Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Είχα μονο messenger χωρίς Facebook και χρειάστηκε τελικά να ανοίξω λογαριασμό. Πλέον το messenger που έχω είναι του καινούριου λογαρισμού, το πάλιο τι απέγινε, πως μπορώ να το ανακτήσω; (συνομιλίες και λοιπα). Ευχαριστώ.

Δημοσ.
1 hour ago, gogo4490 said:

Καλησπέρα σας,

χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Είχα μονο messenger χωρίς Facebook και χρειάστηκε τελικά να ανοίξω λογαριασμό. Πλέον το messenger που έχω είναι του καινούριου λογαρισμού, το πάλιο τι απέγινε, πως μπορώ να το ανακτήσω; (συνομιλίες και λοιπα). Ευχαριστώ.

κανε logout απο το καινουριο και μπες με τα στοιχεια του παλιου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, μου είπε φίλος και μπήκα στην σελίδα messenger.com έκδοση υπολογιστή, έβαλα τον αριθμό κινητού μου, εκεί που ζητάει κωδικό, πάτησα "Ξέχασα τον κωδικό μου" μου έστειλαν έναν, έκανα αλλαγή και μου άνοιξε ο λογαριασμός μου με τα πάντα. Μετά μπήκα στο καινούργιο κινητό κανονικά.

Επεξ/σία από papresa
Δημοσ.
14 ώρες πριν, poulinos είπε

κανε logout απο το καινουριο και μπες με τα στοιχεια του παλιου

τα στοιχεια του παλιου messenger χρησιμοποιήθηκαν για να ανοιχτει ο λογαριασμός του facebook οπότε είναι τα ίδια και στο παλιο και στο καινουριο messenger, είναι σα να έγινε overwrite.

3 ώρες πριν, papresa είπε

Λοιπόν, μου είπε φίλος και μπήκα στην σελίδα messenger.com έκδοση υπολογιστή, έβαλα τον αριθμό κινητού μου, εκεί που ζητάει κωδικό, πάτησα "Ξέχασα τον κωδικό μου" μου έστειλαν έναν, έκανα αλλαγή και μου άνοιξε ο λογαριασμός μου με τα πάντα. Μετά μπήκα στο καινούργιο κινητό κανονικά.

λόγικα επειδή είναι ο ιδιος αριθμός κινητου θα μου ανοιξει το καινουριο messenger. θα το δοκιμασω και θα επανελθω.

Δημοσ.
4 hours ago, gogo4490 said:

τα στοιχεια του παλιου messenger χρησιμοποιήθηκαν για να ανοιχτει ο λογαριασμός του facebook οπότε είναι τα ίδια και στο παλιο και στο καινουριο messenger, είναι σα να έγινε overwrite.

λόγικα επειδή είναι ο ιδιος αριθμός κινητου θα μου ανοιξει το καινουριο messenger. θα το δοκιμασω και θα επανελθω.

θα σε γελασω.δεν ξερω τι γινεται σε αυτην την περιπτωση.απλα μου φαινεται παραξενο να σου φτιαχνει καινουριο messenger εφοσον θεωρητικα με το ιδιο τηλεφωνο υπαρχει ηδη.εκτος αν φτιαχνει με κατι διαφορετικο στο ονομα οποτε απλα φαινεται οτι εχεις 2 messenger στο ιδιο νουμερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...