Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, όπως αναφέρει και ο τίτλος ψάχνω για πρακτική άσκηση (Ιούλιο-Αύγουστο) στην Θεσσαλονίκη. Όποιος/Όποια έχει να μου προτείνει κάποιο γραφείο ή εταιρία για να επικοινωνήσω μαζί τους, θα του/της ήμουν ευγνώμων!

Πληροφορίες σχετικά με μένα:

Ειδικότητα: Μηχανικός Περιβάλλοντος (ΔΠΘ)

Τομέας Ενασχόλησης: Ενεργειακά Πιστοποιητικά - Κτήρια Μηδενικής Ενεργειακής Κατανάλωσης 

*να σημειωθεί ότι η πρακτική άσκηση χρηματοδοτείται απο το πανεπιστήμιο

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι έψαξα στο michanikos.gr και είδα ότι κανείς δεν απάντησε σε μερικές αναρτήσεις με τις περισσότερες να είναι πρίν το 2018.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, ProdromoTh είπε

Καλησπέρα παιδιά, όπως αναφέρει και ο τίτλος ψάχνω για πρακτική άσκηση (Ιούλιο-Αύγουστο) στην Θεσσαλονίκη. Όποιος/Όποια έχει να μου προτείνει κάποιο γραφείο ή εταιρία για να επικοινωνήσω μαζί τους, θα του/της ήμουν ευγνώμων!

Πληροφορίες σχετικά με μένα:

Ειδικότητα: Μηχανικός Περιβάλλοντος (ΔΠΘ)

Τομέας Ενασχόλησης: Ενεργειακά Πιστοποιητικά - Κτήρια Μηδενικής Ενεργειακής Κατανάλωσης 

*να σημειωθεί ότι η πρακτική άσκηση χρηματοδοτείται απο το πανεπιστήμιο

φιλε μου, επειδη προερχομαι απο το πολιτικων μηχανικων στη σινδο (πλεον μηχανικων περιβαλλοντος διπαε) εχω να σου πω οτι οταν εψαχνα πρακτικη (σεπτεμβρη) τα πραγματα ηταν πολυ σκουρα θεσσαλονικη, τα τεχνικα γραφεια δεν αναλαμβαναν πρακτικαριους, σε 30 (κυριολεκτικα) γραφεια και εταιρειες που εστειλα, η 1 απαντησε και με γκοσταρε στο τελος και τελικα εκανα πρακτικη ευαθ. στειλε οπου βρεις και μπορεις και ψαξε και στα σαιτ των σχολων (env.ihu.gr ειναι το τμημα στη θεσσαλονικη στις ανακοινωσεις πρακτικης) προετοιμασου οτι θα παρει πολυ χρονο. Στα τει το εσπα η ο οαεδ χορηγει το 50% του μισθου και το αλλο ο εργοδοτης, στο ΔΠΘ τωρα δεν ξερω πως παει αλλα σιγουρεψω για το οτι χρηματοδοτειται πληρως απο το πανεπιστημιο. αυτα, καλο πτυχιο ευχομαι

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάξε στο γοογλε, βρες τις διευθύνσεις των σχετικών εταιριών και πήγαινε να μιλήσεις από κοντά. Αλλά οι περισσότερες τεχνικές εταιρείες κάποιο διάστημα Τουν Αύγουστο κλείνουν καθώς απουσιάζουν λόγω διακοπών οι πελάτες τους. Θα προλάβεις πρακτική σε 2- μηνες?

Επεξ/σία από tzitzikas2
Δημοσ.
Στις 9/5/2022 στις 8:47 ΜΜ, vaggos231 είπε

φιλε μου, επειδη προερχομαι απο το πολιτικων μηχανικων στη σινδο (πλεον μηχανικων περιβαλλοντος διπαε) εχω να σου πω οτι οταν εψαχνα πρακτικη (σεπτεμβρη) τα πραγματα ηταν πολυ σκουρα θεσσαλονικη, τα τεχνικα γραφεια δεν αναλαμβαναν πρακτικαριους, σε 30 (κυριολεκτικα) γραφεια και εταιρειες που εστειλα, η 1 απαντησε και με γκοσταρε στο τελος και τελικα εκανα πρακτικη ευαθ. στειλε οπου βρεις και μπορεις και ψαξε και στα σαιτ των σχολων (env.ihu.gr ειναι το τμημα στη θεσσαλονικη στις ανακοινωσεις πρακτικης) προετοιμασου οτι θα παρει πολυ χρονο. Στα τει το εσπα η ο οαεδ χορηγει το 50% του μισθου και το αλλο ο εργοδοτης, στο ΔΠΘ τωρα δεν ξερω πως παει αλλα σιγουρεψω για το οτι χρηματοδοτειται πληρως απο το πανεπιστημιο. αυτα, καλο πτυχιο ευχομαι

Κάπως έτσι είναι και η δική μου κατάσταση αλλά εμάς χρηματοδοτείται πλήρως απο το πανεπιστήμιο, ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση και τον χρόνο σου!

Στις 11/5/2022 στις 9:01 ΠΜ, tzitzikas2 είπε

Ψάξε στο γοογλε, βρες τις διευθύνσεις των σχετικών εταιριών και πήγαινε να μιλήσεις από κοντά. Αλλά οι περισσότερες τεχνικές εταιρείες κάποιο διάστημα Τουν Αύγουστο κλείνουν καθώς απουσιάζουν λόγω διακοπών οι πελάτες τους. Θα προλάβεις πρακτική σε 2- μηνες?

Δυστυχώς βρίσκομαι Ξάνθη, οπότε μόνο τηλεφωνικά και διαδικτυακή συνέντευξή! Επίσης το διάστημα της πρακτικής είναι προκαθορισμένο απο το πανεπιστήμιο και δεν το επιλέγγουμε εμείς!

17 λεπτά πριν, velociraptoras είπε

Εκτός Θεσσαλονίκης σε ενδιαφέρει? Σου στέλνω σε πμ εταιρία

Σου απάντησα προσωπικά!

Ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας! Περιμένω και άλλους αν έχουν καμιά ιδέα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...