Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, kostas123pao είπε

Από πλευράς απόδοσης που κατατάσσεται? Είναι καλύτερος από τον 3600???

Όχι, δεν είναι. Ακόμα και ο 5500 είναι χειρότερος από τον 3600.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, UNPAIKTABLE είπε

Όχι, δεν είναι. Ακόμα και ο 5500 είναι χειρότερος από τον 3600.

Για τον 4500 δεν ξέρω αλλά ο 5500 είναι 5-10% καλυτερος απο τον 3600.

Μην λέμε ό,τι μας κατέβει και παραπληροφορουμε τον κόσμο. 

Επεξ/σία από bonorov
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, UNPAIKTABLE είπε

Ακόμα και ο 5500 είναι χειρότερος από τον 3600.

Σε καμία περίπτωση.

5500 > 3600 > 4500

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Zen2,λίγη  cache,κλειδωμένος,... 

Παρόλα αυτα 6πυρηνο στα 117€ έχουμε να δουμε 2,5-3 χρόνια τουλάχιστον. 

Καλη τιμή για κάποιον που είναι σε χαμηλο μπάτζετ και θέλει να βάλει μία κάρτα μέχρι 6600xt,3060.

• Like 2
Δημοσ.

Απο τους νεους στην λιανικη επεξεργαστες που ριχνει η amd τωρα.
Καλυπτει ολα τα βαλαντια πλεον , εριξε και 4100, 4600G, 5500, 5700X, κλπ.

Επειδη ετυχε να τους βλεπω, χθες στο σκρουτζ ειχε μινιμουμ 135 €, οποτε πολυ καλα εκανες και το ανεβασες φιλε!

• Like 2
Δημοσ.

Όχι δεν έχει APU, φαίνεται ότι είναι 4600g στους οποίους ήταν ελαττωματική η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και την έχουν απενεργοποιήσει.

Δες ένα review εδώ

Δημοσ.

Μπορεί να φανούν χρήσιμα

Ryzen-5-4500-vs-i5-10400F-vs--Ryzen-5-3600

Σίγουρα όχι οτι καλύτερο, εφόσον μιλάμε για games, ωστόσο για budget all around pc είναι μια χαρά.

Δυστυχώς απαιτεί κάρτα γραφικών και αυτό αποτελεί σοβαρό μειονέκτημα.

Αν κάποιος έχει μια παλιά καρτούλα, υπολογίζοντας οτι μια κάπως σοβαρή b450 ξεκινάει στα 65 ευρώ και άλλα 16gb ram (2x8gb/3200) κοστίζουν 55 ευρώ, με σύνολο περίπου 250 φτιάχνει ένα τίμιο/καλό σετάκι.

• Like 2
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Αν κάποιος έχει μια παλιά καρτούλα, υπολογίζοντας οτι μια κάπως σοβαρή b450 ξεκινάει στα 65 ευρώ και άλλα 16gb ram (2x8gb/3200) κοστίζουν 55 ευρώ, με σύνολο περίπου 250 φτιάχνει ένα τίμιο/καλό σετάκι.

Pass είναι όταν ο 10400f έχει τα ίδια χρήματα....

Με 70€ παίρνεις μια b560 και είσαι κομπλέ 

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή για παράδειγμα στα 120€ αγορά (που βλέπω ότι έχει)καινούργιος με την εγγύηση του όλα κτλπ για κάποιον που έχει ήδη ryzen mobo socket κτλπ δεν αξίζει σαν upgrade? Δηλαδή εγώ πχ το σκέφτομαι να δώσω τον ryzen 5 2400g μου (ότι πιάσει) και να πάρω αυτόν νομίζω είναι worth και έχω rx 570 κάρτα μέχρι να γίνει μια αναβάθμιση σιγά σιγά πχ στο επόμενο έτος υπολογίζω (με τις τιμές 'κάτι' γίνεται και μέχρι τότε ίσως κάτι ακόμα) 

Για κάποιον που έχει ήδη ryzen δεν είναι κακο να πάει σ' αυτόν είναι κοντά σε ryzen 3600 / intel 10400f κάπου εκεί κοντά είναι το performance του σε καλύτερη τιμή γιατί όταν δίνουν 150€ τον ryzen 3600 μεταχειρισμένο , μου φαίνεται καλύτερα να πάω σ αυτόν καινούργιο

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Panagiotis321 είπε

Δηλαδή για παράδειγμα στα 120€ αγορά (που βλέπω ότι έχει)καινούργιος με την εγγύηση του όλα κτλπ για κάποιον που έχει ήδη ryzen mobo socket κτλπ δεν αξίζει σαν upgrade? Δηλαδή εγώ πχ το σκέφτομαι να δώσω τον ryzen 5 2400g μου (ότι πιάσει) και να πάρω αυτόν νομίζω είναι worth και έχω rx 570 κάρτα μέχρι να γίνει μια αναβάθμιση σιγά σιγά πχ στο επόμενο έτος υπολογίζω (με τις τιμές 'κάτι' γίνεται και μέχρι τότε ίσως κάτι ακόμα) 

Για κάποιον που έχει ήδη ryzen δεν είναι κακο να πάει σ' αυτόν είναι κοντά σε ryzen 3600 / intel 10400f κάπου εκεί κοντά είναι το performance του σε καλύτερη τιμή γιατί όταν δίνουν 150€ τον ryzen 3600 μεταχειρισμένο , μου φαίνεται καλύτερα να πάω σ αυτόν καινούργιο

Διαθεσιμος στα 134  , δινεις ενα 20ρικο ακομη και παιρνεις τον 5500

Δημοσ.
10 ώρες πριν, gaakoum είπε

Όχι δεν έχει APU, φαίνεται ότι είναι 4600g στους οποίους ήταν ελαττωματική η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και την έχουν απενεργοποιήσει.

Δες ένα review εδώ

Τελεια :(

Να υποθεσω πως ουτε ο 5500 που προταθηκε στο απο πανω ποστ εχει gpu?

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, jim_p είπε

Τελεια :(

Να υποθεσω πως ουτε ο 5500 που προταθηκε στο απο πανω ποστ εχει gpu?

Όποιος ryzen δεν έχει g στο τέλος  δεν έχει ενσωματωμένα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...