MSSB Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους! Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα. Μητρική: Gigabyte H410M H V3 - https://www.skroutz.gr/s/30683595/Gigabyte-H410M-H-V3-rev-1-0-Motherboard-Micro-ATX-με-Intel-1200-Socket.html CPU: I3 10100F - https://www.skroutz.gr/s/25338041/Intel-Core-i3-10100F-3-6GHz-Επεξεργαστής-4-Πυρήνων-για-Socket-1200-σε-Κουτί-με-Ψύκτρα.html RAM: https://www.skroutz.gr/s/7730092/G-Skill-Ripjaws-V-16GB-DDR4-RAM-με-2-Modules-2x8GB-και-Συχνότητα-3200MHz-για-Desktop-F4-3200C16D-16GVKB.html CPU: MSI GTX 1060 3GB - https://www.skroutz.gr/s/14949804/MSI-GeForce-GTX-1060-3GB-GTX-1060-ARMOR-3G-V1.html PSU: Be Quiet Pure Power 11 400W 80+ gold Τα έχω συνδέσει όλα. Δεν έχω σήμα στην οθόνη. Κανένα. Από καμιά θύρα της gpu. Προφανώς on board γραφικά δεν έχω. Δοκίμασα ένα ένα να συνδέσω άλλο hardware από το main σύστημα μου και δεν άλλαξε κάτι. Δοκίμασα άλλο τροφοδοτικό, συνεχίζει να μην έχει σήμα. Δοκίμασα με i7 10700k πάλι δεν έχει σήμα ούτε η κάρτα γραφικών ούτε τα on board γραφικά του i7. Δοκίμασα τις ram πάλι δεν άλλαξε κάτι. Στο main σύστημα μου που φοράει z490 aorus elite ac έβαλα τον i3, τις ram το τροφοδοτικό και τη κάρτα γραφικών και δουλεύουν κανονικά. Οι ram οι g.skill 3200mhz με τη μητρική την H410M H V3 μήπως δεν δουλεύουν μαζί; Μέγιστη συχνότητα η μητρική υποστηρίζει 2666 όπως και ο i3. Από όσο ξέρω όμως, αν έχω πιο γρήγορες μνήμες από τον CPU και τη μητρική, δεν έχει σημασία. Πάλι θα έπρεπε να μην υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας. Μήπως η μητρική η H410M είναι προβληματική; Παίζει τέτοια περίπτωση; Να πω μόνο ότι δεν έχω πάνω κανέναν δίσκο και δεν έχω μπει ακόμα σε bios κλπ.. Δεν είχα καν σήμα γενικά καθόλου. Όλα είναι καινούριο πλην τη κάρτα γραφικών αλλά τη τεσταρα και δουλεύει κανονικά η κάρτα. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2022 από MSSB
nickol-us Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Ενδιάμεσα στις αλλαγές, δοκίμασες να κάνει clear cmos μήπως ξεκολλήσει τίποτα; Έτσι που τα λες, όντως δεν έμεινε τίποτα άλλο πέραν της μητρικής. Μπορεί να ήρθε ελαττωματική. Θέματα με ασυμβατότητες στις ραμ μπορεί να υπάρξουν αλλά είναι ελάχιστα. Κατά 99,999% οι μνήμες θα χρονίσουν αυτόματα στην ταχύτητα που προβλέπεται(βάσει επεξεργαστή) ή στη χαμηλότερη, άσχετα το xmp που φτάνει. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2022 από nickol-us
MSSB Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Έβγαλα και τη μπαταρία... Σε δουλειά να βρίσκομαι ναι.. Και εγώ από όσο ξέρω, οι μνήμες αν είναι πιο γρήγορες δεν έχω πρόβλημα. Θα χρονίζουν στο μέγιστο της CPU και μητρικής.. Να τη στείλω πίσω τη μητρική ή να πάω να δοκιμάσω άλλη μητρική πριν τη στείλω.. Αναγκαστικά θα πάω να αγοράσω μια καινούρια οικονομική απλά και μόνο για δοκιμή.......
triplex1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 11 λεπτά πριν, MSSB είπε Έβγαλα και τη μπαταρία... Σε δουλειά να βρίσκομαι ναι.. Και εγώ από όσο ξέρω, οι μνήμες αν είναι πιο γρήγορες δεν έχω πρόβλημα. Θα χρονίζουν στο μέγιστο της CPU και μητρικής.. Να τη στείλω πίσω τη μητρική ή να πάω να δοκιμάσω άλλη μητρική πριν τη στείλω.. Αναγκαστικά θα πάω να αγοράσω μια καινούρια οικονομική απλά και μόνο για δοκιμή....... Αν δεν την εστειλες ακομη καντο , τι περιμενεις 1
Sarandis Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Θα δοκίμαζα πάνω σε μη αγώγιμη επιφάνεια τη μητρική με τον i7 για τα γραφικά, χωρίς βιδωμένη ψύκτρα, ενα dimm και εκκίνηση απο τα pins του power button. Μετά αν είναι καινούρια, προσοχή μη στραβώσει κανα pin, πακετάρισμα και πίσω. Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις και ένα ηχειάκι αλλά άχρηστο θα πάει, το μόνο που βλέπω στο manual για beep codes είναι αν έχεις boot, τίποτα άλλο.
MSSB Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Με βλέπω αύριο πρωί πρωί σε public μπας και βρω τίποτα διαθέσιμο σε λογική τιμή. Ευχαριστώ πολύ όλους σας. Θα δοκιμάσω και αυτό που είπες Σαράντη αν και δεν βλέπω φως στον ορίζοντα. Μόλις πιάσω στα χέρια μ καινούρια μητρική θα ενημερώσω το post ώστε να γνωρίζετε τη τελική λύση.
JDROGAS Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, MSSB είπε Οι ram οι g.skill 3200mhz με τη μητρική την H410M H V3 μήπως δεν δουλεύουν μαζί; Μέγιστη συχνότητα η μητρική υποστηρίζει 2666 όπως και ο i3. Από όσο ξέρω όμως, αν έχω πιο γρήγορες μνήμες από τον CPU και τη μητρική, δεν έχει σημασία. Πάλι θα έπρεπε να μην υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας. Οι μνημες 2133 πρεπει να τις βλεπει κι εσυ οριζεις μετα 2666-3200 κοκ. Eρωτηση: Με τι οθονη συνδεεις και με τι καλωδιο;
MSSB Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Εγώ δεν έχω ορίσει τίποτα γιατί δεν μπορώ να δω τίποτα στην οθόνη. Η οθόνη είναι μια 2Κ MSI 144hz. Δοκίμασα κάθε θύρα hdmi και dp.
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Αν έχεις κάποιο speaker βάλτο να δεις ακους μπιπ κατά την εκκίνηση. Εκτός και αν έχει debug led αλλά χλωμό το κόβω.
MSSB Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Debug led σε 40ε μητρική 🤣 Nice joke.. Δεν έχει φίλε μου 😅 Αλλά speaker δοκίμασα ήδη.. Δεν βγάζει ήχους. Κανέναν... Θα μιλήσω αύριο με το μαγαζί που τη πήρα. Εν το μεταξύ, παρήγγειλα ήδη μια άλλη. 16 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Η οθονη σου εχει μηπως vga η dvi θυρα; Δεν είναι σίγουρος αλλά χλωμό το κόβω.. Επίσης, δεν έχω τέτοια καλώδια στο σπίτι νμζ πλέον...
JDROGAS Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 15 λεπτά πριν, MSSB είπε Δεν είναι σίγουρος αλλά χλωμό το κόβω.. Επίσης, δεν έχω τέτοια καλώδια στο σπίτι νμζ πλέον... Aπλα τα καλωδια hdmi πολλες φορες ειναι προβληματικα και κανουν διαφορα κουλα.Εμενα προ λιγων μηνων 9η γενια ιντελ με μια rx 570 απο hdmi δεν εδειχνε τιποτα.Σε φιλου απο εμενα στημενο htpc με 8100 και Z370 μητρικη κανει διαφορα κουλα η hdmi σε tv 4k παροτι ειναι ver.2.0. Παγωνει το pc στα καλα καθουμενα την ωρα που σερφαρει ας πουμε.Εχω παμπολες περιπτωσεις με hdmi και προβληματα. Το dvi ειναι εγγυηση φερνει εικονα αμεσα εαν μπορεις δοκιμασε παντως. 1
triplex1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 51 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Aπλα τα καλωδια hdmi πολλες φορες ειναι προβληματικα και κανουν διαφορα κουλα.Εμενα προ λιγων μηνων 9η γενια ιντελ με μια rx 570 απο hdmi δεν εδειχνε τιποτα.Σε φιλου απο εμενα στημενο htpc με 8100 και Z370 μητρικη κανει διαφορα κουλα η hdmi σε tv 4k παροτι ειναι ver.2.0. Παγωνει το pc στα καλα καθουμενα την ωρα που σερφαρει ας πουμε.Εχω παμπολες περιπτωσεις με hdmi και προβληματα. Το dvi ειναι εγγυηση φερνει εικονα αμεσα εαν μπορεις δοκιμασε παντως. Η καλυτερη απαντηση στον υπολογιστη αμα δεν κανει μπούτ ειναι να μη τον ανοιξεις καθολου για τιμωρια , να δουμε μετα τι θα κανει
fotaras76 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δοκίμασε άλλο καλώδιο σύνδεσης με την οθόνη γιατί ειδικά με τα hdmi γίνονται πολλά κουλά. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, MSSB είπε Debug led σε 40ε μητρική 🤣 Nice joke.. Δεν έχει φίλε μου 😅 Αλλά speaker δοκίμασα ήδη.. Δεν βγάζει ήχους. Κανέναν... Θα μιλήσω αύριο με το μαγαζί που τη πήρα. Εν το μεταξύ, παρήγγειλα ήδη μια άλλη. Δεν είναι σίγουρος αλλά χλωμό το κόβω.. Επίσης, δεν έχω τέτοια καλώδια στο σπίτι νμζ πλέον... Debug led όχι με αριθμό αλλά με φωτάκια. Όπως π.χ. η 450 Mortar. Αν δεν ακούς τιποτε τότε μάλλον έχει θέμα η mobo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα