Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Εμεις εχουμε την ασφαλεια απο λογιστη που κανει και ασφαλειες αυτοκινητου. Λογικα παω σε αυτον να ζητησω τους ορους, ή τα λεει στο πισω μερος του ασφαλιστρου πχ? (ιντερσαλονικα εχω) Αν και ασχετο η Intersalonica δεν μετεχει στο φιλικο διακανονισμο https://www.insurancemarket.gr/odigos-asfaleias/autokinito/filikos-diakanonismos Επεξ/σία 12 Μαΐου 2022 από Γιάννης Platano 1
SabotazNic Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αν και ασχετο η Intersalonica δεν μετεχει στο φιλικο διακανονισμο https://www.insurancemarket.gr/odigos-asfaleias/autokinito/filikos-diakanonismos https://intersalonica.gr/asfalia-aftokinitou/#1573605705147-6c5bf735-652d Βρισκω αυτο. Πρεπει να το λεει και στο συμβολαιο το προγραμμα "ΕΡΜΗΣ"?
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε https://intersalonica.gr/asfalia-aftokinitou/#1573605705147-6c5bf735-652d Βρισκω αυτο. Πρεπει να το λεει και στο συμβολαιο το προγραμμα "ΕΡΜΗΣ"? Γιατι λοιπον δεν μετεχει καθαρα ?
zio10 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Μια φορά χρειάστηκε πριν λίγους μήνες, μου είπε να μείνω μέσα στο αμάξι που οδηγούσα και με πήγε εκεί που του είπα. Δεν μου φάνηκε να το κάνει χαριστικά, απλά μου είπε ότι δεν μπορώ να είμαι μαζί του στο φορτηγό.
Joshua21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, SabotazNic είπε Εμεις εχουμε την ασφαλεια απο λογιστη που κανει και ασφαλειες αυτοκινητου. Λογικα παω σε αυτον να ζητησω τους ορους, ή τα λεει στο πισω μερος του ασφαλιστρου πχ? (ιντερσαλονικα εχω) Το λογικό είναι να χρησιμοιήσεις το google για να τους βρεις online άμεσα.
SabotazNic Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Το λογικό είναι να χρησιμοιήσεις το google για να τους βρεις online άμεσα. Α έλεγα μήπως είναι συγκεκριμένοι ανά συμβόλαιο/πρόγραμμα κτλ. Δεν έχω ασχοληθεί, είναι ψιλό αυτόματο από τον πατέρα μου Οκ θα το δω αύριο. Thx
Joshua21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, SabotazNic είπε https://intersalonica.gr/asfalia-aftokinitou/#1573605705147-6c5bf735-652d Βρισκω αυτο. Πρεπει να το λεει και στο συμβολαιο το προγραμμα "ΕΡΜΗΣ"? Αυτό είναι κάτι σαν φροντίδα ατυχήματος, όχι οδική βοήθεια, αν το πακέτο σου συμπεριλαμβάνει οδική βοήθεια τότε τους όρους που σε ενδιαφέρουν θα τους βρεις εδώ: OB_OROI.pdf (cosmosunion.gr) 1
SabotazNic Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 25 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αυτό είναι κάτι σαν φροντίδα ατυχήματος, όχι οδική βοήθεια, αν το πακέτο σου συμπεριλαμβάνει οδική βοήθεια τότε τους όρους που σε ενδιαφέρουν θα τους βρεις εδώ: OB_OROI.pdf (cosmosunion.gr) Ναι απλα σε αυτο το ΕΡΜΗΣ αναφερει φιλικο διακανονισμο που ισχυει σε ολα τα συμβολαια. Ναι εχω και οδικη.
fogeo933 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Στις 12/5/2022 στις 6:39 ΜΜ, kage είπε Οι οδικές με την κρίση έχουν κοινά σημεία /σταθμους π συγκεντρωνουν τα αυτοκίνητα π μένουν και περνάει μια αυτοκινητάμαξα κ τα πάει στον επόμενο σταθμο ή τελικό προορισμο. Έκανες οτοστόπ 11.30 το βράδυ κ σταματησε κάποιος άγνωστος?!?! Εκανα ναι και μας πηρε ενας αγιος ανθρωπος. Ημασταν και 3 ατομα... ειχε και ενα τεραστιο τζιπ. Τυχερος στην ατυχια μου 1
Klausx Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Στις 12/5/2022 στις 11:54 ΜΜ, zio10 είπε Μια φορά χρειάστηκε πριν λίγους μήνες, μου είπε να μείνω μέσα στο αμάξι που οδηγούσα και με πήγε εκεί που του είπα. Δεν μου φάνηκε να το κάνει χαριστικά, απλά μου είπε ότι δεν μπορώ να είμαι μαζί του στο φορτηγό. Ποια οδική ήταν; Τα πάνε στον "σταθμό" για να βγάλουν δύο αυτοκίνητα με ένα δρομολόγιο όπως βλέπετε στην φώτο με ότι συνεπάγεται αυτό στο πίσω σύστημα ή σε κάποια στροφή που δεν τον παίρνει να στρίψει... Βλέπω στους όρους τώρα ότι η πρώτη κίνηση τους είναι να σε πάνε σε τοπικό συνεργείο κάτι που για εμένα είναι λάθος. Το αυτοκίνητο πρέπει να πηγαίνει στο συνεργείο του και όχι όπου νάνε.
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, Klausx είπε Ποια οδική ήταν; Τα πάνε στον "σταθμό" για να βγάλουν δύο αυτοκίνητα με ένα δρομολόγιο όπως βλέπετε στην φώτο με ότι συνεπάγεται αυτό στο πίσω σύστημα ή σε κάποια στροφή που δεν τον παίρνει να στρίψει... Βλέπω στους όρους τώρα ότι η πρώτη κίνηση τους είναι να σε πάνε σε τοπικό συνεργείο κάτι που για εμένα είναι λάθος. Το αυτοκίνητο πρέπει να πηγαίνει στο συνεργείο του και όχι όπου νάνε. Δεν έχουν ολοι προσωπικό συνεργείο.Οποτε η αντιπροσωπεία τους καλύπτει,ή πιο απλά θέλουν να το φτιάξουν και να πάνε στην δουλειά τους.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 5 λεπτά πριν, Klausx είπε Ποια οδική ήταν; Τα πάνε στον "σταθμό" για να βγάλουν δύο αυτοκίνητα με ένα δρομολόγιο όπως βλέπετε στην φώτο με ότι συνεπάγεται αυτό στο πίσω σύστημα ή σε κάποια στροφή που δεν τον παίρνει να στρίψει... Βλέπω στους όρους τώρα ότι η πρώτη κίνηση τους είναι να σε πάνε σε τοπικό συνεργείο κάτι που για εμένα είναι λάθος. Το αυτοκίνητο πρέπει να πηγαίνει στο συνεργείο του και όχι όπου νάνε. Μια τετοια ακριβως εικονα ειδα χθες σε δρομο της Αττικης .Απαραδεκτοι . 13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν έχουν ολοι προσωπικό συνεργείο.Οποτε η αντιπροσωπεία τους καλύπτει,ή πιο απλά θέλουν να το φτιάξουν και να πάνε στην δουλειά τους. Πολυ παλια το 2006 με ενα προβληματικο Peugeot 206cc l/g η οδικη το πηγαινε μονο την Lion . 1
zio10 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 39 λεπτά πριν, Klausx είπε Ποια οδική ήταν; Τα πάνε στον "σταθμό" για να βγάλουν δύο αυτοκίνητα με ένα δρομολόγιο όπως βλέπετε στην φώτο με ότι συνεπάγεται αυτό στο πίσω σύστημα ή σε κάποια στροφή που δεν τον παίρνει να στρίψει... Βλέπω στους όρους τώρα ότι η πρώτη κίνηση τους είναι να σε πάνε σε τοπικό συνεργείο κάτι που για εμένα είναι λάθος. Το αυτοκίνητο πρέπει να πηγαίνει στο συνεργείο του και όχι όπου νάνε. Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος πρέπει να ήταν η mapfre.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα