korakios Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 5 λεπτά πριν, bill999r είπε Ή αναφέρεσαι στις καταγγελίας που κάνουν οι καταναλωτές ζητώντας την έκπτωση; αυτό 1
Nikos Tzogos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Έχω και εγώ πρόβλημα με την Ελιν. Έκανα αίτηση να πάω σε πρόγραμμα της ΔΕΗ και δεν αφήνει η ελιν επειδή χρωστάω το φυσικό αέριο στο οποίο έχω κάνει διακανονισμό και είμαι συνεπής στις πληρωμές του διακανονισμού. Η ΔΕΗ μου είπε ότι όταν κάνεις διακανονισμό είναι σαν να πλήρωσες. Επίσης δεν μου εκδίδει λογαριασμό ρεύματος εδώ και μήνες και μου λένε από βδομάδα σε βδομάδα θα εκδοθεί αλλά δεν έχει συμβεί. Κάποια πρόταση πως θα επιλύσω το θέμα μου;
korakios Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 30 λεπτά πριν, Nikos Tzogos είπε Έχω και εγώ πρόβλημα με την Ελιν. Έκανα αίτηση να πάω σε πρόγραμμα της ΔΕΗ και δεν αφήνει η ελιν επειδή χρωστάω το φυσικό αέριο στο οποίο έχω κάνει διακανονισμό και είμαι συνεπής στις πληρωμές του διακανονισμού. Η ΔΕΗ μου είπε ότι όταν κάνεις διακανονισμό είναι σαν να πλήρωσες. Επίσης δεν μου εκδίδει λογαριασμό ρεύματος εδώ και μήνες και μου λένε από βδομάδα σε βδομάδα θα εκδοθεί αλλά δεν έχει συμβεί. Κάποια πρόταση πως θα επιλύσω το θέμα μου; ΣτΚ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα