Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Dantε είπε

Εξαρταται απο που το κανεις. Αν το κανεις μεσα απο τις ρυθμισεις οντως σου ζηταει τα στοιχεια του λογαριασμου για επιβεβαιωση.

Αν το κανεις μεσα απο το recovery mode τοτε στο ζηταει στο επομενο bootαρισμα.

Πάντα μιλάμε να το κανείς κανονικά από τις ρυθμίσεις του κινητού. Για ποιο λόγο να πας σε recovery mode ;🤔

Δημοσ.
Μόλις τώρα, koutsis είπε

Πάντα μιλάμε να το κανείς κανονικά από τις ρυθμίσεις του κινητού. Για ποιο λόγο να πας σε recovery mode ;🤔

Γιατι αναφερθηκε πιο πανω σε 2 τουλαχιστον ποστ :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Dantε είπε

Γιατι αναφερθηκε πιο πανω σε 2 τουλαχιστον ποστ :P

Μα ακριβώς αυτό λέω τόση ώρα. Του λένε του ανθρώπου να πάει σε recovery mode και του δείχνουν και οδηγούς στο Internet ενώ το μόνο που έχει να κάνει είναι επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων από τις ρυθμίσεις! Τζάμπα μπερδευουμε τον κόσμο χωρίς λόγο!

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.

Παίδες γιατί τα κάνουμε πιο δύσκολα τα πράγματα;

Πρώτα αφαιρείς google account και xiaomi account μέσα από τις ρυθμίσεις. Έπειτα κάνεις factory reset πάλι μέσα από τις ρυθμίσεις. 

Αν κάνεις κατευθείαν factory reset (είτε από ρυθμίσεις, είτε από recovery που δεν υπάρχει λόγος) θα ενεργοποιηθεί το frp.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dkmaster είπε

Παίδες γιατί τα κάνουμε πιο δύσκολα τα πράγματα;

Πρώτα αφαιρείς google account και xiaomi account μέσα από τις ρυθμίσεις. Έπειτα κάνεις factory reset πάλι μέσα από τις ρυθμίσεις. 

Αν κάνεις κατευθείαν factory reset (είτε από ρυθμίσεις, είτε από recovery που δεν υπάρχει λόγος) θα ενεργοποιηθεί το frp.

Εκεί που είπα ότι κατάλαβα κάποια πράγματα. Ξεκίνησε η παραπάνω κουβέντα και μου τα κάνανε σαλάτα μέσα στο μυαλό μου, εσύ τώρα μου τα ξεκαθάρισες...

Κάνω διαγραφή του λογαριασμού Google, Xiaomi δεν έχω ενεργοποιήσει και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (μιλάτε και λίγο ελληνικά) και είναι έτοιμο να το παραδώσω στην "τρίτη ηλικία"...

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, papresa είπε

Εκεί που είπα ότι κατάλαβα κάποια πράγματα. Ξεκίνησε η παραπάνω κουβέντα και μου τα κάνανε σαλάτα μέσα στο μυαλό μου, εσύ τώρα μου τα ξεκαθάρισες...

Κάνω διαγραφή του λογαριασμού Google, Xiaomi δεν έχω ενεργοποιήσει και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (μιλάτε και λίγο ελληνικά) και είναι έτοιμο να το παραδώσω στην "τρίτη ηλικία"...

Σωστά το κατάλαβες. Πρώτα βγαίνουν όλοι οι λογαριασμοί και μετά συνεχίζεις. Έχεις δίκαιο για τα ελληνικά, αλλά λόγω δουλειάς έρχονται σε 2η μοίρα.

Δημοσ.

2 ερωτήσεις ακόμη με την ευκαιρία αλλαγής συσκευής.

1. Γιατί ενώ έχω χώρο και στο κινητό και στην κάρτα μνήμης χάνονται οι φωτογραφίες μου;

2. Έχω messenger, χωρίς facebook, τώρα που θα αλλάξω συσκευή, στην καινούργια πως θα μπορέσω να ενεργοποιήσω το messenger;

Συγγνώμη αν σας κούρασα και τώρα βγήκα και από το αρχικό θέμα.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, papresa είπε

2 ερωτήσεις ακόμη με την ευκαιρία αλλαγής συσκευής.

1. Γιατί ενώ έχω χώρο και στο κινητό και στην κάρτα μνήμης χάνονται οι φωτογραφίες μου;

2. Έχω messenger, χωρίς facebook, τώρα που θα αλλάξω συσκευή, στην καινούργια πως θα μπορέσω να ενεργοποιήσω το messenger;

Συγγνώμη αν σας κούρασα και τώρα βγήκα και από το αρχικό θέμα.

Για το πρώτο μια πιθανότητα είναι να έχεις ενεργοποιήσει κάποιον συγχρονισμό με cloud και να αφαιρούνται οι φωτογραφίες μετά, δεν ξέρω αν παίζει κάτι τέτοιο. Επίσης ο χώρος παραμένει αμετάβλητος ενώ χάνονται οι φωτογραφίες ή δεν τις βρίσκεις ενώ καταλαμβάνουν χώρο;

Το messenger πλέον δεν χρειάζεται fb θα μπορείς να κάνεις λογαριασμό για messenger κανονικά, αν δεν κάνω λάθος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...