carculas Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Για ζευγάρι εκπαιδευτικών συνδυάζεται το κουπόνι σίγουρα, για άλλες κατηγορίες δεν ξέρω. Πραγματικά αυτό με τα 3 κουπόνια θέλω να δω πως θα λειτουργήσει και με ποιους όρους...
ssotoss Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Πουθενά δεν βρήκα στον οδηγό αναφορά σε ζευγάρι εκπαιδευτικών. Σε γνωστή αλυσίδα σήμερα μου είπαν ότι μπορούν να συνδυαστούν δύο κουπόνια, ανεξάρτητα από ύπαρξη συγγενικής σχέσης.
skang Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Μπορεί να γίνει χρήση δυο voucher γνωρίζοντας το Α.Φ.Μ του δεύτερου κατόχου και το κινητό τηλέφωνο του. Ο δεύτερος κάτοχος θα πρέπει απλά να είναι διαθέσιμος την ώρα της αγοράς να στείλει στον πρώτο, έναν κωδικό επιβεβαίωσης που θα του σταλεί. Αυτή η διαδικασία έγινε για αγορά, με χρήση δυο voucher σε γνωστό κατάστημα.
Balantakos Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Μεχρι 3 κουπονια γινεται ενωση για 1 προιον, απλα πηγαιντε σε ενα καταστημα.
Greengreen Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, skang είπε Μπορεί να γίνει χρήση δυο voucher γνωρίζοντας το Α.Φ.Μ του δεύτερου κατόχου και το κινητό τηλέφωνο του. Ο δεύτερος κάτοχος θα πρέπει απλά να είναι διαθέσιμος την ώρα της αγοράς να στείλει στον πρώτο, έναν κωδικό επιβεβαίωσης που θα του σταλεί. Αυτή η διαδικασία έγινε για αγορά, με χρήση δυο voucher σε γνωστό κατάστημα. Που το εκανες; online ή σε καταστημα
skang Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 29 λεπτά πριν, Greengreen είπε Που το εκανες; online ή σε καταστημα Σε κατάστημα.
PiraeusLeon1980 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δεν ισχύει για όλα τα προϊόντα για ορισμένες κατηγορίες
ddnk Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Καλησπέρα, πήγα σε plaisio και media markt και μου είπαν οτι το xiaomi pad 5 δεν είναι μέσα στα προβλεπόμενα από το πρόγραμμα tablet. Ο Γερμανός στο site του λέει ναι, ξέρει κανείς γιατί δεν είναι παντού διαθέσιμο μέσω προγράμματος; Το πήρε κάποιος με το voucher; Ευχαριστώ
Balantakos Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 13 λεπτά πριν, ddnk είπε Καλησπέρα, πήγα σε plaisio και media markt και μου είπαν οτι το xiaomi pad 5 δεν είναι μέσα στα προβλεπόμενα από το πρόγραμμα tablet. Ο Γερμανός στο site του λέει ναι, ξέρει κανείς γιατί δεν είναι παντού διαθέσιμο μέσω προγράμματος; Το πήρε κάποιος με το voucher; Ευχαριστώ Γιατι ο Γερμανος το εχει δηλωσει και εχει αποθεμα, οι αλλοι μαλλον οχι.
Greengreen Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Προτιμάτε xiaomi pad απο ipad? Τα ισοπεδωσαμε όλα ε; 1
ddnk Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, Greengreen είπε Προτιμάτε xiaomi pad απο ipad? Τα ισοπεδωσαμε όλα ε; Γιατί όχι; Εξαρτάται από τη χρήση που θα κάνει κάποιος...
Greengreen Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 5 λεπτά πριν, ddnk είπε Γιατί όχι; Εξαρτάται από τη χρήση που θα κάνει κάποιος... Και ποια ειναι η χρηση αυτη;
ddnk Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Greengreen είπε Και ποια ειναι η χρηση αυτη; Multimedia: Καλύτερη οθόνη (16/10 φόρμα), καλύτερος ήχος 3rd party εφαρμογές για streaming με εγκατάσταση apk Επεξ/σία 23 Μαΐου 2022 από ddnk
Greengreen Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, ddnk είπε Multimedia: Καλύτερη οθόνη (16/10 φόρμα), καλύτερος ήχος 3rd party εφαρμογές για streaming με εγκατάσταση apk Τουρμπάτη…κινεζιά
kavaliotis Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Online ΔΕΝ γίνεται να ενώσεις 2 κωδικούς από διαφορετικά ΑΦΜ, μόλις το δοκίμασα. Οπότε ΜΟΝΟ από κατάστημα, γιατί έρχεται στο κινητό ένας μοναδικός κωδικός για κάθε κωδικό στο κινητό του κατόχου. Και για όποιον ενδιαφέρεται για iPad που έχει 399€, ΔΕΝ σε αφήνουν να ενώσεις 2 voucher ούτε σε κατάστημα γιατί λένε ότι δεν μπορούν να επιστρέψουν το 1€. Άκου τί σκαρφιστήκανε για να μην μπορείς να το αγοράσεις.. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2022 από kavaliotis 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις