papresa Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Έχω ένα xiaomi redmi 9, στον χρόνο επάνω έπεσε η μπαταρία του, σε συνδυασμό ότι εγώ χρειάζομαι κινητό που να κρατάει η μπαταρία και της μητέρας μου χάλασε το παλιό της, παρήγγειλα καινούργιο για εμένα, το xiaomi redmi 9c και θα δώσω το note στην μητέρα μου. Τι να κάνω για εκκαθάριση, ώστε να της το δώσω όσο πιο καθαρό γίνεται, χωρίς υπολείμματα; - Απενεργοποίηση λογαριασμού μου Google από την συσκευή - Διαγραφή εφαρμογών - Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Φτάνουν;
meletis_m Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, papresa είπε Έχω ένα xiaomi redmi 9, στον χρόνο επάνω έπεσε η μπαταρία του, σε συνδυασμό ότι εγώ χρειάζομαι κινητό που να κρατάει η μπαταρία και της μητέρας μου χάλασε το παλιό της, παρήγγειλα καινούργιο για εμένα, το xiaomi redmi 9c και θα δώσω το note στην μητέρα μου. Τι να κάνω για εκκαθάριση, ώστε να της το δώσω όσο πιο καθαρό γίνεται, χωρίς υπολείμματα; - Απενεργοποίηση λογαριασμού μου Google από την συσκευή - Διαγραφή εφαρμογών - Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Φτάνουν; Αποσύνδεση από Google Account και mi account σε περίπτωση . Και απλά θα μπεις με recovery mode και θα βρεις να κάνεις wipe data ώστε να διαγραφούν όλα τα δεδομένα και εφαρμογές . 1
papresa Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, meletis_m είπε Και απλά θα μπεις με recovery mode και θα βρεις να κάνεις wipe data ώστε να διαγραφούν όλα τα δεδομένα και εφαρμογές Recovery mode που το βρίσκω μέσα στο κινητό, στις ρυθμίσεις ή κατεβάζω κάποια εφαρμογή. Το wipe data είναι μέσα στις επιλογές του πρώτου ή το βρίσκω άλλου; Συγγνώμη, αλλά σε τεχνικά θέματα, είμαι λίγο σκραπας...
GATE123 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 5 ώρες πριν, papresa είπε Έχω ένα xiaomi redmi 9, στον χρόνο επάνω έπεσε η μπαταρία του, σε συνδυασμό ότι εγώ χρειάζομαι κινητό που να κρατάει η μπαταρία και της μητέρας μου χάλασε το παλιό της, παρήγγειλα καινούργιο για εμένα, το xiaomi redmi 9c και θα δώσω το note στην μητέρα μου. Τι να κάνω για εκκαθάριση, ώστε να της το δώσω όσο πιο καθαρό γίνεται, χωρίς υπολείμματα; - Απενεργοποίηση λογαριασμού μου Google από την συσκευή - Διαγραφή εφαρμογών - Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Φτάνουν; https://www.doctorandroid.gr/2019/06/android-how-to-factory-reset.html?m=1 5 λεπτά πριν, papresa είπε Recovery mode που το βρίσκω μέσα στο κινητό, στις ρυθμίσεις ή κατεβάζω κάποια εφαρμογή. Το wipe data είναι μέσα στις επιλογές του πρώτου ή το βρίσκω άλλου; Συγγνώμη, αλλά σε τεχνικά θέματα, είμαι λίγο σκραπας... https://www.hardreset.info/devices/xiaomi/xiaomi-redmi-9/recovery-mode/ 1
koutsis Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, papresa είπε Έχω ένα xiaomi redmi 9, στον χρόνο επάνω έπεσε η μπαταρία του, σε συνδυασμό ότι εγώ χρειάζομαι κινητό που να κρατάει η μπαταρία και της μητέρας μου χάλασε το παλιό της, παρήγγειλα καινούργιο για εμένα, το xiaomi redmi 9c και θα δώσω το note στην μητέρα μου. Τι να κάνω για εκκαθάριση, ώστε να της το δώσω όσο πιο καθαρό γίνεται, χωρίς υπολείμματα; - Απενεργοποίηση λογαριασμού μου Google από την συσκευή - Διαγραφή εφαρμογών - Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Φτάνουν; Επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και τελείωσες. Έτσι σβηνινυαι τα πάντα και το κινητό είναι όπως έφυγε από το εργοστάσιο. Μην κουραζεσαι άδικα με πράγματα που δεν χρειάζονται! Επεξ/σία 10 Μαΐου 2022 από koutsis 2
GATE123 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 30 λεπτά πριν, koutsis είπε Επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και τελείωσες. Έτσι σβηνινυαι τα πάντα και το κινητό είναι όπως έφυγε από το εργοστάσιο. Μην κουραζεσαι άδικα με πράγματα που δεν χρειάζονται! Στο link που έχω δώσει ποιο πάνω θα δεις ότι δεν αρκεί μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Ιδιαίτερα όταν θες να το πουλήσεις κιόλας. 1
koutsis Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 19 λεπτά πριν, GATE123 είπε Στο link που έχω δώσει ποιο πάνω θα δεις ότι δεν αρκεί μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Ιδιαίτερα όταν θες να το πουλήσεις κιόλας. Φίλε μου έχω πουλήσει και αγοράσει δεκάδες μεταχειρισμένα Τηλέφωνα τα τελευταία 15 χρόνια. Η επαναφορά σβήνει τα πάντα από το τηλέφωνο. 19 λεπτά πριν, GATE123 είπε Στο link που έχω δώσει ποιο πάνω θα δεις ότι δεν αρκεί μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Ιδιαίτερα όταν θες να το πουλήσεις κιόλας. Φίλε μου έχω πουλήσει και αγοράσει δεκάδες μεταχειρισμένα Τηλέφωνα τα τελευταία 15 χρόνια. Η επαναφορά σβήνει τα πάντα από το τηλέφωνο.
GATE123 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 25 λεπτά πριν, koutsis είπε Φίλε μου έχω πουλήσει και αγοράσει δεκάδες μεταχειρισμένα Τηλέφωνα τα τελευταία 15 χρόνια. Η επαναφορά σβήνει τα πάντα από το τηλέφωνο. Φίλε μου έχω πουλήσει και αγοράσει δεκάδες μεταχειρισμένα Τηλέφωνα τα τελευταία 15 χρόνια. Η επαναφορά σβήνει τα πάντα από το τηλέφωνο. Νομίζεις.
dkmaster Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 26 λεπτά πριν, GATE123 είπε Νομίζεις. Από Android 6 και έπειτα η εσωτερική μνήμη κρυπτογραφείται έτσι και αλλιώς και κάθε φορά που γίνεται factory reset τα κλειδιά αλλάζουν. Αν ο χρήστης έχει κανένα cellebrite ναι θα κάνει ανάκτηση, με recuva ούτε για πλάκα. 3 forensic εργαλεία μπορούν να κάνουν decrypt και μιλάμε για χιλιάδες ευρώ, δε χρειάζεται να αγχώνουμε τον κόσμο τζάμπα. Αφαίρεση google account Και mi account, έπειτα factory reset και τέλος. 1 1
papresa Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Σας ευχαριστώ, άλλωστε στην μητέρα μου θα το δώσω, απλά να καθαρίσω τα βασικά, μήπως γίνει και λίγη εξοικονόμηση μπαταρίας και της κρατάει λίγο παραπάνω.
Dantε Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Με factory reset στα xiaomi δεν αποσυνδεεται το κινητο απο το λογαριασμο και οταν το ανοιξεις θα ζηταει να συνδεθει στο λογαριασμο.
koutsis Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 18 λεπτά πριν, Dantε είπε Με factory reset στα xiaomi δεν αποσυνδεεται το κινητο απο το λογαριασμο και οταν το ανοιξεις θα ζηταει να συνδεθει στο λογαριασμο. Μα αφού με factory reset επαναφερεται το κινητό όπως ήταν πριν ανοίξεις το κουτί, πως είναι δυνατόν να κρατάει το account? Θα μου πεις από τη xiaomi όλα να τα περιμένεις!
Dantε Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 6 λεπτά πριν, koutsis είπε Μα αφού με factory reset επαναφερεται το κινητό όπως ήταν πριν ανοίξεις το κουτί, πως είναι δυνατόν να κρατάει το account? Θα μου πεις από τη xiaomi όλα να τα περιμένεις! Για λογους ασφαλειας προφανως.Γιατι αν με το factory reset σβηνοταν και το account τοτε στο εκλεβε ο αλλος,εκανε ενα wipe και μετα το εκανε οτι ηθελε. Ενω τωρα πρεπει αναγκαστικα να αποσυνδεσει και το λογαριασμο. Ειναι πολυ καλη κινηση και καθολου παραλογο.Νομιζω και η apple ετσι το εχει εδω και χρονια.
koutsis Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, Dantε είπε Για λογους ασφαλειας προφανως.Γιατι αν με το factory reset σβηνοταν και το account τοτε στο εκλεβε ο αλλος,εκανε ενα wipe και μετα το εκανε οτι ηθελε. Ενω τωρα πρεπει αναγκαστικα να αποσυνδεσει και το λογαριασμο. Ειναι πολυ καλη κινηση και καθολου παραλογο.Νομιζω και η apple ετσι το εχει εδω και χρονια. Φιλε μου σε άλλα κινητά (iphone, samsung κτλ.) που το έχω κάνει άπειρες φορές, προτού γίνει η επαναφορά εννοείται ότι σου ζητάει το password από το account σου για να το αφαιρέσει. Δεν μπορείς να κάνει επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων αν δε βάλεις τον κωδικό από το account σου προφανώς για λόγους ασφαλείας. Τώρα αν στην xiaomi μπορείς δεν ξέρω...
Dantε Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, koutsis είπε Φιλε μου σε άλλα κινητά (iphone, samsung κτλ.) που το έχω κάνει άπειρες φορές, προτού γίνει η επαναφορά εννοείται ότι σου ζητάει το password από το account σου για να το αφαιρέσει. Δεν μπορείς να κάνει επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων αν δε βάλεις τον κωδικό από το account σου προφανώς για λόγους ασφαλείας. Τώρα αν στην xiaomi μπορείς δεν ξέρω... Εξαρταται απο που το κανεις. Αν το κανεις μεσα απο τις ρυθμισεις οντως σου ζηταει τα στοιχεια του λογαριασμου για επιβεβαιωση. Αν το κανεις μεσα απο το recovery mode τοτε στο ζηταει στο επομενο bootαρισμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα