Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, θα ηταν πολυ βοηθητικό,όποιος γνωριζει απο προσωπική του εμπειρία πιο ειναι το πιο καλό και σοβαρό ιδιωτικό κολλέγιο για την επιλογή προγράμματος MBA

Λογω κόστους που ξεφεύγει πολύ Alba,Deree,N.Y.C εξαιρούνται απο εμένα

Αν γνωρίζεται για τα υπολοιπα, Mediterrean,Aegean,Unity,Mitropolitiko,BCA ktl

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από Mendwkas
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Mendwkas είπε

Καλησπέρα, θα ηταν πολυ βοηθητικό,όποιος γνωριζει απο προσωπική του εμπειρία πιο ειναι το πιο καλό και σοβαρό κολλέγιο για την επιλογή προγράμματος MBA

Λογω κόστους που ξεφεύγει πολύ Alba,Deree,N.Y.C εξαιρούνται απο εμένα

Αν γνωρίζεται για τα υπολοιπα, Mediterrean,Aegean,Unity,Mitropolitiko,BCA ktl

Ευχαριστώ

Εγω παράλληλα με το διδακτορικό μου, παρακολουθώ το MBA στο πανεπιστημιο δυτικής αττικής. Εξαιρετικοί καθηγητές με ενδιαφέρον . Λιγο απαιτητικό το πρόγραμμα αλλα αξίζει.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Ribopaido είπε

Εγω παράλληλα με το διδακτορικό μου, παρακολουθώ το MBA στο πανεπιστημιο δυτικής αττικής. Εξαιρετικοί καθηγητές με ενδιαφέρον . Λιγο απαιτητικό το πρόγραμμα αλλα αξίζει.

Συμφορουμίτη πρέπει να είναι ψιλοδιάνοια/ταλέντο για να παρακολουθεί κάποιος PhD και Msc μαζί, ταπεινή μου άποψη...

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, pi314 είπε

Συμφορουμίτη πρέπει να είναι ψιλοδιάνοια/ταλέντο για να παρακολουθεί κάποιος PhD και Msc μαζί, ταπεινή μου άποψη...

Σε ευχαριστω αλλα δεν ισχύει. Ειμαι πολύ εως εξαιρετικά τυχερός στο phd και πάνε ολα όπως τα εχω σχεδιάσει ( παρουσιαζω το 3ο paper σε λιγο). Το MBA που ειναι εκτος της ειδικοτητας (ηλεκτρολογίας) με ''τεντώνει'' αλλα τη παλευω γιατι ειμαι ευχαριστημένος απο τα μέλη ΔΕΠ και την δυνατοτητα εργασιών.

• Like 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, pi314 είπε

Οχι ιδιαιτερα. Μονο αν βιαζεσαι να παρεις το διδακτορικο σε 3-3,5 χρονια, και το πας γ@μιοντας, ειναι δυσκολο.

Ξερω πολλους (και καθηγητες) που μαζι με το διδακτορικο τους, ετρεχαν και καποιο μαστερ. Μαλιστα, ενας που ξερω ετρεχε ΚΑΙ προπτυχιακο (2ο) μαζι..ειναι ολα θεμα οργανωσης χρονου και προτεραιοτητων. Αν δε βιαζεσαι να παρεις διδακτορικο, και μπορεις να το τραβηξεις 5ο χρονο πχ, μια χαρα βγαινει παραλληλα και μαστερ.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα συν φορουμίτες, συγχαρητήρια για τις συνδιαστικές σπουδές θελει πολύ καθαρό μυαλό και ενέργεια

Θα ήθελα την άποψη σας όσοι εχουν την εμπειρία φοίτησης σε Ελληνικά ιδιωτικά Κολλέγια, για την κατεύθινση του NBA

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από Mendwkas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...