Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

θελω να αγοράσω απο αγγελία σφραγισμένο κινητο samsung αλλα ο πωλητής δεν έχει απόδειξη.

Υποθέτω μπορεί να μου δώσει IMEI και να γίνει έλεγχος αν είναι μπλοκαρισμένο για οποιοδήποτε λόγο ή κάτι άλλο περίεργο, αλλα απο θέμα εγγύησης τι γίνεται? Διότι χωρίς απόδειξη, αν χρειαστει να παω στη samsung μια μέρα, δεν θα μπορω να αποδείξω πότε έγινε η αγορά και άρα απο πότε άρχισε να μετρά η περίοδος εγγύησης.

Δημοσ.

φιλε μου τα κινητα εχουν εγγυηση και χωρις παραστατικο αγορας αρκει να ειναι ευρωπαικο και οχι απο ασια αν σου πει το ιμει παιρνεις τηλ στην samsung και σου λενε ποτε ληγει η εγγυηση αν ειναι ευρωπαικο

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Melven είπε

Καλησπέρα

θελω να αγοράσω απο αγγελία σφραγισμένο κινητο samsung αλλα ο πωλητής δεν έχει απόδειξη.

Υποθέτω μπορεί να μου δώσει IMEI και να γίνει έλεγχος αν είναι μπλοκαρισμένο για οποιοδήποτε λόγο ή κάτι άλλο περίεργο, αλλα απο θέμα εγγύησης τι γίνεται? Διότι χωρίς απόδειξη, αν χρειαστει να παω στη samsung μια μέρα, δεν θα μπορω να αποδείξω πότε έγινε η αγορά και άρα απο πότε άρχισε να μετρά η περίοδος εγγύησης.

Τηλέφωνο στην Samsung με το IMEI και σου λένε αν έχει εγγύηση και πότε λήγει.

Τους λες ότι δεν έχεις την απόδειξη γιατί την έχασες.

Θα σου πουν και αν είναι και ευρωπαϊκό. 

Εάν είναι σωστός ο πωλητής θα στο δώσει.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

μαλιστα, ωραία αλλα παρολαυτα η εγγύηση δεν αρχίζει να μετρα απο την ημερομηνια αγοράς?... την οποια εγω δεν μπορω να αποδειξω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Melven είπε

μαλιστα, ωραία αλλα παρολαυτα η εγγύηση δεν αρχίζει να μετρα απο την ημερομηνια αγοράς?... την οποια εγω δεν μπορω να αποδειξω?

Ναι από την ημερομηνία αγοράς μετράει που εχει σκαναριστεί το κινητό.

Επεξ/σία από GATE123
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Melven είπε

Αν δεν έχεις απόδειξη, η εγγύηση δεν μετράει από την ημέρα αγοράς αλλά από την ημέρα κατασκευής που σου δείχνει το imei.

Μπες εδώ κσι τσέκαρε το imei

https://www.imeipro.info/samsung_imei_check.html

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, koutsis είπε

Αν δεν έχεις απόδειξη, η εγγύηση δεν μετράει από την ημέρα αγοράς αλλά από την ημέρα κατασκευής που σου δείχνει το imei.

Μπες εδώ κσι τσέκαρε το imei

https://www.imeipro.info/samsung_imei_check.html

Η εγγύηση ξεκινάει από την ημέρα αγοράς του κινητού που έχει σκαναριστεί στο ταμείο και όχι ποτέ φτιάχτηκε.

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 1
  • Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Η εγγύηση ξεκινάει από την ημέρα αγοράς του κινητού που έχει σκαναριστεί στο ταμείο και όχι ποτέ φτιάχτηκε.

Και που ξέρει η Samsung πότε σκαναριστηκε στο ταμείο ή αν σκαναριστηκε γενικά; φαίνεται κάπου αυτό από το imei? μπορεί εμένα ο ιδιοκτήτης να με συμπάθησε κι να μου το έκανε δώρο χωρίς να το πληρώσω ή να μην είχε ρεύμα το μαγαζί και μου έκοψε χειρόγραφη απόδειξη. στην αντιπροσωπεία έτσι σου είπαν;  γιατί εμένα μου είπαν αυτό που σου λέω. Με το imei, αν δεν έχεις απόδειξη, βλέπεις ημερομηνία κατασκευής και από τότε ξεκινάει η εγγύηση.

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, koutsis είπε

Και που ξέρει η Samsung πότε σκαναριστηκε στο ταμείο ή αν σκαναριστηκε γενικά; φαίνεται κάπου αυτό από το imei? μπορεί εμένα ο ιδιοκτήτης να με συμπάθησε κι να μου το έκανε δώρο χωρίς να το πληρώσω ή να μην είχε ρεύμα το μαγαζί και μου έκοψε χειρόγραφη απόδειξη. στην αντιπροσωπεία έτσι σου είπαν;  γιατί εμένα μου είπαν αυτό που σου λέω. Με το imei, αν δεν έχεις απόδειξη, βλέπεις ημερομηνία κατασκευής και από τότε ξεκινάει η εγγύηση.

Το IMEI δείχνει ημερομηνία κατασκευής , χαρακτηριστικά του κινητού και αν είναι κλεμμένο/κλειδωμένο.

Μέσω IMEI το ξέρω και εγώ ότι έχεις κανονικά εγγύηση.

Τώρα εάν ξέρουν και πόσο εγγύηση έχει ακόμα το κινητό αυτό δεν το γνωρίζω.

Επίσης υπάρχουν και τα κλεμμένα.

Στην αντιπροσωπεία εάν πάρει τηλέφωνο και δώσει το IMEI θα ξεκαθαρίσει το θέμα.

Δημοσ.

Σε περιπτώσεις σφραγισμένων κινητών χωρίς απόδειξη, ζητάμε από αυτόν που τα πουλάει να ζητήσει από το κατάστημα να του εκτυπώσουν νέα απόδειξη, αλλιώς κοιτάμε αλλού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Το IMEI δείχνει ημερομηνία κατασκευής , χαρακτηριστικά του κινητού και αν είναι κλεμμένο/κλειδωμένο.

Μέσω IMEI το ξέρω και εγώ ότι έχεις κανονικά εγγύηση.

Τώρα εάν ξέρουν και πόσο εγγύηση έχει ακόμα το κινητό αυτό δεν το γνωρίζω.

Επίσης υπάρχουν και τα κλεμμένα.

Στην αντιπροσωπεία εάν πάρει τηλέφωνο και δώσει το IMEI θα ξεκαθαρίσει το θέμα.

Φίλε μου τόση ώρα σχολιάζουμε τη εγγύηση έχει ένα κινητό αν δεν έχεις απόδειξη και έχεις μόνο το imei. Εσύ σε ποιό θέμα απαντάς; 🤔 

2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Σε περιπτώσεις σφραγισμένων κινητών χωρίς απόδειξη, ζητάμε από αυτόν που τα πουλάει να ζητήσει από το κατάστημα να του εκτυπώσουν νέα απόδειξη, αλλιώς κοιτάμε αλλού.

Μιλάμε για περίπτωση που δεν υπάρχει απόδειξη τι γίνεται ρε παιδιά. Μόνο με το imei έχεις εγγύηση από την ημέρα κατασκευής. 

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, koutsis είπε

Μιλάμε για περίπτωση που δεν υπάρχει απόδειξη το γίνεται ρε παιδιά. Μόνο με το imei έχεις εγγύηση από την ημέρα κατασκευής.

Ναι δεν αντιλέγω αλλά ο συμφορουμίτης δεν έχει στα χέρια του συσκευή χωρίς απόδειξη, γιαυτό και του λέω αν είναι καλύτερα να κοιτάξει αλλού να έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Και το θέμα της εγγύησης δεν είναι μόνο η επισκευή. Πως θα ζητήσει επιστροφή χρημάτων(αν κάτσει σε κάποιον τέτοια περίπτωση)χωρίς απόδειξη αγοράς?

μακριά και αγαπημένα εκτός αν μιλάμε για προιοντα είτε μικρού κόστους,ειτε που δεν χρειάζεται η εγγύηση.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Ναι δεν αντιλέγω αλλά ο συμφορουμίτης δεν έχει στα χέρια του συσκευή χωρίς απόδειξη, γιαυτό και του λέω αν είναι καλύτερα να κοιτάξει αλλού να έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Και το θέμα της εγγύησης δεν είναι μόνο η επισκευή. Πως θα ζητήσει επιστροφή χρημάτων(αν κάτσει σε κάποιον τέτοια περίπτωση)χωρίς απόδειξη αγοράς?

μακριά και αγαπημένα εκτός αν μιλάμε για προιοντα είτε μικρού κόστους,ειτε που δεν χρειάζεται η εγγύηση.

Ο φίλος μας ρωτάει τι γίνεται με την εγγύηση αν δεν έχει απόδειξη αγοράς για ένα τηλέφωνό. Και του (σας) λέω τόση ώρα ότι η εγγύηση ισχύει κανονικά με το imei της συσκευής. Όλα τα άλλα που γράφετε είναι άσχετα και τον μπερδεύουν! Όσο για το τελευταίο που γράφεις, προφανώς και δεν μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων αφού δεν υπάρχει απόδειξη αγοράς!

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, koutsis είπε

Ο φίλος μας ρωτάει τι γίνεται με την εγγύηση αν δεν έχει απόδειξη αγοράς για ένα τηλέφωνό. 

Όλα τα άλλα που γράφετε είναι άσχετα και τον μπερδεύουν! Όσο για το τελευταίο που γράφεις, προφανώς και δεν μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων αφού δεν υπάρχει απόδειξη αγοράς!

Ο φίλος ενδιαφέρεται να αγοράσει ένα smartphone και έχει πετύχει αγγελία για αγορά χωρίς απόδειξη.

Ποια είναι τα άσχετα πράγματα που έγραψα που τον μπερδεύουν? Να ζητήσει από αυτόν που πουλάει να βγάλει νέα απόδειξη ή να κοιτάξει σε άλλη αγγελία με απόδειξη να έχει το κεφάλι του ήσυχο?

Ασε που ούτε αυτό που γράφεις ισχύει 100%,γιατί αν αγοράσει Samsung συσκευή που προορίζεται για χώρα εκτός Ευρώπης(πχ Samsung S/Note με Snapdragon),τότε ισχύει μόνο η εγγύηση του καταστήματος που αγοράστηκε.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ο φίλος ενδιαφέρεται να αγοράσει ένα smartphone και έχει πετύχει αγγελία για αγορά χωρίς απόδειξη.

Ποια είναι τα άσχετα πράγματα που έγραψα που τον μπερδεύουν? Να ζητήσει από αυτόν που πουλάει να βγάλει νέα απόδειξη ή να κοιτάξει σε άλλη αγγελία με απόδειξη να έχει το κεφάλι του ήσυχο?

Ασε που ούτε αυτό που γράφεις ισχύει 100%,γιατί αν αγοράσει Samsung συσκευή που προορίζεται για χώρα εκτός Ευρώπης(πχ Samsung S/Note με Snapdragon),τότε ισχύει μόνο η εγγύηση του καταστήματος που αγοράστηκε.

Ο φίλος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει απόδειξη και ρωτάει τι γίνεται με την εγγύηση. Το να του πω ζήτα την απόδειξη (που δεν υπάρχει) ή να του πω μην το αγοράζεις δεν προσφέρει κάτι στην ερώτησή του. Το να του πεις τι ισχύει με την εγγύηση προσφέρει. Και εννοείται του είπα να δώσει το imei στην αντιπροσωπεία να το ελεγξουν και να το ελέγξει και μονος του στο site που του έδωσα. Δεν θα το πάρει πριν ελέγξει το imei εννοείται!

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...