Exodia The Forbidden One Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Καλησπέρα παιδιά μου χάλασε η μηχανή Nespresso που έχω και σκέφτομαι να πάρω καινούργια, η ερώτηση μου είναι η Nespresso από κάψουλες βγάζει τον καλύτερο καφέ ή να διάλεγα κάτι μετά Illy και lavazza που έχουν δικές τους μηχανές.
zio10 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Για μένα τον πιο ωραίο τον βγάζει η illy αλλά πάρε πάλι nespresso που βρίσκεις κάψουλες παντού και σε καλές τιμές. Επίσης υπάρχει περίπτωση να επισκευάζεται με μικρό κόστος, κάνε μια ερώτηση πριν πάρεις άλλη.
zygorito Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Τύπου nespresso βολεύυουν με το σκεπτικό οτι αγοράζεις ψιλοφρέσκες απο καφεκοπτείο δλδ ζητάς και στις φτιάχνει την ίδια ή την επόμενη μέρα και είναι οκ. Τύπου illy δεν κάνει κανείς μόνο αν πάρεις μεταλλικές επαναγεμιζόμενες. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2022 από zygorito 1
NikosKallithea Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Παρε μηχανή που βαζεις εσυ τον καφε, μην τους πληρώνεις ενοίκιο για την μηχανη αγοράζοντας κάψουλες 1 1
vagos789 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Ενας καλος καφες εχει περιπου ~25€ το κιλο αντε 30 το πολυ Παιρνεις μια gaggia με ενσωματωμενο μυλο (οκ πολλοι θα διαφωνησουν σε αυτο) και θα κανεις αποσβεση γρηγορα εφοσον πινεις καθε μερα τουλαχιστον εναν
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, zio10 είπε Για μένα τον πιο ωραίο τον βγάζει η illy αλλά πάρε πάλι nespresso που βρίσκεις κάψουλες παντού και σε καλές τιμές. Επίσης υπάρχει περίπτωση να επισκευάζεται με μικρό κόστος, κάνε μια ερώτηση πριν πάρεις άλλη. Ρώτησα Nespresso και μου είπε 50 ευρώ την είχα πάρει 70 δεν αξίζει. Ο καφές με νοιάζει πιο πολύ πλέον illy βρίσκεις και στο σούπερ. 29 λεπτά πριν, vagos789 είπε Ενας καλος καφες εχει περιπου ~25€ το κιλο αντε 30 το πολυ Παιρνεις μια gaggia με ενσωματωμενο μυλο (οκ πολλοι θα διαφωνησουν σε αυτο) και θα κανεις αποσβεση γρηγορα εφοσον πινεις καθε μερα τουλαχιστον εναν Οι gaggia είναι ακριβες αρκετά από όσο ξέρω 250+
vagos789 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Ναι δεν ειναι φτηνες αλλα εγω εχω μια δεν ξερω απο ποτε , αιωνες,μονο που θελει να την καθαριζεις 2-3 φορες το μηνα. Η αποσβεση ειναι δεδομενη.Δεν παιζει να μην αποσβεστει σε λογικο χρονικο διαστημα απο σπιτι με 2 ατομα που πινουν καφε. Τωρα απο καψουλες η γνωμη μου ειναι οτι οι νεσπρεσο ειναι καλυτερες σαν γευση απο τις αλλες.Αν καποιος βρει αναγεμισμενες σε καλη τιμη που να τον ικανοποιουν,ισως εχει νοημα και οικονομικα.
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, vagos789 είπε Ναι δεν ειναι φτηνες αλλα εγω εχω μια δεν ξερω απο ποτε , αιωνες,μονο που θελει να την καθαριζεις 2-3 φορες το μηνα. Η αποσβεση ειναι δεδομενη.Δεν παιζει να μην αποσβεστει σε λογικο χρονικο διαστημα απο σπιτι με 2 ατομα που πινουν καφε. Τωρα απο καψουλες η γνωμη μου ειναι οτι οι νεσπρεσο ειναι καλυτερες σαν γευση απο τις αλλες.Αν καποιος βρει αναγεμισμενες σε καλη τιμη που να τον ικανοποιουν,ισως εχει νοημα και οικονομικα. Σίγουρα μέσα σε ένα χρόνο θα έχει κάνει απόσβεση απλά με τρόμαζει η συντήρηση λίγο. Nespresso επαναγεμιζομενες δεν έχω δοκιμάσει για δεν ξέρω
vagos789 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Η συντηρηση δεν ειναι κατι να σε τρομαζει με τις αυτοματες μηχανες,ειναι η αμεσως πιο ευκολη λυση μετα τις καψουλες Απλα καθε δευτερο ΣΚ θα ασχολεισαι λιγο,η αφαλατωση που ειναι πολυ πιο αραιη χρονικα (μηνες) θα ειναι περισσοτερη ωρα
zygorito Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε Σίγουρα μέσα σε ένα χρόνο θα έχει κάνει απόσβεση απλά με τρόμαζει η συντήρηση λίγο. Nespresso επαναγεμιζομενες δεν έχω δοκιμάσει για δεν ξέρω υπάρχουν επαναγεμιζόμενες εχω δει μεταλικές βιδωτές και κάποιες σαν μια χρησης που τις σφραγιζεις μόνος σου με ειδικό αλουμινόφυλλο. Εγω θα αγόραζα ενα σετ επαναγεμιζόμενες απο amazon που κάνουν περιπου €40~ και αν ο καφες που έβγαζαν μετά απο 3-4 χρήσεις ήταν χάλια θα τις γύριζα. Ουσιαστικά μόνο από εκει αξίζει αν το σετ εχει return policy Η κάψουλα όντως είναι ευκολία για κάποιους το θέμα είναι να πίνει και όσο πιο φρέσκο ποιοτικό καφέ γίνεται. πχ οι έτοιμες μπορει να είναι αλεσμένες απο 3 μήνες ^^ Επεξ/σία 11 Μαΐου 2022 από zygorito
basilis_k6 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 πηρα μια απλη μηχανη εσπρεσσο και φορτωνω κάψουλες λορ καθε φορά που έχει προσφορά. 2,70 η δεκάδα. Παίρνω καμια 200-250 καψουλες και μετά παλι απο μήνες. εχει βγάλει τοσα λεφτα που δεν ξερω γιατι δεν το εκανα νωριτερα. Δεν ξανασχολουμε με χυμα καφε. 2
djcat Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δεν έχει νόημα να γεμίζεις μόνος σου τις κάψουλες. Κακό αποτέλεσμα και φασαρία χωρίς λόγο. Ή πάρε μια μηχανή με κάψουλες ή αυτή την φτηνή από το κιτρινομάγαζο. Βρες να δοκιμάσεις από illy iperesspresso να δεις αν σου αρέσει. Παίρνει άλλες κάψουλες αλλά πιο ακριβές. Η illy βγάζει κάψουλες και για τη nespresso μηχανή.
StamTheMan Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Εχετε να προτεινετε κατι για επαναγεμιζομενες dolce gusto? Ηθελα απο καιρο να την αλλαξω με nespresso,αλλα τα οικονομικα πανε τοσο στραβα που οχι μονο δε θα αλλαξω,αλλα θα παρω και επαναγεμιζομενες.
duende Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 15 ώρες πριν, basilis_k6 είπε πηρα μια απλη μηχανη εσπρεσσο και φορτωνω κάψουλες λορ καθε φορά που έχει προσφορά. 2,70 η δεκάδα. Παίρνω καμια 200-250 καψουλες και μετά παλι απο μήνες. εχει βγάλει τοσα λεφτα που δεν ξερω γιατι δεν το εκανα νωριτερα. Δεν ξανασχολουμε με χυμα καφε. αυτο. κακα τα ψεμματα, ειναι ευκολια. σε 2 λεπτα μετρημενα εχεις ετοιμο καπουτσινο αν εχεις και το αεροτσινο διπλα. το πρωι που θες κατι γρηγορα με τη τσιμπλα στο ματι, μετραει. αυτη την εχει δει κανεις? φαινεται καλος συμβιβασμος για καψουλες και αλεσμενο μια στο τοσο https://ilektroxoros.gr/izzy-IZ-6009-223900-kafetieres-gia-kapsoules-nespresso.html 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 15 ώρες πριν, basilis_k6 είπε πηρα μια απλη μηχανη εσπρεσσο και φορτωνω κάψουλες λορ καθε φορά που έχει προσφορά. 2,70 η δεκάδα. Παίρνω καμια 200-250 καψουλες και μετά παλι απο μήνες. εχει βγάλει τοσα λεφτα που δεν ξερω γιατι δεν το εκανα νωριτερα. Δεν ξανασχολουμε με χυμα καφε. Και εγώ Λορ οπότε έχει προσφορές φορτωνα για μένα οι καλύτερες μαζί με τις Illy 17 λεπτά πριν, duende είπε αυτο. κακα τα ψεμματα, ειναι ευκολια. σε 2 λεπτα μετρημενα εχεις ετοιμο καπουτσινο αν εχεις και το αεροτσινο διπλα. το πρωι που θες κατι γρηγορα με τη τσιμπλα στο ματι, μετραει. Έτσι ακριβώς ειδικά για την δουλειά αξίζει φουλ από τα πληρώνεις κάθε μέρα καφέ απέξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα