Προς το περιεχόμενο

Αρχεία Word σε Documents Folder κολλάει το σύστημα

dimitris212

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σας,

σε windows 10 μέσα στο φάκελο Documets έχω μερικές φώτο και μερικά word αρχεία , όταν κάνω κλικ πάνω στα word αρχεία τότε κολλάει όλο το σύστημα.

Το έχω ψάξει με antivirus, με spybot, με Malware bytes, έχω απεγκαταταστήσει και έχω εγκαταστήσει ξανα το Office, αλλά τίποτα.

Σε άλλους φακέλους τα word ανοίγουν. Τι μπορεί να φταίει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν λες "κάνω κλικ", εννοείς φαντάζομαι διπλό κλικ για να ανοίξει το αρχείο, σωστά;

Αν τα μεταφέρεις/αντιγράψεις από τα έγγραφα σε άλλον φάκελο ανοίγουν; Αν αντιγράψεις από άλλον φάκελο στα έγγραφα ανοίγουν ή πάλι τα ίδια;

Άλλα αρχεία όπως οι φωτογραφίες π.χ. ανοίγουν κανονικά;

Μήπως εννοείς όταν πας να κάνεις κλικ για preview;

Έχει κάποιο θέμα τον τελευταίο καιρό σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί από κάποιο update.

Κάνει συμβαίνει στο PC με τα word αρχεία, με δεξί κλικ αριστερό κολλάει, τα μετακίνησα σε άλλο φάκελο ξανά κολλάει, σε άλλον υπολογιστή δεν κολλάει. Με το τρίο office ανοίγουν μια χαρά, επίσης ανοίγουν όταν ανοίξεις πρώτα το word και μετά ανοίξεις το αρχείο. Απενεργοποιησα το antivirus καμία τύχη. 

Αν βάλω μεταγενεστερο office μήπως φτιαξει;

Δοκίμασε το εξής. Στην επιφάνειας εργασίας δημιούργησε ένα αρχείο word και κάνε σε αυτό επικόλληση τα περιεχόμενα του προβληματικού word αφού το ανοίξεις με το TRIO. Το σώζεις με το ίδιο όνομα.

Έχω office 2007 γνησια. Αν πάρω τα 21 θα κάνει το ίδιο; Ποιος ξέρει;

Δεν είναι ένα word είναι σε όλα τα Word.

Βασικά παρατήρησα ότι αν το shortcut του word είναι με μεγάλο W τότε ανοιγει αν είναι με μικρό w σε αυτά κολλάει.

Τι κουφό...

Ξαφινά έγινε?  Με την έννοια ότι κάτι έκανες τελευταία και βρούμε έτσι την αιτία.

Κάνε απεγκατάσταση (χρησιμοποιώντας το Revo uninstaller) και εγκατάσταση ξανά

Ετσι οπως το περιγράφεις πρέπει να έχει πάθει ζημιά το προφιλ σου...

Δοκίμασε να φτιάξεις 1 καινούργιο χρήστη και δες όταν θα μεταφέρεις κάποια Word αν δουλεύουν όπως πρέπει

Αν δουλεύει τότε καλύτερα να κάνεις 1 format γιατί η προσπάθεια επισκευής του Profile σου είναι αρκετά χρονοβόρα και συνήθως απλά δεν δουλεύει

ΑΝ όχι υπάρχει μια καλή περίπτωση να έχεις BAD sectors οπότε πας για καινούργιο δίσκο

13 ώρες πριν, dimitris212 είπε

Έχω office 2007 γνησια. Αν πάρω τα 21 θα κάνει το ίδιο; Ποιος ξέρει;

Δεν είναι ένα word είναι σε όλα τα Word.

Βασικά παρατήρησα ότι αν το shortcut του word είναι με μεγάλο W τότε ανοιγει αν είναι με μικρό w σε αυτά κολλάει.

Τι κουφό...

Το μεν είναι .doc και τα δε .docx

Κανε ένα repair τη σουίτα.
Επίσης θα σ πρότεινα να ξήλωνες το 2007 και να πέρναγες ένα 2010/2013 για να κάνεις μια δοκιμή.

14 ώρες πριν, dimitris212 είπε

Ότι είπε ο alexnt. Το έχω δει και εγώ στο 2007 να μην μπορεί να χειριστεί σωστά κάποια docx από νεώτερες εκδόσεις. Από το 2010 και μετά δεν είχα πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...