Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Και η VF το ίδιο στις adsl γραμμές!
Από την μια όμως κάποιος με <24mbps δεν έχει και λόγο να πάει σε τόσο δυνατό wifi εκτός και αν το θέλει για wlan transfers που και πάλι θα έπρεπε να έχει ethernet παντού

Και πάλι το συγκεκριμένο πίστεψε με φίλε μόνο για καμιά κρέπα κάνα τοστ κάνει να ψήσεις (ζεματάει χωρίς λόγο) και από ταχύτητες το κλαίνε οι ρέγγες 😵💫

17 λεπτά πριν, Thresh είπε

Να πάτε σε Cosmote που δίνει το ZTE H1600 με WiFi 6. 😛

Εμένα έδωσε το καινούριο wifi 6 speed port smart 👍 για 100αρα ταχύτητα πιάνει 98 σταθερά 

• Super Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, KyloRen said:

Εμένα έδωσε το καινούριο wifi 6 speed port smart 👍 για 100αρα ταχύτητα πιάνει 98 σταθερά 

To Speedport Smart έχει WiFi 5.

• Like 3
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Thresh είπε

To Speedport Smart έχει WiFi 5.

Sorry το extender μου είναι wifi 6 που παίρνει απτο speed port οπότε σωστός 😁

• Like 2
Δημοσ.

Καλά έτσι και αλλιώς όποιος εδιαφέρεται για WiFi only έχει το mindset να μην χρησιμοποιήσει το ενσωματωμένο WiFi του router αλλά να βάλει κανά TP-LINK του 20ευρου ή τα deco που έβγαλε πρόσφατα και με WiFi 6.

• Like 2
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Grisos είπε

Καλά έτσι και αλλιώς όποιος εδιαφέρεται για WiFi only έχει το mindset να μην χρησιμοποιήσει το ενσωματωμένο WiFi του router αλλά να βάλει κανά TP-LINK του 20ευρου ή τα deco που έβγαλε πρόσφατα και με WiFi 6.

Απίστευτα τα deco έχω βάλει στο σπίτι σε μαγαζί κλπ 

Και ένα να βάλεις μόνο έχει τρελή διαφορα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, daskilias είπε

Απίστευτα τα deco έχω βάλει στο σπίτι σε μαγαζί κλπ 

Και ένα να βάλεις μόνο έχει τρελή διαφορα

Έχεις καλή εμπειρία ? Γιατί σκέφτομαι να βάλω. Θέλω σήμα από τρίτο όροφο στον δεύτερο και δεν μπορω να κατεβάσω καλώδιο και τα extender κάνουν λίγη δουλεια και το σήμα είναι ασθενές. Πάω για τα Χ20.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, MinasT είπε

Έχεις καλή εμπειρία ? Γιατί σκέφτομαι να βάλω. Θέλω σήμα από τρίτο όροφο στον δεύτερο και δεν μπορω να κατεβάσω καλώδιο και τα extender κάνουν λίγη δουλεια και το σήμα είναι ασθενές. Πάω για τα Χ20.

Είτε βάζεις powerline devolo είτε deco με το deco έχεις πολύ καλύτερο δυκτιο wifi.προσπαθησε τα δύο που θα βάλεις να είναι όσο ποιο κοντά το ένα με το άλλο και είσαι τέλειος

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, daskilias είπε

Είτε βάζεις powerline devolo είτε deco με το deco έχεις πολύ καλύτερο δυκτιο wifi.προσπαθησε τα δύο που θα βάλεις να είναι όσο ποιο κοντά το ένα με το άλλο και είσαι τέλειος

powerline δεν μπορώ να βάλω γιατί ειναι άλλο ρολοι. Θα πάω σε deco mesh. Thanks

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MinasT είπε

powerline δεν μπορώ να βάλω γιατί ειναι άλλο ρολοι. Θα πάω σε deco mesh. Thanks

Μια χαρά θα είσαι απλά Βάλτα όσο ποιο κοντά μπορείς να συνδεθούν με την 5αρα συχνοτητα

Από εκεί και πέρα θα είσαι αρχηγος

Δημοσ.
Στις 11/5/2022 στις 6:56 ΜΜ, daskilias είπε

Μια χαρά θα είσαι απλά Βάλτα όσο ποιο κοντά μπορείς να συνδεθούν με την 5αρα συχνοτητα

Από εκεί και πέρα θα είσαι αρχηγος

Επανέρχομαι στο θέμα καθώς μπήκαν τα Χ20 και ίσως θα ενδιαφέρει και άλλους.
Συνδέθηκε το κυρίως στο ρουτερ του Cosmote σε γραμμη 100άρα και συγχρονισμό ρουτερ 105.
Απενεργοποιήθηκε το WIFI του Cosmote.
Το δεύτερο ένα όροφο πιό κάτω στο ίδιο σημείο ως προς τον κάθετο άξονα.
Ταχύτητα στo WIFI στα 4 μέτρα που είναι το laptop 92 - 94
Στην κρεβατοκάμαρα 6 - 7 μέτρα με τοίχους σε Chromecast 83 - 85
Στο μπαλκόνι 6 μέτρα 92 - 93
Στον κάτω όροφο 90 - 92 και στο πιό απομακρυσμένο σημείο ποτε κάτω από 85.
Στο απέναντι σπίτι 😀  στα 40 μέτρα 67 αλλά χάνει πολύ γρήγορα όταν μετακινηθείς πιο μέσα. Μετά από 3 τοίχους δεν το βλέπει.
Απλή , εύκολη εγκατάσταση μέσα από το app.
Δεν έχω κάνει fine tuning και όλες τις ρυθμίσεις ακόμα αλλά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...