JohnDom91 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Ειμαι gay 25 ετων και τελειωσα με την σχολη μου στην πολη καταγωγής μου. Σκεφτομαι αμα ήταν τωρα μια καλυτερη ιδεα να μετακομίσω στην Αθηνα οπου θεωρω οτι για εναν gay η ζωη εκει ειναι πιο Ωραια/Ευκολη/Ιδανική. Δεδομένου οτι υπαρχει εκει σπιτι να μεινω, αξιζει για τον λογο που σας ειπα να ψαχνω δουλεια και να μεταφερθώ εκει και να φυγω μακρυα απτους γονεις μου; Αξιζει ή δεν αξιζει για τον λογο της ομοφυλοφιλίας μου ;
Nabuko Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 59 λεπτά πριν, JohnDom91 είπε Αξιζει ή δεν αξιζει για τον λογο της ομοφυλοφιλίας μου ; Υποθέτω ότι η ζωή για έναν gay θα είναι δύσκολη και καταπιεστική στην επαρχία. Οπότε από αυτή την άποψη αξίζει να μετακομίσεις, γιατί η Αθήνα είναι μεγάλη πόλη και θα νιώθεις μεγαλύτερη ελευθερία.
JohnDom91 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Nabuko αυτο πιστευω και εγω..απλα θελω να δω αν οντως αξιζει η μετακόμιση αυτη διοτι μπορει η ζωη στην αθηνα μου λενε πως ειναι πολυ δυσκολη. Αν και τα θετικα της για εμενα υπερισχύουν απο τα αρνητικα της. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2022 από JohnDom91
antbyron Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 1 hour ago, JohnDom91 said: Ειμαι gay 25 ετων και τελειωσα με την σχολη μου στην πολη καταγωγής μου. Σκεφτομαι αμα ήταν τωρα μια καλυτερη ιδεα να μετακομίσω στην Αθηνα οπου θεωρω οτι για εναν gay η ζωη εκει ειναι πιο Ωραια/Ευκολη/Ιδανική. Δεδομένου οτι υπαρχει εκει σπιτι να μεινω, αξιζει για τον λογο που σας ειπα να ψαχνω δουλεια και να μεταφερθώ εκει και να φυγω μακρυα απτους γονεις μου; Αξιζει ή δεν αξιζει για τον λογο της ομοφυλοφιλίας μου ; Θα είναι καλύτερα για εσένα να φύγεις από τους γονείς σου και να μένεις μόνος σου σε μία πόλη που θα γνωρίσεις περισσότερους ανθρώπους που θα σεβαστούν τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις. Μην περιμένεις όμως ότι θα είναι ρόδινα, στην Ελλάδα υπάρχει αρκετή ομοφοβία.
JohnDom91 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, antbyron είπε Θα είναι καλύτερα για εσένα να φύγεις από τους γονείς σου και να μένεις μόνος σου σε μία πόλη που θα γνωρίσεις περισσότερους ανθρώπους που θα σεβαστούν τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις. Μην περιμένεις όμως ότι θα είναι ρόδινα, στην Ελλάδα υπάρχει αρκετή ομοφοβία. Σιγουρα στην Ελλαδα υπαρχει και είμαστε χειροτερα απο αλλες χώρες οπως Γαλλία, Γερμανία κτλ. Η γνωμη μου ομως ειναι γενικα πως στις μεγαλες πολεις οπως Αθηνα ειναι τουλαχιστον λιγο καλυτερα για εναν γκει. Δεν ειμαι σιγουρος ομως γιατι δεν εχω ζήσει εκει για να το επιβεβαιώσω. Μηπως να επιλέξω καποια αλλη μεγαλη πολη οπως Θεσσαλονικη ή Πατρα/Ηρακλειο ; Επεξ/σία 9 Μαΐου 2022 από JohnDom91
antbyron Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 3 minutes ago, JohnDom91 said: Σιγουρα στην Ελλαδα υπαρχει και είμαστε χειροτερα απο αλλες χώρες οπως Γαλλία, Γερμανία κτλ. Η γνωμη μου ομως ειναι γενικα πως στις μεγαλες πολεις οπως Αθηνα ειναι τουλαχιστον λιγο καλυτερα για εναν γκει. Δεν ειμαι σιγουρος ομως γιατι δεν εχω ζήσει εκει για να το επιβεβαιώσω. Μηπως να επιλέξω καποια αλλη μεγαλη πολη οπως Θεσσαλονικη ή Πατρα/Ηρακλειο ; Προσωπικά σου προτείνω Αθήνα εφόσον έχεις και σπίτι. Ίσως όμως η άποψη μου να είναι προκατηλημένη μιας και είμαι από την Αθήνα. Ηράκλειο και Πάτρα δεν θα πήγαινα με τίποτα, τις θεωρώ αρκετά κλειστές κοινωνίες, ειδικά το Ηράκλειο. Θεσσαλονίκη πρέπει να είναι σχετικά καλά.
JohnDom91 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, antbyron είπε Προσωπικά σου προτείνω Αθήνα εφόσον έχεις και σπίτι. Ίσως όμως η άποψη μου να είναι προκατηλημένη μιας και είμαι από την Αθήνα. Ηράκλειο και Πάτρα δεν θα πήγαινα με τίποτα, τις θεωρώ αρκετά κλειστές κοινωνίες, ειδικά το Ηράκλειο. Θεσσαλονίκη πρέπει να είναι σχετικά καλά. Μάλιστα. Εδω να σου πω πως το σπιτι που υπαρχει στην Αθηνα το ενοικιάζουν οι γονεις μου στην αδερφη μου που σπουδαζει εκει. Τελειωνει ομως την σχολη και εκεινη οποτε μου εχει δωσει το ΟΚ να παω αν θελω να μεινω εγω και να μην το αφήσουμε.
JohnDom91 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 19 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε Φαι νοίκι και λογαριασμοί πως θα πληρωνόται? Με καποια δουλεια ισως ;;; Ψαχνω δουλεια. 2
SPY_oo7 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Μαζι με σενα μερικα εκατομμύρια ελληνες και ξένοι.Ξεκινα πρωτα απο κει και μετα ασχολεισε με τα σεξουαλικα.Ο τρόπος που θέτεις το ερωτημα ειναι λαθος.Ειναι σαν να λες..Επειδή εδω που ειμαι πνιγομαι να βαλω το κεφαλι μου στο στομα του κροκόδειλου μήπως και νιώσω καλυτερα.Αν οι γονείς σου εχουν την οικονομικη ικανοτητα και θελουν να σε στηριξουν πληρωνωντας τούς λογαριασμούς και το νοίκι προχωρά αλλιως ξανασκεψου το θα σε φαει ο κροκοδειλος.Και οταν λεμε ψαχνεις τι ακριβώς ψαχνεις?Απο τι λες μόλις τελειωσες την σχολη. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2022 από SPY_oo7
sphinxgr Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Έλα Αθήνα, είμαστε το κέντρο των οργίων, μια χαρά θα είσαι! Το μόνο που πρέπει να σε ανησυχεί είναι που θα βρεις δουλειά / μείνεις / βγάλεις λεφτά. Αν έχεις χρήμα, είσαι μέγας άρχοντας στην Αθήνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα