Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Εμεις εχουμε την ασφαλεια απο λογιστη που κανει και ασφαλειες αυτοκινητου. Λογικα παω σε αυτον να ζητησω τους ορους, ή τα λεει στο πισω μερος του ασφαλιστρου πχ? (ιντερσαλονικα εχω)

Αν και ασχετο η Intersalonica δεν μετεχει στο φιλικο διακανονισμο 

https://www.insurancemarket.gr/odigos-asfaleias/autokinito/filikos-diakanonismos 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αν και ασχετο η Intersalonica δεν μετεχει στο φιλικο διακανονισμο 

https://www.insurancemarket.gr/odigos-asfaleias/autokinito/filikos-diakanonismos 

https://intersalonica.gr/asfalia-aftokinitou/#1573605705147-6c5bf735-652d

Βρισκω αυτο. Πρεπει να το λεει και στο συμβολαιο το προγραμμα "ΕΡΜΗΣ"?

Δημοσ.

Μια φορά χρειάστηκε πριν λίγους μήνες, μου είπε να μείνω μέσα στο αμάξι που οδηγούσα και με πήγε εκεί που του είπα.

Δεν μου φάνηκε να το κάνει χαριστικά, απλά μου είπε ότι δεν μπορώ να είμαι μαζί του στο φορτηγό.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Εμεις εχουμε την ασφαλεια απο λογιστη που κανει και ασφαλειες αυτοκινητου. Λογικα παω σε αυτον να ζητησω τους ορους, ή τα λεει στο πισω μερος του ασφαλιστρου πχ? (ιντερσαλονικα εχω)

Το λογικό είναι να χρησιμοιήσεις το google για να τους βρεις online άμεσα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Το λογικό είναι να χρησιμοιήσεις το google για να τους βρεις online άμεσα.

Α έλεγα μήπως είναι συγκεκριμένοι ανά συμβόλαιο/πρόγραμμα κτλ. Δεν έχω ασχοληθεί, είναι ψιλό αυτόματο από τον πατέρα μου :P

Οκ θα το δω αύριο. Thx

Δημοσ.
4 ώρες πριν, SabotazNic είπε

https://intersalonica.gr/asfalia-aftokinitou/#1573605705147-6c5bf735-652d

Βρισκω αυτο. Πρεπει να το λεει και στο συμβολαιο το προγραμμα "ΕΡΜΗΣ"?

Αυτό είναι κάτι σαν φροντίδα ατυχήματος, όχι οδική βοήθεια, αν το πακέτο σου συμπεριλαμβάνει οδική βοήθεια τότε τους όρους που σε ενδιαφέρουν θα τους βρεις εδώ:

OB_OROI.pdf (cosmosunion.gr)

• Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Αυτό είναι κάτι σαν φροντίδα ατυχήματος, όχι οδική βοήθεια, αν το πακέτο σου συμπεριλαμβάνει οδική βοήθεια τότε τους όρους που σε ενδιαφέρουν θα τους βρεις εδώ:

OB_OROI.pdf (cosmosunion.gr)

Ναι απλα σε αυτο το ΕΡΜΗΣ αναφερει φιλικο διακανονισμο που ισχυει σε ολα τα συμβολαια. Ναι εχω και οδικη.

Δημοσ.
Στις 12/5/2022 στις 6:39 ΜΜ, kage είπε

Οι οδικές με την κρίση έχουν κοινά σημεία /σταθμους π συγκεντρωνουν τα αυτοκίνητα π μένουν και περνάει μια αυτοκινητάμαξα  κ τα πάει στον επόμενο σταθμο ή τελικό προορισμο.

Έκανες οτοστόπ 11.30 το βράδυ κ σταματησε κάποιος άγνωστος?!?!

Εκανα ναι και μας πηρε ενας αγιος ανθρωπος. Ημασταν και 3 ατομα... ειχε και ενα τεραστιο τζιπ. Τυχερος στην ατυχια μου

• Like 1
Δημοσ.
Στις 12/5/2022 στις 11:54 ΜΜ, zio10 είπε

Μια φορά χρειάστηκε πριν λίγους μήνες, μου είπε να μείνω μέσα στο αμάξι που οδηγούσα και με πήγε εκεί που του είπα.

Δεν μου φάνηκε να το κάνει χαριστικά, απλά μου είπε ότι δεν μπορώ να είμαι μαζί του στο φορτηγό.

Ποια οδική ήταν;

Τα πάνε στον "σταθμό" για να βγάλουν δύο αυτοκίνητα με ένα δρομολόγιο όπως βλέπετε στην φώτο με ότι συνεπάγεται αυτό στο πίσω σύστημα ή σε κάποια στροφή που δεν τον παίρνει να στρίψει...

Βλέπω στους όρους τώρα ότι η πρώτη κίνηση τους είναι να σε πάνε σε τοπικό συνεργείο κάτι που για εμένα είναι λάθος. Το αυτοκίνητο πρέπει να πηγαίνει στο συνεργείο του και όχι όπου νάνε.

Screenshot_920.png.a69ebe4e1122d7919b21457775a9e127.png

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Klausx είπε

Ποια οδική ήταν;

Τα πάνε στον "σταθμό" για να βγάλουν δύο αυτοκίνητα με ένα δρομολόγιο όπως βλέπετε στην φώτο με ότι συνεπάγεται αυτό στο πίσω σύστημα ή σε κάποια στροφή που δεν τον παίρνει να στρίψει...

Βλέπω στους όρους τώρα ότι η πρώτη κίνηση τους είναι να σε πάνε σε τοπικό συνεργείο κάτι που για εμένα είναι λάθος. Το αυτοκίνητο πρέπει να πηγαίνει στο συνεργείο του και όχι όπου νάνε.

Δεν έχουν ολοι προσωπικό συνεργείο.Οποτε η αντιπροσωπεία τους καλύπτει,ή πιο απλά θέλουν να το φτιάξουν και να πάνε στην δουλειά τους.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Klausx είπε

Ποια οδική ήταν;

Μια τετοια ακριβως εικονα ειδα χθες σε δρομο της Αττικης .Απαραδεκτοι .

13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν έχουν ολοι προσωπικό συνεργείο.Οποτε η αντιπροσωπεία τους καλύπτει,ή πιο απλά θέλουν να το φτιάξουν και να πάνε στην δουλειά τους.

Πολυ παλια το 2006 με ενα προβληματικο Peugeot 206cc l/g η οδικη το πηγαινε μονο την Lion .

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Klausx είπε

Ποια οδική ήταν;

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος πρέπει να ήταν η mapfre.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...