georgekasa Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Καλησπέρα σας, Ψάχνω έναν τρόπο όταν η εξωτερική γκαραζόπορτα είναι ανοικτή να μου στέλνει μήνυμα (ή email) στο κινητό ότι η πόρτα άνοιξε. Μήπως κάποιος ξερει κάποιο σύστημα οπού μπορεί να κάνει το παραπάνω? Ευχαριστώ πολύ
@11h Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Ψάξε για Smart Garage Door Opener Controller αναλογα με απαιτησεις και το budget που έχεις. Και με Arduino γίνεται + κάποιο magnetic door sensor ή contact switch αλλα θέλει δουλειά.
basilis_k6 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Νομίζω με αυτο μπορεις να ρυθμίσεις να στέλνει στο κινητο Notification https://manuals.fibaro.com/knowledge-base-browse/home-center-app-push-notifications/ Fibaro Roller Shutter 3 εχουμε θρεντ smart home, θα ξερουν εκει τα παιδια Επεξ/σία 9 Μαΐου 2022 από basilis_k6
sphinxgr Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 16 ώρες πριν, georgekasa είπε Καλησπέρα σας, Ψάχνω έναν τρόπο όταν η εξωτερική γκαραζόπορτα είναι ανοικτή να μου στέλνει μήνυμα (ή email) στο κινητό ότι η πόρτα άνοιξε. Μήπως κάποιος ξερει κάποιο σύστημα οπού μπορεί να κάνει το παραπάνω? Ευχαριστώ πολύ Ακόμα και κάμερα μπορείς να βάλεις που μόλις ανιχνεύει κίνηση να σε ειδοποιεί. Ή συναγερμό με wifi.
georgekasa Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 καμερα που ανιχνευει κινηση πως θα την "κλειδωσω" ωστε να παρατηρει την γκαραζοπορτα μονο?
JT71 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Αν θέλεις μια απλή ειδοποίηση οτι η πόρτα άνοιξε / η πόρτα έκλεισε μπορείς να πάρεις ένα απλό door sensor της sonoff όπως αυτό https://www.skroutz.gr/s/25676213/Sonoff-DW2-WiFi-Αισθητήρας-Πόρτας-Παραθύρου-Μπαταρίας-Wireless-Door-Window-Sensor-σε-Λευκό-Χρώμα.html που είναι κ wifi εύκολο στην σύνδεση και φθηνό. Υπάρχουν κ άλλες εταιρείες. Μόλις ανοίξει η πόρτα έρχεται notification στο κινητό.
JT71 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Εγώ έχω 2 σε εξωτερικό χώρο που δεν βρέχεται. Παίζουν κάνα χρόνο πολύ καλά . 1-2 αποσυνδέσεις είχα και τα ξανασύνδεσα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα