Eluminator_91 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Καλημέρα στην παρέα, θα χρειαστώ τα φώτα σας για το παρακάτω πρόβλημα Θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο περιγραφικός μπορώ. Όταν ανοίγω την βρύση στην κουζίνα ακούγεται ένας δυνατός θόρυβος απ΄τους σωλήνες σα να χτυπάνε στον τοίχο. Αυτό συμβαίνει μόνο με τη βρύση της κουζίνας ενώ στις βρύσες του μπάνιου δεν συμβαίνει. Να αναφέρω ότι οι βρύσες του μπάνιου είναι ανάμικτες ενώ της κουζίνας είναι κλασική (χωριστά ζεστο, κρυο) και επίτοιχη. Αυτά που έχω κάνει μέχρι στιγμής είναι αλλαγή της μπαταρίας με καινούργια και τοποθέτηση αντιπληγματικου από υδραυλικό αλλά το πρόβλημα συνεχίζει. *Η πολυκατοικία που μένω είναι του '80
vagos789 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δεν νομιζω οτι μπορει να κανει καποιος διαγνωση απο το ιντερνετ οταν ο υδραυλικος που ηρθε εκει δεν τα καταφερε
NikosKallithea Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Ποτε χτυπανε οι σωληνες οταν ανοιγεις την βρυση, οταν την κλεινεις ή και κατα την διάρκεια που ειναι ανοιχτή και τρεχει(συνεχώς);
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Μάλλον δεν είναι καλά στερεωμένοι οι σωλήνες μέσα στον τοίχο και όταν κλείνεις το νερό κουνιούνται με την διαφορά πίεσης και χτυπάνε 1
Eluminator_91 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Ποτε χτυπανε οι σωληνες οταν ανοιγεις την βρυση, οταν την κλεινεις ή και κατα την διάρκεια που ειναι ανοιχτή και τρεχει(συνεχώς); Χτυπάνε μόνο με το που ανοίγω την βρύση και μετα σταματάνε 1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε Μάλλον δεν είναι καλά στερεωμένοι οι σωλήνες μέσα στον τοίχο και όταν κλείνεις το νερό κουνιούνται με την διαφορά πίεσης και χτυπάνε Μπορεί να εχει να κανει με την πίεση του νερού γιατί παρατήρησα ότι πιο έντονο είναι νωρίς το πρωί πριν φυγω για τη δουλειά Μήπως ενας μειωτής πίεσης θα βοηθήσει ; Ο υδραυλικος απλα μου έβαλε το αντιπληγματικο και μου είπε θα 'μαι εντάξει (που τελικά δεν έκανε τίποτα, χαμένα τα 50€)
NikosKallithea Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Τοτε δεν είναι τιποτα, απλα δεν εχουν μονωση οι σωληνώσεις και ειναι στον αέρα, να μαθεις να ανοιγεις την βρυση σιγα σιγα (μαλακα) και τον ξεχνάς τον θόρυβο ή απλα τον συνηθίζεις
ipso33 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 https://www.dimco.gr/shop/product/mini-rester-1-2/ 1
andreas1gr Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Eluminator_91 είπε Ο υδραυλικος απλα μου έβαλε το αντιπληγματικο και μου είπε θα 'μαι εντάξει (που τελικά δεν έκανε τίποτα, χαμένα τα 50€) 6 ώρες πριν, ipso33 είπε https://www.dimco.gr/shop/product/mini-rester-1-2/ Επεξ/σία 10 Μαΐου 2022 από andreas1gr
vasilllis Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 8 ώρες πριν, Eluminator_91 είπε Χτυπάνε μόνο με το που ανοίγω την βρύση και μετα σταματάνε Μπορεί να εχει να κανει με την πίεση του νερού γιατί παρατήρησα ότι πιο έντονο είναι νωρίς το πρωί πριν φυγω για τη δουλειά Μήπως ενας μειωτής πίεσης θα βοηθήσει ; Ο υδραυλικος απλα μου έβαλε το αντιπληγματικο και μου είπε θα 'μαι εντάξει (που τελικά δεν έκανε τίποτα, χαμένα τα 50€) η πληγματικη λειτουργει οταν κλεινεις την βρυση,αρα λογικα να μην εκανε τιποτα.Αυτη την εβαλε στην κουζινα να υποθεσω?
jimis_vts Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, andreas1gr είπε Δεν σημαίνει ότι θέλει μόνο ένα μπορεί να φτάσει να θέλει σε κάθε παροχή
Eluminator_91 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, vasilllis είπε η πληγματικη λειτουργει οταν κλεινεις την βρυση,αρα λογικα να μην εκανε τιποτα.Αυτη την εβαλε στην κουζινα να υποθεσω? Κοντά στο θερμοσίφωνο την έβαλε αλλά αν λειτουργεί έτσι όπως λες τότε ναι λογικο να μην κάνει τίποτα. Είπα να το επιχειρήσω, έφερα και δεύτερο υδραυλικό ο οποίος είδε ότι έχω για να ανοιγοκλείνω την παροχή νερού μια παλιά περιστρεφόμενη βάνα μου είπε οτι αυτό το σύστημα φταίει και θα το αλλάξουμε τελείως Επεξ/σία 11 Μαΐου 2022 από Eluminator_91
@pnea1973 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Αντιπληγματικο όπου χρειάζεται και ίσως μειωτη πίεσης αν μετρηθεί υψηλή πίεση νερού.
Eluminator_91 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Λεω να προχωρήσω σε αλλαγή της παλιάς περιστρεφόμενης βάνας της παροχής νερού. Τέτοια έχω Μετά να του πω να μετρησει την πιεση του νερου κι αν δει οτι περναει πολυ υψηλη να βαλει και μειωτη πιεσης ; Στην κουζινα επειδη ειναι επιτοιχη η μπαταρια δεν φαινονται σωληνες (για παράδειγμα κατω απο τον νεροχυτη) οποτε δυσκολο να μπει εκει αντιπληγματικο Επεξ/σία 11 Μαΐου 2022 από Eluminator_91
Chape Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Κατα 99 % είναι λόγο πίεσης και λόγο σωλήνων είναι πρόβλημα που έχω συναντήσει αρκετές φορές σε κυρίως παλιά σπίτια όπου οι σωληνωσεις δεν είναι καλά στερεωμενες είτε εξωτερικές είτε μέσα στους τοίχους. Το καλοκαίρι συνηθίζεται οι δήμοι και γενικά οι παροχοι νερού να ανεβάζουν την πίεση λόγο αυξημένης κατανάλωσης και δημιουργείτε αυτό το πρόβλημα. Με κεντρικό μειωτη πίεσης στην δικιά σου γραμμή κατά 99 % θα λυθεί το πρόβλημα σου καθώς η πίεση του νερού στην δικιά σου γραμμή θα παραμένει σταθερή με μικρές αποκλίσεις όταν ανοίγεις κάποια βρύση. 1
troi.g Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Eluminator_91 είπε Λεω να προχωρήσω σε αλλαγή της παλιάς περιστρεφόμενης βάνας της παροχής νερού. Τέτοια έχω Μετά να του πω να μετρησει την πιεση του νερου κι αν δει οτι περναει πολυ υψηλη να βαλει και μειωτη πιεσης ; Στην κουζινα επειδη ειναι επιτοιχη η μπαταρια δεν φαινονται σωληνες (για παράδειγμα κατω απο τον νεροχυτη) οποτε δυσκολο να μπει εκει αντιπληγματικο Το πρόβλημα σου είναι αυτός ο διακόπτης. Αυτό θα μπορούσε να στο έκανε και η μπαταρία με τα ρουμπινετα που είχες , αλλά είπες ότι άλλαξες. Οπότε λογικά είναι η πεντάρα μέσα στο γενικό. Για να σου βάλει καινούργιο σφαιρικό θα πρεπει να σκάψει και να κοψει-ραψει σωληνες. Εγω σου προτεινω να αλλαξεις το εξαρτημα που δειχνεις. Το πουλανε χωρια , αρκει να ξερεις τη διατομη. Θα σου βγει πολυ οικονομικότερα, και πιστευω οτι θα ξεμπερδεψεις με τον θορυβο. Όσον αφορά το αντιπληγματικο μπαίνει στην περίπτωση που ακούς θόρυβο όταν κλείνεις απότομα μια βρύση, και όχι στο άνοιγμα. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2022 από troi.g 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα