therock Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Θελω να παραγγειλω κατι tshirt και τα βρισκω στο Αμαζον Γερμανιας, δεδομενου οτι δεν εχει τελωνειο και ειναι σχετικα κοντα με Ελλαδα λεω να προχωρησω σε παραγγελια. Δε πιστευω να εχω κανα θεμα με την παραδοση? Επισης σε περιπτωση που δε μου κανει το νουμερο και θελω αλλαγη ξερουμε τη πολιτικη εχουν και ποσο ευελικτοι ειναι
jkoukos Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Έχω αγοράσει πολλές φορές από το γερμανικό Amazon και δεν υπάρχει κανένα θέμα. Θα πληρώσεις αυτό που θα σου βγάλει στο ταμείο (ελαφρά αυξημένο ένεκα του διαφορετικού ΦΠΑ) και θα έρθει στην ημερομηνία που θα σου αναφέρει. Ποτέ όμως ρουχισμό. Δες μήπως υπάρχουν περιορισμοί στις επιστροφές από τον πωλητή, διότι συχνά σε ρουχισμό για λόγους υγιεινής δεν δέχονται.
zaccki Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Αν ο πώλητης είναι το ίδιο το Amazon ή αν ειναι fulfilled by Amazon δεν έχεις κανενα θεμα με τις επιστροφες. Θα συμφωνησω βεβαια οτι πρέπει πάντα να κοιταμε τους ορους επιστροφης για ορισμένα προιοντα (πχ εσωρουχα). Αν τωρα ειναι ανεξαρτητος πωλητης του Amazon marketplace τοτε καλο ειναι να έρθεις σε επικοινωνια μαζι του για τους ορους επιστροφης.
Nabuko Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 7 ώρες πριν, therock είπε Δε πιστευω να εχω κανα θεμα με την παραδοση? Θα έχεις αν το κατάστημα που παραγγείλεις έχει έδρα στην Κίνα ας πούμε. Το amazon.de το χρησιμοποιώ για αγορές από γερμανικά καταστήματα ή εντός ΕΕ και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Για επιστροφές δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν έχει τύχει να επιστρέψω ποτέ κάτι.
thant Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Πριν ένα μήνα έκανα την πρώτη μου παραγγελία (ένα ρολόι) από amazon.de. Ήρθε στην ημερομηνία που μου έδωσαν, ακριβώς 10 μέρες!!! Αυτό που δεν μου άρεσε είναι οτι δεν ειχα κάποιο tracking και οτι αυτός που μου το έφερε το άφησε στην είσοδο της πολυκατοικίας με κίνδυνο κάποιος να το πάρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα