Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Οι κάψουλες που ξαναγεμίζουν ΔΕΝ βγάζουν εσπρέσσο αλλά ...καφέ φίλτρου μιας και δεν δημιουργείται καμία πίεση στο εσωτερικό τους όταν περνάει το νερό όπως γίνεται με τις έτοιμες σφραγιστές κάψουλες του εμπορίου... 1 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Να ρωτήσω κάτι τα pods που μπαίνουν σε κανονική καφετέρια αλλά είναι έτοιμα βγάζουν καλό καφέ τώρα το σκέφτηκα μήπως πάρω μια μηχανή κανονική με ese pods
Skrobo Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε Να ρωτήσω κάτι τα pods που μπαίνουν σε κανονική καφετέρια αλλά είναι έτοιμα βγάζουν καλό καφέ τώρα το σκέφτηκα μήπως πάρω μια μηχανή κανονική με ese pods Δεν εχω την παραμικρή ιδέα και δεν μπορώ να απαντήσω στο ερώτημα σου, αλλα εχω την ανάκγη να ρωτήσω: Γιατι; Αφου έτσι και αλλιώς έχεις την μηχανή, δεν εχει μεγάλή διαφορά να το πρέπει να βάλεις μια δόση καφέ στο καλάθι και να το πατήσεις.
zio10 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 27 λεπτά πριν, Skrobo είπε Δεν εχω την παραμικρή ιδέα και δεν μπορώ να απαντήσω στο ερώτημα σου, αλλα εχω την ανάκγη να ρωτήσω: Γιατι; Αφου έτσι και αλλιώς έχεις την μηχανή, δεν εχει μεγάλή διαφορά να το πρέπει να βάλεις μια δόση καφέ στο καλάθι και να το πατήσεις. Έχει διαφορά στην ευκολία και στο καθάρισμα κτλ. Μικρή αλλά έχει.
panosno1com Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Στις 11/5/2022 στις 6:46 ΜΜ, basilis_k6 είπε πηρα μια απλη μηχανη εσπρεσσο και φορτωνω κάψουλες λορ καθε φορά που έχει προσφορά. 2,70 η δεκάδα. Παίρνω καμια 200-250 καψουλες και μετά παλι απο μήνες. εχει βγάλει τοσα λεφτα που δεν ξερω γιατι δεν το εκανα νωριτερα. Δεν ξανασχολουμε με χυμα καφε. nespresso πηρες ? nescafe (dolce gusto) δε νομιζω ν βγαζει η λορ..?
basilis_k6 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 29 λεπτά πριν, panosno1com είπε nespresso πηρες ? nescafe (dolce gusto) δε νομιζω ν βγαζει η λορ..? nespresso delonghi καπου στο 100ρικο
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 9 ώρες πριν, Skrobo είπε Δεν εχω την παραμικρή ιδέα και δεν μπορώ να απαντήσω στο ερώτημα σου, αλλα εχω την ανάκγη να ρωτήσω: Γιατι; Αφου έτσι και αλλιώς έχεις την μηχανή, δεν εχει μεγάλή διαφορά να το πρέπει να βάλεις μια δόση καφέ στο καλάθι και να το πατήσεις. Γιατί αν δεν είναι pressurized θα πρέπει να ξέρεις το κατάλληλο καφέ και πως να το πατήσεις και επίσης έχει καθάρισμα μετά το portofilter. Ενώ τα pods είναι στάνταρ 7 γραμμάρια το βάζεις κάνεις τον καφέ και μετά τον πετάς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα