Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Ένα νέο πρόβλημα στο laptop της συζύγου αυτή τη φορά. Αφορά Ένα Asus u56e το οποίο αφού περάσει την πρώτη οθόνη με το logo της Asus κάνει επανεκκίνηση ξανά και ξανά και ξανά και ξανά.... και ξανά. Επανεγκατέστησα το Win10 Pro x64 και αφού όλα ΟΚ με drivers, προγράμματα κλπ μετά τον πρωτο τερματισμό συνεχόμενες επανεκκινήσεις. Δοκιμάζω Win7 και αφού όλα ΟΚ με drivers, προγράμματα κλπ μετά τον πρωτο τερματισμό συνεχόμενες επανεκκινήσεις, ξαναβάζω Win10 και άλλη μια επανάληψη του έργου.

Αν έχει κάποιος καμιά ιδέα θα το εκτιμούσα αλλιώς το laptop θα εκπαραθυρωθεί και εγώ θα κλαίω για τις χαμένες ώρες μου.

Thanks

Δημοσ.

Μήπως ζεσταινεται....για δες αν βγαίνει ζεστός αέρας απο τις γρίλλιες

Δοκίμασε μετά να μπεις κάποιο Live USB Linux (Windows PE) και αν φτάσει στο Desktop...άστο ανοιχτό  για ώρες...αν μπορείς να παίξεις και κάποιο βιντεάκι ακόμα καλύτερ α (youtube).

Ειδάλλως πάμε για κλασσικα έλεγχο μνημών, δίσκου κ.ο.κ

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, masteripper είπε

Μήπως ζεσταινεται....για δες αν βγαίνει ζεστός αέρας απο τις γρίλλιες

Δοκίμασε μετά να μπεις κάποιο Live USB Linux (Windows PE) και αν φτάσει στο Desktop...άστο ανοιχτό  για ώρες...αν μπορείς να παίξεις και κάποιο βιντεάκι ακόμα καλύτερ α (youtube).

Ειδάλλως πάμε για κλασσικα έλεγχο μνημών, δίσκου κ.ο.κ

Αν δοκιμάσω να κάνω επανεγκατάσταση OS όλα μα όλα προχωρούν κανονικά, κάνει κανονικά όσες επανεκκινήσεις απαιτούνται από λογισμικό και drivers και μετά αρχίζει η παράνοια.

Σχετικά με μνήμες και δίσκο όλα είναι ΟΚ καθώς ήταν και τα πρώτα που ελέχθηκαν.

Δημοσ.

Κανονικά τα Windows εάν αποτύχουν να ανοίξουν τρεις φορές στη σειρά βγάζουν τις επιλογές επιδιόρθωσης. Εάν δεν το κάνει αυτό, κάτι έχει χαλάσει στην εγκατάσταση. Το στικάκι ή το DVD περιέχει την τελευταία έκδοση; Αν είναι πολύ παλιά, φοβάμαι ότι κάποιος οδηγός που περνάει με το Windows Update πιθανόν να δημιουργεί θέμα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους & όλες για την βοήθεια, το θέμα είναι ότι δοκίμασα 3 διαφορετικά λειτουργικά (Win 10 Pro x64, Win 7 ακόμα και κάποια Win 8 που είχα), όλα αυθεντικά εννοείται, τα Win 10 Pro x64 και τα Win 7 τα έχω και σε άλλα μηχανήματα και όλα είναι ΟΚ κατά την διάρκεια της εγκατάστασης του OS, των drivers και των προγραμμάτων, κανονικά όλες οι επανεκκινήσεις που απαιτούνται, δοκίμασα και με update και χωρίς. Αν μετά από χρήση κάνω τερματισμό το μηχάνημα δεν ξανανοίγει!!! Μια εγκατάσταση (Win 10) έκανα clone τον σκληρό και λειτούργησε κανονικά (τον είδε το BIOS, επιλέχθηκε ως primary boot device και όλα ΟΚ). Στη συνέχεια δεν bootαρε με κανέναν από τους 2 δίσκους.

Πλέον έχω σταματήσει να ελπίζω, πόσο μάλλον να το εμπιστευθώ για χρήση, απλά θέλω να βρώ τι φταίει πριν το λιώσω στην πυρά.   

2 ώρες πριν, triplex1 είπε

Gen2 ..........το εχεις πειραξει , αλλαξει cpu ή ειναι με 2430m?

Δεν έχω κάνει καμιά αλλαγή εκτός από τους δίσκους που δοκιμάζω. Είναι της συζύγου βλέπεις οπότε δεν είναι προσβάσιμο για πειράματα.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Πέρασε win7 και μην περνάς καθόλου drivers. Εγκατέστησε το HD Sentinel τελευταία έκδοση και δες την υγεία του δίσκου/ssd. Δίσκο έχει ή ssd?

Δημοσ.
10 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε

Πέρασε win7 και μην περνάς καθόλου drivers. Εγκατέστησε το HD Sentinel τελευταία έκδοση και δες την υγεία του δίσκου/ssd. Δίσκο έχει ή ssd?

Καλημέρα

Φορούσε τον SSD SAMSUNG MZ-76E250B/EU 860 EVO SERIES 250GB

Δοκιμάστηκαν και οι: 1) SSD VERBATIM 49351 VI550 S3 2) SD PATRIOT P210S512G25 P210 512GB

σε όλους έχω τα ίδια αποτελέσματα.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, pantelis_a είπε

Καλημέρα

Φορούσε τον SSD SAMSUNG MZ-76E250B/EU 860 EVO SERIES 250GB

Δοκιμάστηκαν και οι: 1) SSD VERBATIM 49351 VI550 S3 2) SD PATRIOT P210S512G25 P210 512GB

σε όλους έχω τα ίδια αποτελέσματα.

Δεν ειναι δισκος αυτο που κανει .

Οταν τα κανει ολα το εχεις συνδεμενο με ρευμα+μπαταρια?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Δεν ειναι δισκος αυτο που κανει .

Οταν τα κανει ολα το εχεις συνδεμενο με ρευμα+μπαταρια?

Είναι μόνιμα στο ρεύμα με κουμπωμένη τη μπαταρία η οποία όμως είναι "νεκρή". Αν βγάλω την παροχή ρεύματος το μηχάνημα κλείνει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pantelis_a είπε

Είναι μόνιμα στο ρεύμα με κουμπωμένη τη μπαταρία η οποία όμως είναι "νεκρή". Αν βγάλω την παροχή ρεύματος το μηχάνημα κλείνει.

Αν βγαλεις την μπαταρια τι κανει?

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Αν βγαλεις την μπαταρια τι κανει?

Όσο διαρκεί η εγκατάσταση των windows το μηχάνημα λειτουργεί κανονικά, μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης και αφού το λειτουργήσω κανονικά (σερφάρισμα, δημιουργία αρχείων κλπ) εάν κάνει τερματισμό ή επανεκκίνηση βλεπω μόνο την 1η οθόνη της Asus  και reboot, 1η οθόνη της Asus  και reboot, 1η οθόνη της Asus  και reboot....

Αυτό επαναλαμβάνεται είτε είναι πάνω η μπαταρία είτε όχι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον ενα-ενα που ρωταμε δεν βγαζουμε ακρη , ειπες ειναι της γυναικας και δεν σ'αφηνει να το πειραξεις......και πως θα το δουλεψει εφ'οσον δεν λειτουργει?

1.θα το ανοιγα για αλλαγη παστας (MX-4)  τα reboot ειναι και απ'αυτο

2.Τη στιγμη που ειναι νεκρη η μπαταρια σου θα κοιτουσα το τροφοδοτικο (υπαρχει η εκδοχη να τα'χει παιξει και να μη φτανει το ρευμα η΄να ζεσταινεται και να κλεινει για προστασια)

3.Προβλημα στην μητρικη

Επεξ/σία από triplex1
Δημοσ.

Δεν με άφηνε να το πειράζω σχετικά με αλλαγή cpu που με ρώτησες παραπάνω, πλέον αντιλαμβάνεται ότι δεν θα ξαναδουλέψει οπότε έχω το ελεύθερο (ετοιμάζω το δισκοπρίονο :-) )

Θα ψάξω να βρω πως μπορώ να κάνω hard reset ως τελευταία προσπάθεια/

Χίλια ευχαριστώ για τον χρόνο και την υπομονή σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...