nidedi Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Golf 1400 κυβικά. Ο μάστορας μου είχε προτείνει παλιότερα όταν του είπα να τα αλλάξουμε, (τότε δεν χρειαζόταν, έβγαζαν χλμ ακόμη τα υπάρχοντα από ότι μου είχε πει) και μου είπε όταν έρθει η ώρα θα βάλουμε magnum. Δεν την έχω ακούσει σαν εταιρία, γνώμες; Έχει βάλει κάποιος και έμεινε ευχαριστημένος; Δεν τρέχω, δεν πιέζω το αυτοκίνητο, οδηγώ δηλαδή πολύ συντηρητικά, οπότε θα ήθελα έμφαση στην άνεση και όχι τόσο σκληρή ανάρτηση. Ευχαριστώ
NikosKallithea Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Εγω πρόσφατα εβαλα τα κόκκινα κονι 400€ ολα μαζι αμορτισέρ εργασία Πολύ καλα αμορτισερ, τραίνο το γκολφακι 2
atrigane Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 12 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Εγω πρόσφατα εβαλα τα κόκκινα κονι 400€ ολα μαζι αμορτισέρ εργασία Πολύ καλα αμορτισερ, τραίνο το γκολφακι Να υποθέσω είναι κάτι ενδιάμεσο σε άνεση και κράτημα; (πχ σε σχέση με τα κίτρινα)
NikosKallithea Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, atrigane είπε Να υποθέσω είναι κάτι ενδιάμεσο σε άνεση και κράτημα; (πχ σε σχέση με τα κίτρινα) Ακριβώς 1
atrigane Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 10 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Ακριβώς Καλά στριψίματα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα