Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η επερχόμενη αναδιπλούμενη ναυαρχίδα της Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι

Η πολυαναμενόμενη αναδιπλούμενη ναυαρχίδα της Samsung φαίνεται πως διέρρευσε, καθώς render του Galaxy Z Fold 4 βρέθηκαν μέσω μιας αξιόπιστης πηγής του Onleaks. Από τα render του SmartPrix, βλέπουμε πως το Galaxy Z Fold 4 μοιάζει σχεδιαστικά στον προκάτοχό του, Z Fold 3, με εξωτερική/περιμετρική οθόνη 6,2 ιντσών και 7,6 ίντσες εσωτερική/αναδιπλούμενη οθόνη. Σημαντική αλλαγή βλέπουμε στις κάμερες, οι οποίες είναι παρόμοιες με αυτές του Galaxy S22 Ultra.

Η selfie κάμερα φημολογείται πως θα βρίσκεται κάτω από την εσωτερική οθόνη, ενώ αναμένεται να γίνουν και σημαντικές αλλαγές στην απόδοση της συσκευής. Στο πίσω μέρος βρίσκονται τρεις κάμερες όπως και με το προηγούμενο μοντέλο, αλλά δεν γίνεται αναφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

Από τα render δεν φαίνεται να υπάρχει θέση για το S-Pen, παρόλο που είχε αναφερθεί από το The Elec πως θα προστεθεί στο φετινό μοντέλο. Το Z Fold 3 παρόλο που υποστήριζε το S-Pen, δεν είχε θέση για την αποθήκευσή του, με τους κατόχους να αναγκάζονται να αγοράσουν ξεχωριστή θήκη για την ασφαλή αποθήκευσή του. Το The Elec επίσης ανέφερε πως οι διαστάσεις οθόνης του νέου Z Fold 4 θα είναι διαφορετικές, με την εσωτερική οθόνη να είναι περίπου μία ίντσα μεγαλύτερη και την εξωτερική οθόνη περίπου μία ίντσα μικρότερη σε σχέση με το Z Fold 3.

Για την ώρα δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για την ανακοίνωση του Z Fold 4, αλλά το SmartPrix αναφέρει πως η ανακοίνωση θα γίνει τον Αύγουστο ή Σεπτέμβριο. Αναφορικά, το Z Fold 3 κυκλοφόρησε αρχές Αυγούστου.

View full article

• Like 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Είχε κανείς το 1,2,3 παλαιότερα; Εγώ πιστεύω μόνο οι YouTubers που κάνουν reviews και τους τα στέλνουν τα έχουν για καμιά ωρίτσα, μετά τα πουλάνε!

3d τηλεοράσεις, vr και αναδιπλούμενα τηλέφωνα (τα 2 τελευταία) θα ανήκουν σιγά σιγά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

• Like 5
  • Thanks 1
  • Confused 4
Δημοσ.
4 minutes ago, Tetrabitos said:

Είχε κανείς το 1,2,3 παλαιότερα; Εγώ πιστεύω μόνο οι YouTubers που κάνουν reviews και τους τα στέλνουν τα έχουν για καμιά ωρίτσα, μετά τα πουλάνε!

3d τηλεοράσεις, vr και αναδιπλούμενα τηλέφωνα (τα 2 τελευταία) θα ανήκουν σιγά σιγά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Aπιστευτο τηλεφωνο και σε επιδοσεις...μετα απο 15 μερες το δωσα γιατι παρολο που του ειχα θηκη φοβομουν μην πεσει κατω και γινει κομματια...Ιδιαιτερο τηλεφωνο...οθονη ριχνει σαγονια....μεγαλο μειων η κοιλοτητα στο κεντρο...που την ξεχνας μετα απο λιγο καιρο...Ειναι τηλεφωνο για να το εχεις σε γραφειο / τραπεζι οταν δουλευεις και οχι επανω σου.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε

..vr και αναδιπλούμενα τηλέφωνα (τα 2 τελευταία) θα ανήκουν σιγά σιγά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας....

Σίγουρα παρακολουθείς τεχνολογικές ειδήσεις;

• Like 5
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε

τάδε έφη ένας σοφός insomniac, που δεν τα είχε ποτέ του και έχει και άποψη 🔺

The Hobbit Smile GIF

• Like 8
  • Thanks 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε

τάδε έφη ένας σοφός insomniac, που δεν τα είχε ποτέ του και έχει και άποψη 🔺

The Hobbit Smile GIF

Εγώ πάντως την πάτησα με τα πρώτα δύο οπότε αναδιπλούμενο smartphone θα πάρω μόνο όταν θα το έχει 1 στους 2. :P 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, JohnTheo29 είπε

Aπιστευτο τηλεφωνο και σε επιδοσεις...μετα απο 15 μερες το δωσα γιατι παρολο που του ειχα θηκη φοβομουν μην πεσει κατω και γινει κομματια...Ιδιαιτερο τηλεφωνο...οθονη ριχνει σαγονια....μεγαλο μειων η κοιλοτητα στο κεντρο...που την ξεχνας μετα απο λιγο καιρο...Ειναι τηλεφωνο για να το εχεις σε γραφειο / τραπεζι οταν δουλευεις και οχι επανω σου.

Το χρησιμοποιώ κανονικά το έχω επάνω μου εδώ και έναμιση χρόνο .έχω μία θήκη που είχα αγοράσει από το aliexpress 10 ευρώ με προστατευτικό τζαμάκι μου έχει πέσει πολλές φορές κάτω και μάλιστα μία μου έσπασε το προστατευτικό τζαμάκι αλλά το ίδιο το κινητό δεν έχει την παραμικρή γρατζουνιά -fold 2

• Like 4
Δημοσ.

Τρομερη συσκευή με τα συν και τα πλην. Στα μειον κυριως η αυτονομία, το βάρος η τιμή και η πιθανότητα καταστροφής. 

Ειδικά για το τελευταίο, επειδή με ενδιαφέρει και το ψάχνω, έβλεπα χτες ένα βίντεο με ενα  youtuber που του χάλασε. Άσχετη βλάβη,, δε δουλεύε το wifi, αγρατσουνιστη συσκευή, η οποία στα χαρτιά είναι και αδιάβροχη και το σέρβις της σαμσουνγκ το εβλαλε εκτός εγγύησης λογω υγρασίας λεει.. (σε αδιάβροχη συσκευή την οποία δεν άνοιξαν ακομα να δουν τι έχει). Δυστυχώς δεν συμβαίνουν μονο Ελλάδα αυτα. Να έχεις δώσει 2000 για ενα κινητο και να μη στο φτιάχνουν με γελειες δικαιολογίες χωρίς να φταις.. Εντωμεταξυ σε ολα τα fold, η ζελατίνα που έχει στην οθονη χαλάει μετα απο λιγο καιρο από το άνοιξε κλεισε. Η αντιπροσωπεία δεν έχει να στην αλλάξει, και αν την άλλαξες μόνος σου σε βγάζει εκτός εγγύησης.. Ανώριμη αγορά δηλαδή ακόμα. Με τον καιρο θα στρώσει το πράγμα και θα πολλαπλασιάστουν οι πωλήσεις αλλά για την ωρα για early adopters.. 

Να και το βίντεο που ελεγα :

• Like 2
  • Thanks 4
Δημοσ.

Τη λέξη Apple θα ήθελα να γράψω διότι έχει ώρα να εμφανιστεί, κατα τα άλλα μην ενοχλείστε. Συνεχίστε με τα σαμσθουνγκ σας

• Like 2
  • Confused 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tetrabitos είπε

Για τις 3d τηλεοράσεις θα συμφωνήσω.

Για το vr, αν μπορούσε η τεχνολογία να χωρέσει σε γυαλιά ηλίου/ οράσεως χωρίς να είναι χοντροκομμένα, όλοι θα είχαμε από ένα σετ.

Τα αναδιπλούμενα λαπτοπ και ταμπλετ είναι πιο πιθανόν να περπατήσουν. Αλλά αν λυθούν τα προβλήματα και βελτιωθεί η τεχνολογία αναδίπλωσης οθόνης και στα smartphone νομίζω θα τα προτιμήσουμε όλοι.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...