fogeo933 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Καλημερα σε ολους παιδια. Εμεινα με το αμαξι μου στης 11 το βραδυ στη εθνικη κοντα στη Λαμια και πηγαινα Αθηνα. Πηρα τηλ την οδικη ηρθε μια χαρα. Ο οδηγος μου ειπε πως δεν μπορει να μας παρει μαζι του. Η ασφαλεια μου ειπε δινει 100 ευρω στον καθε επιβατη για την επιστροφη. Απο Λαμια στην Αθηνα με ταξι. 11μιση το βραδυ.Εκανα οτοστοπ και μας πηραν προφανως . Και περαν απο αυτο το αμαξι ειναι ακομα στη θηβα και το περιμενω αυριο . Βρισκετε εσεις λογικο να κανει το αυτοκινητο να ερθει Αθηνα 3ις μερες ? Επισης ποτε αλλαξε αυτο και δεν μεταφερουν τους επιβατες? Καποτε θυμαμαι τους επαιρναν ολους και απευθειας σε πηγαιναν στον προορισμο σου με αλλαγη φορτηγου απο νομο σε νομο.
Joshua21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Το τι βρίσκει ο καθένας μας λογικό και το τι θυμάται πως ίσχυε κάποτε είναι αδιάφορα, αυτό που έχει σημασία είναι το τι προβλέπουν οι όροι του συγκεκριμένου προγράμματος οδικής βοήθειας που έχεις. Διάβασε τους όρους αν θέλεις να μάθεις τι ισχύει. Τα μόνα σίγουρα είναι πως στο φορτηγό της οδικής επιτρέπεται να επιβαίνουν μόνο 2 άτομα (ο οδηγός του και άλλο ένα, ακόμα και αν έχει 3 θέσεις), όπως επίσης απαγορεύεται το όχημα που μεταφέρεται να έχει μέσα επιβάτες. Ο οδηγός της οδικής εφόσον είναι τυπικός δεν θα κάνει τίποτα από τα παραπάνω. 2
fogeo933 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 16 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Το τι βρίσκει ο καθένας μας λογικό και το τι θυμάται πως ίσχυε κάποτε είναι αδιάφορα, αυτό που έχει σημασία είναι το τι προβλέπουν οι όροι του συγκεκριμένου προγράμματος οδικής βοήθειας που έχεις. Διάβασε τους όρους αν θέλεις να μάθεις τι ισχύει. Τα μόνα σίγουρα είναι πως στο φορτηγό της οδικής επιτρέπεται να επιβαίνουν μόνο 2 άτομα (ο οδηγός του και άλλο ένα, ακόμα και αν έχει 3 θέσεις), όπως επίσης απαγορεύεται το όχημα που μεταφέρεται να έχει μέσα επιβάτες. Ο οδηγός της οδικής εφόσον είναι τυπικός δεν θα κάνει τίποτα από τα παραπάνω. Συμφωνω απολυτα ποτε δεν θα τα εβαζα με τον οδηγο. Ο ανθρωπος ακολουθει καποιο πρωτοκολλο.Απλως το να κανει 3ις μερες να ερθει το αμαξι μου φαινεται πολυ . Επισης αμα μεινεις πχ εθνικη λογο covid δεν σε παιρνουν . δηλαδη αμα ημουν κατερινη και πηγαινα αθηνα στις 3ις το ξημερωμα θα περιμενα λεωφορειο μεχρι το πρωι ?
Joshua21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, fogeo933 είπε Συμφωνω απολυτα ποτε δεν θα τα εβαζα με τον οδηγο. Ο ανθρωπος ακολουθει καποιο πρωτοκολλο.Απλως το να κανει 3ις μερες να ερθει το αμαξι μου φαινεται πολυ . Επισης αμα μεινεις πχ εθνικη λογο covid δεν σε παιρνουν . δηλαδη αμα ημουν κατερινη και πηγαινα αθηνα στις 3ις το ξημερωμα θα περιμενα λεωφορειο μεχρι το πρωι ? Μην λέμε τα ίδια, το εάν σου φαίνεται πολύ είναι αδιάφορο, και εάν πραγματικά θέλεις να μάθεις το τι θα γινόταν στο σενάριο που μου περιγράφεις διάβασε τους όρους, κάποια συμβόλαια περιλαμβάνουν και διανυκτέρευση. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 59 λεπτά πριν, fogeo933 είπε Καλημερα σε ολους παιδια. Εμεινα με το αμαξι μου στης 11 το βραδυ στη εθνικη κοντα στη Λαμια και πηγαινα Αθηνα. Πηρα τηλ την οδικη ηρθε μια χαρα. Ο οδηγος μου ειπε πως δεν μπορει να μας παρει μαζι του. Η ασφαλεια μου ειπε δινει 100 ευρω στον καθε επιβατη για την επιστροφη. Απο Λαμια στην Αθηνα με ταξι. 11μιση το βραδυ.Εκανα οτοστοπ και μας πηραν προφανως . Και περαν απο αυτο το αμαξι ειναι ακομα στη θηβα και το περιμενω αυριο . Βρισκετε εσεις λογικο να κανει το αυτοκινητο να ερθει Αθηνα 3ις μερες ? Επισης ποτε αλλαξε αυτο και δεν μεταφερουν τους επιβατες? Καποτε θυμαμαι τους επαιρναν ολους και απευθειας σε πηγαιναν στον προορισμο σου με αλλαγη φορτηγου απο νομο σε νομο. Ετσι εγινε πριν 2 χρονια που εμεινα στην Αμαρυνθο με προορισμο Κυμη με αφετηρια Αθηνα Μου πληρωσε το ταξι καπου στα 70 ευρω παντα με αποδειξη μεχρι την Κυμη . Το αμαξι το πηγαν Χαλκιδα και μετα 2 μερες Αθηνα . Ηταν τοτε με τις πλυμηρες και ηρθε γεματο λασπη 1
Joshua21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Πάντως το Σαββάτο έμεινα και εγώ στον διπλανό νομό κάπου 120 χλμ μακριά και είμαστε 2 άτομα. Από την οδική με ενημέρωσαν ότι το αυτοκίνητο ενδέχεται να μείνει στον τοπικό σταθμό έως τη Δευτέρα, και πως μπορούσαν να μας στείλουν ταξί για να μας μεταφέρει στο κοντινότερο κτελ, αλλά τελικά ο συνεργάτης της οδικής στον νομό μου είχε λάσκα οπότε το έφεραν Πάτρα άμεσα και εμάς μαζί. Hellas direct η ασφάλεια μου, Mapfre Asistencia η συνεργαζόμενη οδική. 2
kaktos77 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Έχω χρησιμοποιήσει την οδική βοήθεια 2 φορές από πέρσι, η μια την περασμένη εβδομάδα. Όντως δεν σε παίρνουν μαζί και σου λένε να γυρίσεις μόνος σου, λόγω covid όπως αναφέρουν. Mapfre Asistencia η οδική και σε εμένα.
fogeo933 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 14 λεπτά πριν, kaktos77 είπε Έχω χρησιμοποιήσει την οδική βοήθεια 2 φορές από πέρσι, η μια την περασμένη εβδομάδα. Όντως δεν σε παίρνουν μαζί και σου λένε να γυρίσεις μόνος σου, λόγω covid όπως αναφέρουν. Mapfre Asistencia η οδική και σε εμένα. Δηλαδη μια ταλαιπωρια με προσχημα τον covid. Τι να πει κανεις.. 3
kaktos77 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 8 λεπτά πριν, fogeo933 είπε Δηλαδη μια ταλαιπωρια με προσχημα τον covid. Τι να πει κανεις.. Δυστυχώς...μένεις που μένεις, για τον οποιοδήποτε λόγο και έχεις και αυτό... 1
Bitbit Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 23 ώρες πριν, fogeo933 είπε Δηλαδη μια ταλαιπωρια με προσχημα τον covid. Τι να πει κανεις.. το επιβεβαιώνω κι εγώ. μου το είχαν πει και από το τηλέφωνο ότι δε θα μπορούσαν να με πάρουν. Από τότε που ξεκίνησε αυτό το παραμύθι έχει μπει και αυτός ο κανονισμός 1
kage Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Οι οδικές με την κρίση έχουν κοινά σημεία /σταθμους π συγκεντρωνουν τα αυτοκίνητα π μένουν και περνάει μια αυτοκινητάμαξα κ τα πάει στον επόμενο σταθμο ή τελικό προορισμο. Έκανες οτοστόπ 11.30 το βράδυ κ σταματησε κάποιος άγνωστος?!?! Επεξ/σία 12 Μαΐου 2022 από kage
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, kage είπε Οι οδικές έχουν κοινά σημεία /σταθμους π συγκεντρωνουν τα αυτοκίνητα π μένουν και περνάει μια αυτοκινητάμαξα κ τα πάει στον επόμενο σταθμο ή τελικό προορισμο Αυτο αν το συνεγειο ειναι εκτος πολης που θελει ο ιδιοκτητης απο αυτη που εμεινε
G.TH. Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δυο φορές οδική τους τελευταίους 9 μήνες. Η μία από το σπίτι στο συνεργείο με πήρε μαζί του ο οδηγός κανονικά, εντός Αττικής βέβαια. Την δεύτερη φορά στην επαρχία για να γύριζε Αθήνα το αυτοκίνητο, ήταν ήδη 3 το μεσημέρι, μου είπε πως θα το έστελναν μάλλον αύριο με άλλο οχηματοφορέα. Και όντως 6.30 το πρωί μου ήρθε μήνυμα πως ξεκίνησε η μεταφορά. Η επιστροφή με ΚΤΕΛ. Η διαδικασία για την αποζημίωση μόνο με εμαιλ, ευτυχώς.
VonLoutsos Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Πάντως σε συνάδελφο που έμεινε σε νησί και πήρε την οδική, δεν τους πήρε μαζί γιατί του είπε πως απαγορεύόταν λόγω covid και τους κάρφωναν και οι λοκαλ ταξιτζήδες γιατί τους έπαιρναν την δουλεια.
SabotazNic Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 11/5/2022 στις 11:02 ΠΜ, Joshua21 είπε Διάβασε τους όρους αν θέλεις να μάθεις τι ισχύει. Εμεις εχουμε την ασφαλεια απο λογιστη που κανει και ασφαλειες αυτοκινητου. Λογικα παω σε αυτον να ζητησω τους ορους, ή τα λεει στο πισω μερος του ασφαλιστρου πχ? (ιντερσαλονικα εχω) Επεξ/σία 12 Μαΐου 2022 από SabotazNic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα