική αναφορά μέσα στο άρθρο: "Επιπλέον, το Xperia 1 IV επιτρέπει απρόσκοπτο ζουμ μέσω της υπερευρυγώνιας προοπτικής του τηλεφακού για ακόμα μεγαλύτερη δημιουργική ελευθερία".

Για κλάματα!

• Like 10
  • Thanks 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ELMastas είπε

Δεν ξέρω τι εννοεί ο ποιητής αλλα είμαι αρκετά σίγουρος οτι έχω δει και άλλους φακούς με πραγματικό οπτικό ζούμ σε μηχανήματα.

Λογικά εννοεί μεταβλητού οπτικού και όχι υβριδικού zoom

85-125mm F2.3-2.8 telephoto zoom: 12-megapixel 1/3.5-inch sensor, OIS

Επεξ/σία από sminitis
  • Like 1

6 λεπτά πριν, sminitis είπε

Λογικά εννοεί μεταβλητού οπτικού και όχι υβριδικού zoom

85-125mm F2.3-2.8 telephoto zoom: 12-megapixel 1/3.5-inch sensor, OIS

και εγώ νομίζω είχαν εδώ και καιρό βγει "πραγματικού" (δλδ οπτικού) ζουμ φακοί (ζουμ=μεταβλητή εστιακή απόσταση όχι "ζουμ"="τηλεφακός" που λένε οι "απλοί χρήστες" 😛 ) σε κινητά, εκτός αν έμειναν πειραματικά και δεν θυμάμαι καλά. Η oppo νομίζω είχε βγάλει εκτός αν είχε μείνει στα χαρτιά (πειραματικό). 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1449 με ακουστικά τον 200+ ευρω  

https://www.sony.gr/electronics/smartphone/xperia-1m4?cpint=HOMEPAGE_TOPBANNER_PDX223_5464

το Huawei P40 Pro+ leica εχει τηλεφακό με πραγματικό οπτικό ζουμ όπως το Xperia 1 IV +(Ανάγνωση αισθητήρα 4κ 120 fps και στους 3 φακούς το μόνο στην αγορά) .

το επερχόμενο Huawei P50 Pro+ δανείζεται τους φακους sony IMX800

δεν μιλάμε για Υβριδικό Οπτικό Zoom που έχουν ολα τα υπόλοιπα κινητά της αγοράς

Επεξ/σία από sharke
  • Like 6

Προς ενημέρωση απλά. Επειδή το περιμέναμε με την γυναίκα για να το πάρουμε και ξενερώσαμε άσχημα. Το ζουμ του φτάνει μέχρι 15,6X ψηφιακά. Έχει κινούμενο τηλεφακό από 3,5X μέχρι 5,2X για συνεχόμενο οπτικό ζουμ. Και στο 5,2X παρουσιάζει χρωματική αλλοίωση. Προς το μώβ αν έχω καταλάβει καλά. Επίσης κάνει εύκολα throttling. Και δεν έχει ούτε καλώδιο μέσα. Το άλλο (Samsung Galaxy S22 Ultra) χάνει κλήσεις και στις στέλνει σε μηνύματα. Και όλες αυτές οι εταιρείες έχουν το θράσος να ζητούν 1000+ ευρώ. Η άλλη (Xiaomi) σου βγάζει ναυαρχίδα και μετά το 40% ελεύθερη πτώση στην μπαταρία και με καμία πιστοποίηση αντοχής. Μένει το Vivo X80 Pro+ (αν έρθει Ελλάδα). Την άλλη κινητάρα (Honor Magic4 Ultimate) με κορυφαίες κάμερες οι κλέφτες δεν την φέρνουν, γιατί ξέρουν ότι δεν θα πουλήσει καμιά άλλη εταιρεία στην κατηγορία ναυαρχίδα smartphone. Δεν ντρέπονται λέω εγώ...

• Like 3
  • Thanks 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...