ProdromoTh Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Καλησπέρα παιδιά, όπως αναφέρει και ο τίτλος ψάχνω για πρακτική άσκηση (Ιούλιο-Αύγουστο) στην Θεσσαλονίκη. Όποιος/Όποια έχει να μου προτείνει κάποιο γραφείο ή εταιρία για να επικοινωνήσω μαζί τους, θα του/της ήμουν ευγνώμων! Πληροφορίες σχετικά με μένα: Ειδικότητα: Μηχανικός Περιβάλλοντος (ΔΠΘ) Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη Τομέας Ενασχόλησης: Ενεργειακά Πιστοποιητικά - Κτήρια Μηδενικής Ενεργειακής Κατανάλωσης *να σημειωθεί ότι η πρακτική άσκηση χρηματοδοτείται απο το πανεπιστήμιο
V.I.Smirnov Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Γιατί ρωτάς εδώ κι όχι σε forums μηχανικών; Π.χ., στο https://www.michanikos.gr/forums/ Εδώ μέσα γράφει ο κάθε τυχάσπαρτος ότι του καπνίσει, τι περιμένεις να σου απαντήσουν; - Επεξ/σία 9 Μαΐου 2022 από V.I.Smirnov
ProdromoTh Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Η αλήθεια είναι ότι έψαξα στο michanikos.gr και είδα ότι κανείς δεν απάντησε σε μερικές αναρτήσεις με τις περισσότερες να είναι πρίν το 2018.
Dantε Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Και τι περιμενεις να σου απαντησουν κιολας? Google,αναζητηση γραφειων και παιρνε τηλεφωνα.
vaggos231 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 6 ώρες πριν, ProdromoTh είπε Καλησπέρα παιδιά, όπως αναφέρει και ο τίτλος ψάχνω για πρακτική άσκηση (Ιούλιο-Αύγουστο) στην Θεσσαλονίκη. Όποιος/Όποια έχει να μου προτείνει κάποιο γραφείο ή εταιρία για να επικοινωνήσω μαζί τους, θα του/της ήμουν ευγνώμων! Πληροφορίες σχετικά με μένα: Ειδικότητα: Μηχανικός Περιβάλλοντος (ΔΠΘ) Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη Τομέας Ενασχόλησης: Ενεργειακά Πιστοποιητικά - Κτήρια Μηδενικής Ενεργειακής Κατανάλωσης *να σημειωθεί ότι η πρακτική άσκηση χρηματοδοτείται απο το πανεπιστήμιο φιλε μου, επειδη προερχομαι απο το πολιτικων μηχανικων στη σινδο (πλεον μηχανικων περιβαλλοντος διπαε) εχω να σου πω οτι οταν εψαχνα πρακτικη (σεπτεμβρη) τα πραγματα ηταν πολυ σκουρα θεσσαλονικη, τα τεχνικα γραφεια δεν αναλαμβαναν πρακτικαριους, σε 30 (κυριολεκτικα) γραφεια και εταιρειες που εστειλα, η 1 απαντησε και με γκοσταρε στο τελος και τελικα εκανα πρακτικη ευαθ. στειλε οπου βρεις και μπορεις και ψαξε και στα σαιτ των σχολων (env.ihu.gr ειναι το τμημα στη θεσσαλονικη στις ανακοινωσεις πρακτικης) προετοιμασου οτι θα παρει πολυ χρονο. Στα τει το εσπα η ο οαεδ χορηγει το 50% του μισθου και το αλλο ο εργοδοτης, στο ΔΠΘ τωρα δεν ξερω πως παει αλλα σιγουρεψω για το οτι χρηματοδοτειται πληρως απο το πανεπιστημιο. αυτα, καλο πτυχιο ευχομαι 1
tzitzikas2 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Ψάξε στο γοογλε, βρες τις διευθύνσεις των σχετικών εταιριών και πήγαινε να μιλήσεις από κοντά. Αλλά οι περισσότερες τεχνικές εταιρείες κάποιο διάστημα Τουν Αύγουστο κλείνουν καθώς απουσιάζουν λόγω διακοπών οι πελάτες τους. Θα προλάβεις πρακτική σε 2- μηνες? Επεξ/σία 11 Μαΐου 2022 από tzitzikas2
velociraptoras Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Εκτός Θεσσαλονίκης σε ενδιαφέρει? Σου στέλνω σε πμ εταιρία
ProdromoTh Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Στις 9/5/2022 στις 8:47 ΜΜ, vaggos231 είπε φιλε μου, επειδη προερχομαι απο το πολιτικων μηχανικων στη σινδο (πλεον μηχανικων περιβαλλοντος διπαε) εχω να σου πω οτι οταν εψαχνα πρακτικη (σεπτεμβρη) τα πραγματα ηταν πολυ σκουρα θεσσαλονικη, τα τεχνικα γραφεια δεν αναλαμβαναν πρακτικαριους, σε 30 (κυριολεκτικα) γραφεια και εταιρειες που εστειλα, η 1 απαντησε και με γκοσταρε στο τελος και τελικα εκανα πρακτικη ευαθ. στειλε οπου βρεις και μπορεις και ψαξε και στα σαιτ των σχολων (env.ihu.gr ειναι το τμημα στη θεσσαλονικη στις ανακοινωσεις πρακτικης) προετοιμασου οτι θα παρει πολυ χρονο. Στα τει το εσπα η ο οαεδ χορηγει το 50% του μισθου και το αλλο ο εργοδοτης, στο ΔΠΘ τωρα δεν ξερω πως παει αλλα σιγουρεψω για το οτι χρηματοδοτειται πληρως απο το πανεπιστημιο. αυτα, καλο πτυχιο ευχομαι Κάπως έτσι είναι και η δική μου κατάσταση αλλά εμάς χρηματοδοτείται πλήρως απο το πανεπιστήμιο, ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση και τον χρόνο σου! Στις 11/5/2022 στις 9:01 ΠΜ, tzitzikas2 είπε Ψάξε στο γοογλε, βρες τις διευθύνσεις των σχετικών εταιριών και πήγαινε να μιλήσεις από κοντά. Αλλά οι περισσότερες τεχνικές εταιρείες κάποιο διάστημα Τουν Αύγουστο κλείνουν καθώς απουσιάζουν λόγω διακοπών οι πελάτες τους. Θα προλάβεις πρακτική σε 2- μηνες? Δυστυχώς βρίσκομαι Ξάνθη, οπότε μόνο τηλεφωνικά και διαδικτυακή συνέντευξή! Επίσης το διάστημα της πρακτικής είναι προκαθορισμένο απο το πανεπιστήμιο και δεν το επιλέγγουμε εμείς! 17 λεπτά πριν, velociraptoras είπε Εκτός Θεσσαλονίκης σε ενδιαφέρει? Σου στέλνω σε πμ εταιρία Σου απάντησα προσωπικά! Ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας! Περιμένω και άλλους αν έχουν καμιά ιδέα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα