sbullakis Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, vasothessaloniki24 είπε Εγω εχω βαλει το hotspot shield και απο οτι εχω διαβασει ειναι αρκετα ασφαλες το θεμα ειναι η google οκ να ανεβαζουμε με vpn η θα πεσει κανενα ban? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasothessaloniki24 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, sbullakis είπε το θεμα ειναι η google οκ να ανεβαζουμε με vpn η θα πεσει κανενα ban? Εξαρταται φανταζομαι τι ανεβαζεις, αν εχει να κανει με copyrights και αν γινεται σε μεγαλη συχνοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sbullakis Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 53 λεπτά πριν, vasothessaloniki24 είπε Εξαρταται φανταζομαι τι ανεβαζεις, αν εχει να κανει με copyrights και αν γινεται σε μεγαλη συχνοτητα. Δεν εχω τετοιο θεμα κανω δικο μου content και ειμαι και partner απλα γενικα δεν ξερω αν επιτρεπεται upload με vpn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasothessaloniki24 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 15 ώρες πριν, sbullakis είπε Δεν εχω τετοιο θεμα κανω δικο μου content και ειμαι και partner απλα γενικα δεν ξερω αν επιτρεπεται upload με vpn Τοτε δεν νομιζω οτι θα εχεις θεμα. Γιατι ετσι κι αλλιως αυτο θα ειναι κατι προσωρινο μεχρι να διορθωθει το προβλημα. Τουλαχιστον για την ωρα να μπορεις να κανεις τη δουλεια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bbbb Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Σε εμένα εδώ και κάποια ώρα έχει διορθωθεί και πλέον ανεβαίνουν κανονικά τα βίντεο και απο τη σταθερή σύνδεση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsints Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Το δοκίμασα κι εγώ τώρα, δείχνει να δουλεύει κανονικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα