gamingx12 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Καλησπερα ειμαι μαθητης Β λυκειου και φετος δινω εξετασεις για πρωτη φορα στο λυκειο.Στο πρωτο τετραμηνο ειχα μεσο ορο 13 και σε καποια μαθηματα κατω απο την βαση.Εφοσον δεν γραψω καλα στις εξετασεις και μεινω σε αυτα με περναει ο μεσος ορος μου?Πιστευω οτι και στο δευτερο τετραμηνο θα εχω μεσο ορο παλι κοντα στο 13.Σε αυτην την περιπτωση τι πρεπει να γραψω στις εξετασεις για να μην παω σε επανεξεταση τον Σεπτεμβριο?
Sibyl Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Στις 9/5/2022 στις 3:49 ΜΜ, gamingx12 είπε Καλησπερα ειμαι μαθητης Β λυκειου και φετος δινω εξετασεις για πρωτη φορα στο λυκειο.Στο πρωτο τετραμηνο ειχα μεσο ορο 13 και σε καποια μαθηματα κατω απο την βαση.Εφοσον δεν γραψω καλα στις εξετασεις και μεινω σε αυτα με περναει ο μεσος ορος μου?Πιστευω οτι και στο δευτερο τετραμηνο θα εχω μεσο ορο παλι κοντα στο 13.Σε αυτην την περιπτωση τι πρεπει να γραψω στις εξετασεις για να μην παω σε επανεξεταση τον Σεπτεμβριο? https://www.insomnia.gr/forums/topic/791825-λύκειο-προαγωγη/#comment-59210644 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα