Swimmer21 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 5 minutes ago, arkadask said: Εγώ πέρυσι σε παρόμοια περίπτωση έστελνα κάθε μέρα mail δεν απάντησε ποτέ κανείς. Πήγα έξω από τον ΔΕΔΔΗΕ έδωσα τα χαρτιά στον Security και τα πήγε πάνω (ή τα πήγε βόλτα μέχρι την τουαλέτα.) Έπιασα 3-4 που βγήκαν για τσιγάρο και τους είπα για την υπόθεση. Μόνο μετά από εκεί ξεκίνησα να βλέπω λίγο φως στο τούνελ. Γενικά πολιτισμένα δεν ξέρω αν βγαίνει άκρη με τον ΔΕΔΔΗΕ χειρότερη αντιμετώπιση δεν έχω αντιμετωπίσει πουθενά. Νομίζω θέλει δικηγόρο αγκαζέ και επίσκεψη εκεί. *Εγώ έβγαλα άκρη μετά από 2,5μήνες. Ελλάδα 2022.
mechpanos Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 37 λεπτά πριν, karthan είπε Θα μπορούσες να δώσεις κάποιες πληροφορίες για την κολώνα που χρειάζονται από τον ΔΕΔΔΗΕ; Αν θυμάμαι καλά, μου είχαν δώσει από το ΔΕΔΔΗΕ ένα χαρτί με τις απαιτήσεις...ή μου το είχε πει στο μιλητό ο υπάλληλος, δεν θυμάμαι...Εγώ το προσάρμοσα στις δικές μου ανάγκες, βέβαια!!!
takoulou Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, maniac89 είπε καταλαβα, θα κανω κανα update μολις κυλισει λιγο η διαδικασια μια ερωτηση ακομα, πες οτι στελνω τα χαρτια και ειναι οκ, αυτοι θα μου στειλουν καποια συμβολαια να τα υπογραψω και με αυτα θα παω για παραδειγμα στην ΔΕΗ. Τον μετρητη η ΔΕΔΔΗΕ τον βαζει μετα από την υπογραφη με τον πάροχο ή πριν την υπογραφη συμβολαιων με την ΔΕΔΔΗΕ? Τον βάζει τον μετρητή ο Δεδδηε.. Και μετά θα πρεπει να βρεις παροχο..
maniac89 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 wow, τα πραγματα κινουνται αρκετα γρηγορα μεχρι στιγμης, με ειδοποιησαν απο τον ΔΕΔΔΗΕ οτι θα μου στειλουν τα συμβολαια, (μαλιστα τους ειπα οτι ειμαι εκτος Αθηνων, και μου ειπαν δεν υπαρχει προβλημα τα στελνουμε εκει που ειστε) και με το συμβολαιο παω στον παροχο, και ο παροχος στελνει εντολη για συνδεση στον ΔΕΔΔΗΕ και παει το συνεργειο τους και τοποθετει τον μετρητη. Απορία, μπορω πχ να παω στην ΔΕΗ εδω στα Γιαννενα που βρισκομαι και να κανω το συμβολαιο για σπίτι που βρίσκεται στην Αθήνα ή πρεπει να κατεβω στην πρωτευουσα;
mechpanos Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, maniac89 είπε Απορία, μπορω πχ να παω στην ΔΕΗ εδω στα Γιαννενα που βρισκομαι και να κανω το συμβολαιο για σπίτι που βρίσκεται στην Αθήνα ή πρεπει να κατεβω στην πρωτευουσα; Θα τους κάψεις τον εγκέφαλο, αν το κάνεις!!! Μιλάμε για τους κλασσικούς ΔΕΗτζήδες, έτσι!!!
paylidis Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 21 ώρες πριν, mechpanos είπε Αν θυμάμαι καλά, μου είχαν δώσει από το ΔΕΔΔΗΕ ένα χαρτί με τις απαιτήσεις...ή μου το είχε πει στο μιλητό ο υπάλληλος, δεν θυμάμαι...Εγώ το προσάρμοσα στις δικές μου ανάγκες, βέβαια!!! μαλλον στο μιλητο, και σε εμενα το ιδιο εκαναν και καθομουν εκεινη την ωρα και σημειωνα ευτυχως δεν εγινε λαθος γιατι θελει συγκεκριμενο υψος για την κολώνα/κουβουκλιο και ομοιως συγκεκριμενο για τις μεταλλικες σωλήνες που ερχεται η παροχη απο την κολώνα τους... για να μη σχολιασω ποσο ακριβο ανευ λόγου ειναι αυτό το κατασκευασμα που απαιτουν...
konc Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Στις 9/5/2022 στις 11:54 ΠΜ, maniac89 είπε ναι πρωτη φορα ηλεκτροδοτειται Δεν βοηθάω το ξέρω, αλλά γνωρίζω περίπτωση σε κοντινή περιοχή που στους 5,5 μήνες δεν έχουν βάλει ακόμα μετρητή. Και τους πρήζει καθημερινά όπως μπορεί.
maniac89 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 καταλαβα, μαλλον γι αυτο γελαγε η κοπελα οταν μου ελεγε οτι θα σας στειλω τα συμβολαια, μετα θα πας στην ΔΕΗ και μεσα σε 4 ημερες θα εχεις ρευμα. (μηπως δεν καταλαβε οτι χρειαζεται και μετρητη; ειναι δυνατον να ειναι τοσο ασχετοι;)
GaGaS_Thess Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Στις 9/5/2022 στις 11:20 ΠΜ, maniac89 είπε Καλημερα, θελω να πω τον πόνο μου, μήπως καποιος εχει κατι να μου προτεινει. Εχω αγοράσει ένα σπίτι εδω και 2 μήνες. Για να παω να μείνω προφανώς και θέλω ρεύμα. Τεσπα, για να μην τα πολυλογω, υπάρχει μια διαδικασια, που πας πρώτα στο Δημο, παίρνεις ενα πιστοποιητικό για τα τετραγωνικά μέτρα, και μετα μαζι με ενα πιστοποιητικό από τον ηλεκτρολόγο τα στελνεις στον ΔΕΔΔΗΕ, και μετα από οτι εχω καταλαβει παιρνεις ενα πιστοποιητικό και πας σε οποιον παροχο θες και κανεις την συνδεση. Εχω στειλει εδω και 2 μηνες τα δικαιολογητικα στον ΔΕΔΔΗΕ, και δεν εχω λαβει καμια απαντηση. Το θεμα ειναι οτι λογω covid δεν μπορεις να κανονισεις κανενα ραντεβου και ολα γινονται μεσω courier. Εχει ενα τηλεφωνο εξυπηρετησης πελατων, αλλα μολις τους λες τον αριθμο παροχης και το ψαχνουν να δουν σε τι φαση βρισκεσαι, σου λενε οτι να περιμενεις ειδοποιηση απο το τοπικο καταστημα του ΔΕΔΔΗΕ να περασει ο courier για την υπογραφη συμβολαιων. Τους εχω παρει δεκαδες τηλεφωνα, και καθε φορα το ιδιο, πραγμα .. ότι δεν μπορουν να κανουν κατι παραπανω, δεν εχουν καποιο τηλεφωνο να τους παρουν και οτι απλα πρεπει να περιμενεις μηνυμα για τον courier. τι να κανω;;;;;;;;ειμαι σε απογνωση.... Το καλό πράγμα αργεί ..... Πήρα τηλέφωνο στην ΔΕΔΔΗΕ για να ρωτήσω πόσο κοστίζει η αναβάθμιση από κατηγορία 5 σε κατηγορία 6 ή 7 αντίστοιχα για την εταιρεία στις 03 Μαρτίου 2022 ημέρα Πέμπτη . Μου είπαν θα με ενημερώσουν μέχρι την επόμενη Παρασκευή 11 Μαρτίου . Φυσικά δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο ποτέ . Τους πήρα εγώ Παρασκευή 18 Μαρτίου να τους ρωτήσω τι γίνεται και μου είπαν ετοιμάζουν επιστολή και θα την στείλουν στην διεύθυνση της εταιρείας την προσφορά και ότι θα κάνει 15 μέρες . Κάλεσα ξανά στις 15 Απριλίου αφού θεώρησα ότι οι 15 μέρες θα ήταν εργάσιμες και μην ζορίσω τα παιδιά και μου είπαν ότι έχει κανονιστεί ραντεβού για την Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου να περάσει το συνεργείο να κάνει αυτοψία για να βγει η προσφορά . Κάλεσα εκ νέου Τρίτη 03 Μαϊου να μάθω τι έγινε και μου επιβεβαίωσαν ότι πέρασε το συνεργείο και έχει γίνει η αυτοψία και θα έχω νέα μέχρι την Παρασκευή 06 Μαϊου . Σήμερα αφού έφτασε Τρίτη 10 Μαϊου τους ξανά πήρα τηλέφωνο και μου είπε μια κυρία ότι σήμερα θα πάει το χαρτί στην προϊσταμένη και θα σταλεί το επιστολόχαρτο την επόμενη εβδομάδα . Σε ερώτηση μου αν θα χρειαστεί να καλέσω αύριο την προϊσταμένη να μάθω τι γίνεται μου απάντησε καλύτερα καλέστε την Παρασκευή ( !!!!!!!!!!!!!!! ) . 2 μήνες μετά και 68 ημέρες ημερολογιακές , 46 εργάσιμες ημέρες , 1.632 ώρες και 368 εργάσιμες ώρες απάντηση ακόμα δεν έχω πάρει για να μου πούνε μια τιμή αύξησης ισχύος ......... 1
maniac89 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) μια ερωτηση αν γνωριζει καποιος, ηρθαν τα συμβολαι εκανα μεσω τηλεφωνου την αιτηση στην ΔΕΗ για αρχικη ηλεκτροδοτηση και απο οτι εχω καταλαβει θα παει ενα αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ για να παει να τοποθετησει το ρολοι. Επειδη θελω να εχω νυχτερινό ρεύμα, πρεπει να παρω τηλεφωνο στον ΔΕΔΔΗΕ να μου βαλουν τον αντιστοιχο μετρητη, γιατι το ρωταω και δεν μου απαντανε? Επεξ/σία 12 Μαΐου 2022 από maniac89
takoulou Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, maniac89 είπε μια ερωτηση αν γνωριζει καποιος, ηρθαν τα συμβολαι εκανα μεσω τηλεφωνου την αιτηση στην ΔΕΗ για αρχικη ηλεκτροδοτηση και απο οτι εχω καταλαβει θα παει ενα αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ για να παει να τοποθετησει το ρολοι. Επειδη θελω να εχω νυχτερινό ρεύμα, πρεπει να παρω τηλεφωνο στον ΔΕΔΔΗΕ να μου βαλουν τον αντιστοιχο μετρητη, γιατι το ρωταω και δεν μου απαντανε? Καλημέρα.. Θα κάνεις αίτηση στον Δεδδηε.. Και θα ζητήσεις νυχτερινό... Θα πληρωσεις και ένα παραβολο 42,16 ευρώ..
maniac89 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 καλημερα, τώρα είμαι στην φαση της ΔΕΗ, που μου λενε οτι γινεται ελεγχος στα εγγραφα σου.... ελπίζω να μην παρει κανα 2 μηνο όπως στην ΔΕΔΔΗΕ. Μήπως έχουμε κανα τηλεφωνάκι εκει, για να κινηθει πιο γρήγορα η διαδικασία;
paylidis Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, maniac89 είπε καλημερα, τώρα είμαι στην φαση της ΔΕΗ, που μου λενε οτι γινεται ελεγχος στα εγγραφα σου.... ελπίζω να μην παρει κανα 2 μηνο όπως στην ΔΕΔΔΗΕ. Μήπως έχουμε κανα τηλεφωνάκι εκει, για να κινηθει πιο γρήγορα η διαδικασία; πηγες σε καταστημα δεη; γενικα εχει βελτιωθει πολυ, εντος 3 ημερων ειχε κινηθει η δεη στο κομματι που της αναλογει στη δικη μου περιπτωση
maniac89 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 τα εκανα online, ευκολη διαδικασια και φαινεται να δουλευει, δηλαδη εχουν παραλαβει όλα τα δικαιολογητικά, στο τηλεφωνικο κεντρο μου λενε οτι ειναι σε διαδικασια ελεγχου και μετα θα στειλουν εντολη στην ΔΕΔΔΗΕ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα