Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Απο τα γεγονότα έπρεπε να μάθεις ούτε αυτό καταλαβαίνεις λογικό λοιπόν. 

Τι επρεπε να μαθω.Να βαλω AMD δηλαδη.Ε σε πληροφορω οτι εμαθα.Αυτο δεν σημαίνει οτι θα μου απαγορεύτει να στηλιτεύω την τακτικη τής Intel η της microsoft με τα 11αρια απεναντι στον καταναλωτη.Ο συμψηφισμος δε με την ψηφο ειναι τραγικός απο μέρους σου.

Επεξ/σία από SPY_oo7
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε

Τι επρεπε να μαθω.Να βαλω AMD δηλαδη.Ε σε πληροφορω οτι εμαθα.Αυτο δεν σημαίνει οτι θα μου απαγορεύσεις να στηλιτεύω την τακτικη τής Intel η της microsoft  απεναντι στον καταναλωτη.Ο συμψηφισμος δε με την ψηφο ειναι τραγικός απο μέρους σου.

Γιατί τραγικός το ίδιο ακριβώς πράγμα κάνουμε όπως εσύ αγοράζεις την ίδια εταιρία παρά τα όσα γίνονται έτσι ο κόσμος ψηφίζει τα ίδια κόμματα παρα τα όσα γίνονται δηλαδή πιο 1:1 παράδειγμα δεν θα μπορούσα να βρω :P 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Τι επρεπε να μαθω.Να βαλω AMD δηλαδη.Ε σε πληροφορω οτι εμαθα.

Δεν διαβαζεις,κάνεις υποθέσεις και συμψηφισμούς σαν τραγικός νεοεληνας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα βγει ένα νέο BIOS,  η Microsoft θα βγάλει ένα Patch,  και όλα θα μπαλωθούν.   Όπως μπάλωσαν και τον δικό μου i7 4 Gen.

In-Spectre-Protected.jpg.86b1249ceb9a4421170de0f26c0ebd13.jpg

Επεξ/σία από Kiriakos-GR
  • Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, WaveExDare είπε

Νεο? ? ? μεγαλο καλαθι κρατα μεγαλη κουβεντα μην λες.

Εχει πεσει ολο το κράτος της Αμερικής για να σώσει την INTEL με πολέμους, καπρίτσια στα εμπορια και εκβιασμούς κρατών για να μείνει η INTEL ζωντανή.

Η μονη που παρουσιαζει νεους παλμους και τεχνολογιες ειναι αυτη την στιγμή η AMD με τεραστια διαφορα , και εαν δεν εσωζε την κατασταση η πιπίλα της Αμερικής οτι εχουν απροσδιόριστα κωδικα παρακολούθησης (και καλα) στα προϊόντα AMD τωρα θα ειχαν 95% military aplications και θα επερναν το 90+ + + της αγορας.

Ποια πιπίλα της Αμερικής; Τι εννοείς; Λένε οι αμερικανοί ότι τα προϊόντα της AMD έχουν κώδικα παρακολουθησης;

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε

Δεν διαβαζεις,κάνεις υποθέσεις και συμψηφισμούς σαν τραγικός νεοεληνας

Ότι νά'ναι

Εσύ είχες πει αυτό 

23 ώρες πριν, SPY_oo7 είπε

.Το βαλε AMD ειναι ασχετο.Δηλαδη θα παρει πισω το 12αρι ιντελ που αγορασα χωρίς να ξερω οτι ειναι σουρωτήρι και θα μου δωσει πισω τα λευτα για να παρω AMD?

Μετά μπορεί να άλλαξες το τροπάρι σε:

1 ώρα πριν, SPY_oo7 είπε

Τι επρεπε να μαθω.Να βαλω AMD δηλαδη.Ε σε πληροφορω οτι εμαθα...............................Ο συμψηφισμος δε με την ψηφο ειναι τραγικός απο μέρους σου.

Που και αν μου φάνηκε μούφα δεν σου είπα τίποτα για αυτό το δέχτηκα και χρησιμοποιείς αυτή την αλλαγή τροπαρίου απο δικής σου πλευράς για να μου πείς ότι δεν διαβάζω και μάλιστα πάνω σε σχόλιο που έκανα στο άλλο κομμάτι δηλαδή 

1 ώρα πριν, SPY_oo7 είπε

Ο συμψηφισμος δε με την ψηφο ειναι τραγικός απο μέρους σου.

Όπου και είπα ότι μια χαρα 1:1 αναλογία ειναι. 

Τώρα απο εκει και πέρα όπως και να προσπαθείς να τα μπουρδουκλώσεις γωνία στο δεκάρικο δεν θα βρεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

Τι επρεπε να μαθω.Να βαλω AMD δηλαδη.Ε σε πληροφορω οτι εμαθα

Η τελευταια αναρτηση ειναι αυτη και το εμαθα σημαίνει οτι πλεων δεν εχω τον 12 ιντελ αλλα ενα 5600  εδω και 8 μηνες και φυσικα οχι λογο του παροντος προβληματος.Οχι οτι εχει σημασια αλλα ετσι για να καταλαβαινόμαστε.Η αναρτηση ηταν γενικη και οχι πρωσωπικη και αφορα την συμπεριφορα της ιντελ απενατι στον καταναλωτη και την συνεχιζομενη κοροιδια απο μερους της

Τωρα αν επιμένεις να πιστευεις οτι ο αστυνόμος ειναι μπουζουκι μεγια σου με χαρα σου,Δεν σημαινει όμως οτι εχεις δικιο.Το τι ψηφιζει ο καθενας ουτε εχει θεση στο παρον θεμα ουτε εξαρτατε απο το τι μαρκα επεξεργαστη αγοραζει εξου και το τραγικός συμψηφισμός απο μέρους μου.

30 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

.Το βαλε AMD ειναι ασχετο.Δηλαδη θα παρει πισω το 12αρι ιντελ που αγορασα χωρίς να ξερω οτι ειναι σουρωτήρι και θα μου δωσει πισω τα λευτα για να παρω AMD?

Επεξ/σία από SPY_oo7
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε

Η τελευταια αναρτηση ειναι αυτη και το εμαθα σημαίνει οτι πλεων δεν εχω τον 12 ιντελ αλλα ενα 5600  εδω και 8 μηνες και φυσικα οχι λογο του παροντος προβληματος.Οχι οτι εχει σημασια αλλα ετσι για να καταλαβαινόμαστε.Η αναρτηση ηταν γενικη και οχι πρωσωπικη και αφορα την συμπεριφορα της ιντελ απενατι στον καταναλωτη και την συνεχιζομενη κοροιδια απο μερους της

Τωρα αν επιμένεις να πιστευεις οτι ο αστυνόμος ειναι μπουζουκι μεγια σου με χαρα σου,Δεν σημαινει όμως οτι εχεις δικιο.Το τι ψηφιζει ο καθενας ουτε εχει θεση στο παρον θεμα ουτε εξαρτατε απο το τι μαρκα επεξεργαστη αγοραζει εξου και το τραγικός συμψηφισμός απο μέρους μου.

Ποια μπουζούκια και σκιάχτρα και καρσιλαμάδες και εμένα η απάντηση μου ήταν γενική γιαυτό μίλησα για τον έλληνα απλά έβαλα και εσένα μέσα πολύ απλά επειδή παραπονέθηκες που πήρες intel 

Τέσπα δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίζουμε αυτό. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SPY_oo7 είπε

Σε τι σε κορόιδεψε και εσένα η intel παλι? Το ένοιωσες οτι το mitigation εχει μεγαλύτερο impact σε amd ετσι? 

Δημοσ.

Το θέμα είναι να μην υπάρχει μεγάλη χασουρα στις επιδόσεις, αν έχουμε τα ίδια με τον Spectre/meltdown που πήγε περίπατο πάνω από 5% επιδόσεις στον μέσο όρο των επεξεργαστών κυρίως της intel είναι κρίμα.

Δημοσ.

Testing performed by Phoronix on some AMD and Intel CPUs has revealed that Intel CPUs suffer as much as a 35% performance drop due to the Spectre-v2 mitigation on Linux, whereas almost all AMD processors post a drop of less than 10%.

8 ώρες πριν, SkaL- είπε

Το θέμα είναι να μην υπάρχει μεγάλη χασουρα στις επιδόσεις, αν έχουμε τα ίδια με τον Spectre/meltdown που πήγε περίπατο πάνω από 5% επιδόσεις στον μέσο όρο των επεξεργαστών κυρίως της intel είναι κρίμα.

Πάντα η Ίντελ για να πιάσει ψάρια θυσίαζε ασφάλεια για ψεύτικες επιδόσεις τις τελευταίες δεκαετίες. 

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, nick0lis είπε

Testing performed by Phoronix on some AMD and Intel CPUs has revealed that Intel CPUs suffer as much as a 35% performance drop due to the Spectre-v2 mitigation on Linux, whereas almost all AMD processors post a drop of less than 10%.

Πάντα η Ίντελ για να πιάσει ψάρια θυσίαζε ασφάλεια για ψεύτικες επιδόσεις τις τελευταίες δεκαετίες. 

Παλι ψευδείς ειδησεις διασπειρεις? Απο τα ιδια τα link σου φαινεται οτι η amd εχει up to 54% performance drop, σαφως μεγαλύτερο απο οτι η intel. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, SkaL- είπε

Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα, όταν μια αναφορά περί μείωσης επιδόσεων που έχει βασιστεί σε διαγνωστικά Linux που κάποιος έγραψε μόνος του στο σπίτι του, γινετε θέμα στις ηλεκτρονικές εφημερίδες.  Για να το εξηγήσω πρέπει να γράψω πολλά και δεν θέλω.   Χονδρικά θα πω ότι κάποιες αναφορές μείωσης επιδόσεων δεν έχουν καμιά σχέση όταν ο υπολογιστής χρησιμοποιείτε σε: Gaming, Intenet browsing, και άλλες καθημερινές εφαρμογές.     

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Herald είπε

Παλι ψευδείς ειδησεις διασπειρεις? Απο τα ιδια τα link σου φαινεται οτι η amd εχει up to 54% performance drop, σαφως μεγαλύτερο απο οτι η intel. 

Τι αλλά ; Όλα καλά ; Πώς πάνε οι δουλειές ; Θα κατέβεις το καλοκαίρι ; :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...