SDRF71 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 7 λεπτά πριν, PantelisPt είπε Πρώτο Sony που είχα ήταν το Xperia T.Που ήταν η Sony τότε και που τώρα. Tωρα ειναι πανω στο καλάμι..... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stivaks72 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, PantelisPt είπε Πρώτο Sony που είχα ήταν το Xperia T.Που ήταν η Sony τότε και που τώρα. Ούτε τότε άξιζε, ούτε τώρα αξίζει. Οπως βλέπεις δεν άλλαξε τπτ. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2022 από stivaks72 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos KinG Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 με το bezel πανω 10 μετρα δεν το κοιταω καν. Αναμονη ξανα για του χρονου πφφ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ea6gka Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Μετα το Ζ3 το χαος 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Τηλέφωνα που στην πραγματικότητα χρειάζονται ελάχιστοι. Λες και τα βγάζουν οι εταιρείες απλά για να δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Το 90% του κόσμου κάνει μια χαρά τη δουλειά του με 200-300€. Μόνο για όσους θέλουν απλά να έχουν το ακριβότερο από κάθε τι ή νομίζουν ότι με ένα τέτοιο θα κάνουν πχ 5 φορές πιο πολλά πράγματα από ένα των 300€. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasosng Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Άθλιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EmptyPromises Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 με αυτη την τιμη να το χαιρεται η σονυ μας στον.... της.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, oldnew είπε Λογω τιμής, μπήκα να γράψω θετικά.. Όλοι τα ιδια πάνω κάτω βγάζουνε πλεον, δε χρειάζονται φανμποισμοι, ας ξαναμπεί και η σονυ στο παιχνίδι, καλο για τον ανταγωνισμό είναι. Και μετα διαβάζω 1600$... Αχα χα χα.. Να το χαίρονται οι πωλητές γιατί αγοραστές δε βλέπω να υπάρξουν. Ρε παιδια οταν λεμε ανταγωνισμό τι εννοούμε; Διότι σε ολα πλεον ειναι καρτέλ οχι ανταγωνισμός. Βγαζουν τα κορυφαία κινητά και ολοι εχουν 1200+ τιμη Αηδία ποία 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apos Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Αρθράρα για άλλη μια φορά στο Ινσόμνια. Λέει στον τίτλο "Το Sony Xperia 1 IV έρχεται με τον πρώτο φακό πραγματικού οπτικού ζουμ στον κόσμο". Πας να διαβάσεις τι είναι αυτό το "πραγματικό οπτικό ζουμ" ρε παιδί μου. Μοναδική αναφορά μέσα στο άρθρο: "Επιπλέον, το Xperia 1 IV επιτρέπει απρόσκοπτο ζουμ μέσω της υπερευρυγώνιας προοπτικής του τηλεφακού για ακόμα μεγαλύτερη δημιουργική ελευθερία". Για κλάματα! 10 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarulezkd Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Ωραιο φαίνεται, πιστεύω θα το χαρούν πραγματικά τα 3 άτομα που θα το πάρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sminitis Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ELMastas είπε Δεν ξέρω τι εννοεί ο ποιητής αλλα είμαι αρκετά σίγουρος οτι έχω δει και άλλους φακούς με πραγματικό οπτικό ζούμ σε μηχανήματα. Λογικά εννοεί μεταβλητού οπτικού και όχι υβριδικού zoom 85-125mm F2.3-2.8 telephoto zoom: 12-megapixel 1/3.5-inch sensor, OIS Επεξ/σία 12 Μαΐου 2022 από sminitis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 6 λεπτά πριν, sminitis είπε Λογικά εννοεί μεταβλητού οπτικού και όχι υβριδικού zoom 85-125mm F2.3-2.8 telephoto zoom: 12-megapixel 1/3.5-inch sensor, OIS και εγώ νομίζω είχαν εδώ και καιρό βγει "πραγματικού" (δλδ οπτικού) ζουμ φακοί (ζουμ=μεταβλητή εστιακή απόσταση όχι "ζουμ"="τηλεφακός" που λένε οι "απλοί χρήστες" 😛 ) σε κινητά, εκτός αν έμειναν πειραματικά και δεν θυμάμαι καλά. Η oppo νομίζω είχε βγάλει εκτός αν είχε μείνει στα χαρτιά (πειραματικό). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sharke Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1449 με ακουστικά τον 200+ ευρω https://www.sony.gr/electronics/smartphone/xperia-1m4?cpint=HOMEPAGE_TOPBANNER_PDX223_5464 το Huawei P40 Pro+ leica εχει τηλεφακό με πραγματικό οπτικό ζουμ όπως το Xperia 1 IV +(Ανάγνωση αισθητήρα 4κ 120 fps και στους 3 φακούς το μόνο στην αγορά) . το επερχόμενο Huawei P50 Pro+ δανείζεται τους φακους sony IMX800 δεν μιλάμε για Υβριδικό Οπτικό Zoom που έχουν ολα τα υπόλοιπα κινητά της αγοράς Επεξ/σία 12 Μαΐου 2022 από sharke 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JonnyBoy Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Προς ενημέρωση απλά. Επειδή το περιμέναμε με την γυναίκα για να το πάρουμε και ξενερώσαμε άσχημα. Το ζουμ του φτάνει μέχρι 15,6X ψηφιακά. Έχει κινούμενο τηλεφακό από 3,5X μέχρι 5,2X για συνεχόμενο οπτικό ζουμ. Και στο 5,2X παρουσιάζει χρωματική αλλοίωση. Προς το μώβ αν έχω καταλάβει καλά. Επίσης κάνει εύκολα throttling. Και δεν έχει ούτε καλώδιο μέσα. Το άλλο (Samsung Galaxy S22 Ultra) χάνει κλήσεις και στις στέλνει σε μηνύματα. Και όλες αυτές οι εταιρείες έχουν το θράσος να ζητούν 1000+ ευρώ. Η άλλη (Xiaomi) σου βγάζει ναυαρχίδα και μετά το 40% ελεύθερη πτώση στην μπαταρία και με καμία πιστοποίηση αντοχής. Μένει το Vivo X80 Pro+ (αν έρθει Ελλάδα). Την άλλη κινητάρα (Honor Magic4 Ultimate) με κορυφαίες κάμερες οι κλέφτες δεν την φέρνουν, γιατί ξέρουν ότι δεν θα πουλήσει καμιά άλλη εταιρεία στην κατηγορία ναυαρχίδα smartphone. Δεν ντρέπονται λέω εγώ... 3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inetien12 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Αγωνας για το ποιος θα πουλησει το ποιο ακριβο μοντελο ειναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα