Προς το περιεχόμενο

POCO bugs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τους τελευταίους μήνες έχω τρομερό θέμα με το κινητό, δεν λειτουργούν πολλές εφαρμογές όπως 

Gmail : δεν έρχονται νέα mails

Maps: δεν λειτουργεί ούτε αναζήτηση ούτε η τοποθεσία τίποτα

Messenger κι από άλλες εφαρμογές μηνυμάτων: δεν λαμβάνω ειδοποιήσεις και πολλές φορές ούτε τα μηνύματα!

Όλα αυτά λύνονται, τελείως προσωρινά, με ένα restart. Μετά από λίγο πάλι τα ίδια! 

Η μόνη οδηγία που κατάφερα να βρω online είναι επαναφορά εργοστασιακών αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.

Δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε κανέναν κι πώς το έλυσε.

Δημοσ.

όταν ψάχνετε βοήθεια να είστε αναλυτικοί για να ξέρουμε και μεις πάνω σε τι απαντάμε.

ποιό poco;

ποιά έκδοση λειτουργικού android;

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, CKSK είπε

Τους τελευταίους μήνες έχω τρομερό θέμα με το κινητό, δεν λειτουργούν πολλές εφαρμογές όπως 

Gmail : δεν έρχονται νέα mails

Maps: δεν λειτουργεί ούτε αναζήτηση ούτε η τοποθεσία τίποτα

Messenger κι από άλλες εφαρμογές μηνυμάτων: δεν λαμβάνω ειδοποιήσεις και πολλές φορές ούτε τα μηνύματα!

Όλα αυτά λύνονται, τελείως προσωρινά, με ένα restart. Μετά από λίγο πάλι τα ίδια! 

Η μόνη οδηγία που κατάφερα να βρω online είναι επαναφορά εργοστασιακών αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.

Δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε κανέναν κι πώς το έλυσε.

Δυστυχώς έτσι είναι τα Poco.

Αν δεν κάνω λάθος από την Miui 12.5 νομίζω άρχισαν τα περισσότερα προβλήματα.

Δεν ξέρω εάν βοηθήσει η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Τα Xiaomi πάλι έχουν λιγότερα προβλήματα αλλά όχι τόσο όσο τα Poco.

Μπορεί σε κάποια καινούργια αναβάθμιση/ενημέρωση να λυθεί κάποιο από αυτά (και γιατί όχι και όλα).

Πάντως την επόμενη φορά(στο μέλλον)καλό είναι να ενημερωθείς για το τι κινητό να πάρεις/επιλέξεις.

Και δεν το λέω ειρωνικά ,γιατί στα χαρακτηριστικά και στην τιμή τους είναι μια χαρά,αλλά τα προβλήματα είναι και σπαστικά.

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, greekfragma είπε

όταν ψάχνετε βοήθεια να είστε αναλυτικοί για να ξέρουμε και μεις πάνω σε τι απαντάμε.

ποιό poco;

ποιά έκδοση λειτουργικού android;

Ναι με συγχωρείς έχεις δίκιο X3 NFC είναι η έκδοση, MIUI Global 12.5.7

Έκδοση Android 11RKQ1 200826.002

11 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Δυστυχώς έτσι είναι τα Poco.

Αν δεν κάνω λάθος από την Miui 12.5 νομίζω άρχισαν τα περισσότερα προβλήματα.

Δεν ξέρω εάν βοηθήσει η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Τα Xiaomi πάλι έχουν λιγότερα προβλήματα αλλά όχι τόσο όσο τα Poco.

Μπορεί σε κάποια καινούργια αναβάθμιση/ενημέρωση να λυθεί κάποιο από αυτά (και γιατί όχι και όλα).

Πάντως την επόμενη φορά(στο μέλλον)καλό είναι να ενημερωθείς για το τι κινητό να πάρεις/επιλέξεις.

Και δεν το λέω ειρωνικά ,γιατί στα χαρακτηριστικά και στην τιμή τους είναι μια χαρά,αλλά τα προβλήματα είναι και σπαστικά.

Ναι δυστυχώς αυτό είδα σε πολλά φόρουμ αλλά τώρα είναι αργά έπρεπε να το ψάξω παραπάνω πριν κάνω την αγορά.

Αυτό φοβάμαι κι εγώ και δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα ότι μπορεί να μην διορθώσει τίποτα ή απλά να τα διορθώσει προσωρινά και δεν γίνεται κάθε φορά που το παθαίνει να πρέπει να κάνω επαναφορά εργοστασιακών... ήδη είναι εκνευριστικο που πρέπει να κάνω μόνο ένα restart.. φαντάσου

Επεξ/σία από CKSK
Δημοσ.

Μια χαρά είναι τα Poco και ειδικά το X3 NFC. Το ίδιο τηλέφωνο έχω και δεν έχει κανένα θέμα. Όπως τα περιγράφεις με gps και λήψη δεδομένων σε εφαρμογές έχει φάει σκάλωμα ή ειναι προβληματικό το module που ευθύνεται για wifi-gps.

Κάνεις μπακαπ επαφές φωτογραφίες και φλασάρεις μέσω υπολογιστή με το εργαλείο της Xiaomi την 12.5.7 από την αρχή σβήνοντας τα πάντα και όχι με ένα απλό reset

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Μια χαρά είναι τα Poco και ειδικά το X3 NFC. Το ίδιο τηλέφωνο έχω και δεν έχει κανένα θέμα. Όπως τα περιγράφεις με gps και λήψη δεδομένων σε εφαρμογές έχει φάει σκάλωμα ή ειναι προβληματικό το module που ευθύνεται για wifi-gps.

Κάνεις μπακαπ επαφές φωτογραφίες και φλασάρεις μέσω υπολογιστή με το εργαλείο της Xiaomi την 12.5.7 από την αρχή σβήνοντας τα πάντα και όχι με ένα απλό reset

Τι να σου πω..εγώ μονίμως από wifi είμαι στο σπίτι δεν αλλάζω κάτι, απλά για κάποιο λόγο σκαλωνει, refresh για πάντα σε εφαρμογές χωρίς ουσιαστική ανανέωση. Έχω δοκιμάσει και με δεδομένα και με wifi..το ίδιο ακριβώς..

+ Να προσθέσω google play, τα ίδια με τα παραπάνω καμία απόκριση αν δεν γίνει restart

Πάντως επειδή το googlαρα είδα ότι δεν είμαι ο μόνος..κάπως παρηγορο..

Θα το ψάξω αυτό που μου λες και θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Το μια χαρά που το είδες 😂 

Εδώ λες φλασάρισμα rom .....

Είναι ο καθένας υποχρεωμένος ή αναγκασμένος να ξέρει ή να κάνει αυτή την διαδικασία για να στρώσει το κινητό?

Το κινητό το παίρνεις για να κάνεις την δουλειά σου όχι για να είσαι συνέχεια εκνευρισμένος η να ασχολείσαι με reset,φλασαρίσματα , backup κλπ.

Να ήταν κανένα παλιό κινητό να πειραματιστείς ή να έχεις την λόξα του σκαλίσματος να το καταλάβω.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...