Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Έχουν περάσει σχεδόν 4 μήνες από τότε που έφυγα από την ελίν και πήγα σε ΔΕΗ σταθερό. Τω καιρώ εκεινω λοιπόν εκδόθηκε ο τελικός λογαριασμός, τον εξόφλησα κανονικά κ έκτοτε συνεχίζω με ΔΕΗ.

Σήμερα το πρωί δέχτηκα ένα τηλεφώνημα όπου μια κυρία με ενημέρωσε ότι στο μειλ μου θα έρθει ένας λογαριασμός με χρέωση ενέργειας νύχτας που από λάθος δικό τους δεν μου είχε χρεωθεί.

Βασικά ήθελα να γελάσω με τα λεγόμενα της συγκεκριμένης κυρίας αλλά αυτό που με εντυπωσιάζει περισσότερο είναι το γεγονός ότι έχουν την παραμικρή ελπίδα ότι πρόκειται να τους πληρώσω.

Ο λογαριασμός ήρθε όντως στο μειλ.

Πέρα από το προφανές ότι δεν θα πληρώσω, αναρωτιέμαι έχουν το δικαίωμα μετά τον τελικό, και αφού έχει λήξει η μεταξύ μας σύμβαση να στέλνουν αβερτα κουβέρτα λογαριασμούς κ να με περιμένουν λεφτά αεριτζιδικα;;;

• Like 1
Δημοσ.

μέχρι και 2 χρόνια μπορεί να εκδοθεί διορθωτικός

εννοείται ζητάς και οποιαδήποτε έκπτωση συνέπειας μετά του τελικού με έκδοση έκτακτου

συνέχεια εκεί

• Like 1
Δημοσ.

Α οκ δηλαδή αν σε 1.5 χρόνο αποφασίσουν κάτι διαφορετικό θα μου ξαναστείλουν;;;

Αυτά είναι μπίζνες...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bill999r είπε

Η ΔΕΗ έστειλε... Εσύ πλήρωσες;;;

Ναι. Νομίζω δεν γινόταν κι αλλιώς. Θα είχα πρόβλημα στο επόμενο συμβόλαιο.

• Like 1
Δημοσ.

Τσεκαρε αν στο συμβολαιο που ειχες μαζι τους αναγραφεται οπουδηποτε αυτο που λεει ο korakios.

Αν ναι, δεν ξερω αν μπορεις να κανεις κατι. (Γενικα εχω την απορια κατα ποσο ειναι νομιμο ενας ορος μιας συμβασης να συνεχισει να σε δεσμευει μετα τη ληξη της.)

Αν οχι, στειλτους κι εσυ ενα μαιλ που να τους λες οτι σου χρωστανε επιστροφη €532,99 που απο λαθος δικο σου τους τα πληρωσες, και πεστους να παν να κουρευονται. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, lector είπε

Τσεκαρε αν στο συμβολαιο που ειχες μαζι τους αναγραφεται οπουδηποτε αυτο που λεει ο korakios.

Αν ναι, δεν ξερω αν μπορεις να κανεις κατι. (Γενικα εχω την απορια κατα ποσο ειναι νομιμο ενας ορος μιας συμβασης να συνεχισει να σε δεσμευει μετα τη ληξη της.)

Αν οχι, στειλτους κι εσυ ενα μαιλ που να τους λες οτι σου χρωστανε επιστροφη €532,99 που απο λαθος δικο σου τους τα πληρωσες, και πεστους να παν να κουρευονται. 

Βασικά ισχύει αυτό που λέει ο κορακιος.

Αναφέρεται στον Κώδικας Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας σε Πελάτες.

Ο οποίος είναι νόμος του κράτους....

Γιαννης πίνει Γιάννης κερνάει που λέμε...

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, bill999r είπε

Βασικά ισχύει αυτό που λέει ο κορακιος.

Αναφέρεται στον Κώδικας Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας σε Πελάτες.

Ο οποίος είναι νόμος του κράτους....

Γιαννης πίνει Γιάννης κερνάει που λέμε...

Μαλιστα. Οποτε ειτε το πληρωνεις να ξεμπερδευεις, ειτε το αφηνεις απλα απληρωτο, ειτε αν εχεις ορεξη τους βγαζεις την παναγια να προσπαθησουν να αποδειξουν οτι εγινε σφαλμα και οτι δεν εβγαλαν απλα καποια κερατιατικα απο το κεφαλι τους. Με την εγγυηση τι εγινε;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lector είπε

Μαλιστα. Οποτε ειτε το πληρωνεις να ξεμπερδευεις, ειτε το αφηνεις απλα απληρωτο, ειτε αν εχεις ορεξη τους βγαζεις την παναγια να προσπαθησουν να αποδειξουν οτι εγινε σφαλμα και οτι δεν εβγαλαν απλα καποια κερατιατικα απο το κεφαλι τους. Με την εγγυηση τι εγινε;

Ναι .. Αν το αφησει  μπορει να βγαλουν και εντολη διακοπης και να την δωσουν στον Δεδδηε να εκτελεστει..

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, lector είπε

Είχε μηδενική εγγύηση το πρόγραμμα στο οποίο ήμουν. Αλλά έχω εξοφλήσει εντελώς κ τον τελικό.

28 λεπτά πριν, takoulou είπε

Ναι .. Αν το αφησει  μπορει να βγαλουν και εντολη διακοπης και να την δωσουν στον Δεδδηε να εκτελεστει..

Αν κ είμαι ΔΕΗ πλέον νομίζω ότι αφού καλύπτονται από το νόμο μπορούν να το κάνουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, bill999r είπε

Είχε μηδενική εγγύηση το πρόγραμμα στο οποίο ήμουν. Αλλά έχω εξοφλήσει εντελώς κ τον τελικό.

Αν κ είμαι ΔΕΗ πλέον νομίζω ότι αφού καλύπτονται από το νόμο μπορούν να το κάνουν.

Φυσικα.. Δεν σημαινει οτι επειδη εσυ  πηγες σε αλλον παροχο, παντως εχει το δικαιωμα   ο προηγουμενος  παροχος   σου  αυτο να το ζητησει λογω οφειλων...Θελει πολυ  προσοχη αυτο...

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, takoulou είπε

Φυσικα.. Δεν σημαινει οτι επειδη εσυ  πηγες σε αλλον παροχο, παντως εχει το δικαιωμα   ο προηγουμενος  παροχος   σου  αυτο να το ζητησει λογω οφειλων...Θελει πολυ  προσοχη αυτο...

Μπορείς να βγάλεις άκρη;; Όχι....

Εδώ εγώ όταν έλαβα το τηλεφώνημα μου ήρθε να βάλω τα γέλια που μου ζητούσαν εκ των υστέρων οφειλές που οφείλονται σε λάθος δικό τους...

Μετά το ποστ του κορακιου κ ψάχνοντας τον νόμο το χαμόγελο πάγωσε στο πρόσωπο μου... 😁

Ίσως αν ψαχτω περισσότερο να βρω νόμο που να λέει ότι σε περίπτωση οφειλών σε εναλλακτικό πάροχο ενέργειας σου παίρνουν το σπίτι, το αμάξι και τη γυναίκα....

Τι να πω ... Έχουν περιθώριο 2 χρόνια από τη λύση της σύμβασης να στέλνουν διορθωτικά....

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, bill999r είπε

Τι να πω ... Έχουν περιθώριο 2 χρόνια από τη λύση της σύμβασης να στέλνουν διορθωτικά....

εκεί κολλά κσι η απόδοση έκπτωσης συνέπειας μετά τον τελικό που το παίζουν δύσκολοι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, korakios είπε

εκεί κολλά κσι η απόδοση έκπτωσης συνέπειας μετά τον τελικό που το παίζουν δύσκολοι

Σόρρυ δεν το κατάλαβα... Υπάρχει αυτό το περιθώριο με το πρόσχημα να γίνονται διορθωτικές εκπτώσεις;

Ή αναφέρεσαι στις καταγγελίας που κάνουν οι καταναλωτές ζητώντας την έκπτωση;

Επεξ/σία από bill999r

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...