xenos3 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, barimagas είπε Πέρσυ πήρα ένα σαπ μάρκας https://www.jbay.zone/ 700€. Πρώτη εμπειρία ήταν με ενα φθηνό κινεζικό των 300€. Μου άρεσε πάρα πολύ σαν άθλημα. Η διαφορά με τον ακριβότερο σε διπλάσια τιμή είναι στην πλεύση. Το φθηνο κάμπτεται στην μέση, φαίνεται και στην φωτογραφία στο φυλλάδιο του lidl. Τα ακριβά όχι είναι άκαμπτα. Δηλαδή αν είναι η θάλασσα λάδι όλα καλά. Μόλις ξεκινήσει κύμα το ένα σε πετάει στη θάλασσα το αλλο καβαλάει τα κύματα διότι δεν κάμπτεται. Αν το μάθεις πας και με κύμα, ίσως να είναι και πιο διασκεδαστικό τότε. Σαν γυμναστική είναι καλό. Δεν μετάνιωσα τα λεφτά του στιγμή. Και κάτι που ξεχάσα, τα φθηνά πετάνε καρούμπαλα. Επίσης παίζει ρόλο και το φουσκωμα, αν ξεπεράσεις τις προδιαγραφές του κατασκευαστή μετά ξεχειλωνει και όλο θα θέλει περισσότερο. Μεγαλο ρόλο παίζει και το κουπί, προτιμηστε carbon, τα φθηνά κινέζικα, σπάνε στην στην σύνδεση στην μέση και βυθίζονται στην θάλασσα. Το αν βυθίζονται έχει να κάνει και πολύ με τα λίτρα (χοντρικά τον όγκο του). Τα περισσότερα "φθηνά" είναι μικρά με αποτέλεσμα να βυθίζονται λόγω βάρους του αναβάτη και να μην πλέουν σωστά. Αυτή είναι η μεγαλύτερη παγίδα στα σαπ που κάποιος δεν το σκέφτεται. οκ, η ποιότητα είναι άλλο πράγμα. Επίσης δεν θέλει να το φουσκώνεις τέρμα και να το αφήνεις στον ήλιο, κάτι που κάνουν οι περισσότεροι. Εγώ έχω το παρακάτω με λίγο περισσότερα χρήματα (λίγα) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. https://www.varkes.gr/wordpress/product/φουσκωτό-isup-bic-110-breeze-air-sup-pack/ Επεξ/σία 12 Μαΐου 2022 από xenos3 1
barimagas Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 26 λεπτά πριν, xenos3 είπε Επίσης δεν θέλει να το φουσκώνεις τέρμα και να το αφήνεις στον ήλιο, κάτι που κάνουν οι περισσότεροι. Εγώ έχω το παρακάτω με λίγο περισσότερα χρήματα (λίγα) και είμαι απόλυτα ευχαριttps://www.varkes.gr/wordpress/product/φουσκωτό-isup-bic-110-breeze-air-sup-pack/ Υσχυει αυτό, αν το αφήσεις στον ήλιο με 12 psi ντάλα μεσημέρι θα ανέβει παραπάνω. Ή το βάζεις σε ίσκιο ή το ξεφουσκωνεις λίγο αν μείνει για ώρα και το φουσκώνεις ένα Τσικ όταν το επαναχρησιμοποιησεις.
Errik Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Στα μελισσια που πήγα είχε σίγουρα 10-15 κομμάτια. Καμία σχέση με το Βιετνάμ όταν το είχα πάρει εγώ πριν απο δύο χρόνια που επαιζες μπουνιές στο άνοιγμα του καταστήματος. 1
safridia Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Οντως και εγω που εχω sup, περασα για αλλο λογο σε καταστημα σημερα και εχουν αρκετα κομματια και θα παρουν οσοι θελουν. Ειμαι σιγουρος οτι θα εμφανιστουν ξανα οι "επενδυτες" που θα προσπαθησουν να το πουλησουν με καπελο ξανα. Οσοι ενδιαφερεστε μην καθυστερειτε, κανενα αλλο με 330 δεν το πλησιαζει Επεξ/σία 12 Μαΐου 2022 από safridia
Fabricated Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Αξίζει το yoga με 370 σε σχέση με αυτο με τα 330; δεν γνωρίζω τις διαφορές
Orgios Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Να κανω μια βλακεια ερωτηση που μαλλον ξερω την απαντηση, δοσεις σε αγορα απο το lidl γινεται?
vactirio Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 31 λεπτά πριν, Orgios είπε Να κανω μια βλακεια ερωτηση που μαλλον ξερω την απαντηση, δοσεις σε αγορα απο το lidl γινεται? Οχι το lidl δεν κάνει δόσεις. Ισως κάνει η πιστωτική σου? Φαντάζομαι όμως ότι τέτοια ώρα θα έχει τελειώσει το απόθεμα?...
derorist Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Fabricated είπε Αξίζει το yoga με 370 σε σχέση με αυτο με τα 330; δεν γνωρίζω τις διαφορές Σε γενικες γραμμες κ τηρουμενων των αναλογιων, το φθηνοτερο ειναι πιο ισως πιο χρηστικο (δυνατοτητα καγιακ), το ακριβοτερο πιο στιβαρο κ σταθερο λογω μεγεθους (επιπλεον 15 εκατοστα μηκος κ 2 εκατοστα πλατος). Επεξ/σία 12 Μαΐου 2022 από derorist
zio10 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, vactirio είπε Οχι το lidl δεν κάνει δόσεις. Ισως κάνει η πιστωτική σου? Φαντάζομαι όμως ότι τέτοια ώρα θα έχει τελειώσει το απόθεμα?... Αν δεν κάνει το κατάστημα δεν γίνεται από την πιστωτική. Σε χρεώνει όλο το ποσό και πρέπει να πληρώσεις όλο το ποσό εμπρόθεσμα. Μια μικρή παράταση παίρνεις δηλαδή, όχι δόσεις.
quintus Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Χθες στο διπλανο λιντλ ειχε 5-6 κομματια απο το μικρό, δεν φαίνεται να ειχαν φύγει καθόλου. Ειναι δλδ καλη προσφορα τα 329;
touristas1985 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 μην τρελαινεστε παντως για οποιον μπορει να περιμενει 2 εβδομαδες πχ υπαρχουν πολλες και καλυτερες επιλογες. Πχ δειτε εδω https://www.nootica.com/sup-paddle-board/sup-board.html Το παρακατω ειναι αξιολογο https://www.nootica.com/sup-paddle-board/sup-board/inflatable-paddle-board-key-west-classic-air-10-6.html Βεβαια και αυτο το mistral τιμιο ειναι λιγο αργο και χοντροκομμενο αλλα για 1η εμπειρια ειναι μια χαρα 1
safridia Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 13 ώρες πριν, touristas1985 είπε μην τρελαινεστε παντως για οποιον μπορει να περιμενει 2 εβδομαδες πχ υπαρχουν πολλες και καλυτερες επιλογες. Πχ δειτε εδω https://www.nootica.com/sup-paddle-board/sup-board.html Το παρακατω ειναι αξιολογο https://www.nootica.com/sup-paddle-board/sup-board/inflatable-paddle-board-key-west-classic-air-10-6.html Βεβαια και αυτο το mistral τιμιο ειναι λιγο αργο και χοντροκομμενο αλλα για 1η εμπειρια ειναι μια χαρα Φτηνοτερες ναι, καλυτερες στα 330 οχι. Ολα αυτα που εχει η σελιδα που εβαλες ειναι ανωνυμα κινεζικα, μπορει οχι του σωρου οπως ηταν εκεινο απο banggoοd αλλα εαν ειχες την δυνατοτητα να δοκιμασεις αυτο που λες με το mistral θα καταλαβαινες αμεσως την διαφορα. Εγω σαν αρχαριος την καταλαβα. Βεβαια δεν αμφιβαλλω οτι αναλογα τις αναγκες σου μπορει ολα να κανουν την δουλεια, εαν η δουλεια ειναι να πας 50 μετρα δεξια αριστερα απο εκει που εχεις κατσει και να ανεβαινουν τα πιτσιρικια για βουτιες μια χαρα θα ειναι. Παιχνιδια ειναι ολα 2
touristas1985 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Εχω και mistral και το Key West και Fanatic καθως και Red Paddle χρονια τωρα στο αθλημα. Σου λεω το mistral με ειναι αντιστοιχο επιπεδο. Αν θελει καποιος παντως να ασχοληθει περα απο παιχνιδι καλυτερα να δει κατι σε 11.6 ΥΓ. Το nootica για τους γνωστες του αθληματος εχει καλες τιμες και απειρες επιλογες και σιγουρα οχι μονο κινεζιες
default Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 ΟΚ επειδη υπαρχουν αρκετοι απο εσας που εχετε ασχοληθει με το sup αρκετα θα ελεγα οι αναγκες μου ειναι απλες, θελω να αγορασω ενα sup στη γυναικα μου για την επετειο μας. Ειναι δασκαλα πραγμα που σημαινει οτι το καλοκαιρι θα περασει σιγουρα 1+ στο σπιτι στη θαλασσα. Το θελει για να γυμναζεται και ισως αργοτερα αν μπορει να δουλευτει και σας κανο για να κανουμε και καμια βολτα τον μικρο μας (με σωσιβια εννοειται). Το Mistral μπορει να μας καλυψει σε αυτα? Ειναι αρκετα τα λεφτα για εμας (περισι εψαχνα για κατι γυρω στα 200+ ευρω) και δε θελω να τα δωσω ευκολα. 1
touristas1985 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, default είπε ΟΚ επειδη υπαρχουν αρκετοι απο εσας που εχετε ασχοληθει με το sup αρκετα θα ελεγα οι αναγκες μου ειναι απλες, θελω να αγορασω ενα sup στη γυναικα μου για την επετειο μας. Ειναι δασκαλα πραγμα που σημαινει οτι το καλοκαιρι θα περασει σιγουρα 1+ στο σπιτι στη θαλασσα. Το θελει για να γυμναζεται και ισως αργοτερα αν μπορει να δουλευτει και σας κανο για να κανουμε και καμια βολτα τον μικρο μας (με σωσιβια εννοειται). Το Mistral μπορει να μας καλυψει σε αυτα? Ειναι αρκετα τα λεφτα για εμας (περισι εψαχνα για κατι γυρω στα 200+ ευρω) και δε θελω να τα δωσω ευκολα. Ναι θα σου ειναι υπεραρκετο ειναι λιγο βαρυ και αργο αλλα για την χρηση που περιγραφεις ειναι μια χαρα 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις