maniac89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 ναι ναι, αυτα τα εχει κανει ο εργολαβος! ειμαι στο τελικο σταδιο, μου το επιβεβαιωσε και το κεντρο εξυπηρετησης
stormcraft Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, maniac89 είπε Καλημερα, θελω να πω τον πόνο μου, μήπως καποιος εχει κατι να μου προτεινει. Εχω αγοράσει ένα σπίτι εδω και 2 μήνες. Για να παω να μείνω προφανώς και θέλω ρεύμα. Τεσπα, για να μην τα πολυλογω, υπάρχει μια διαδικασια, που πας πρώτα στο Δημο, παίρνεις ενα πιστοποιητικό για τα τετραγωνικά μέτρα, και μετα μαζι με ενα πιστοποιητικό από τον ηλεκτρολόγο τα στελνεις στον ΔΕΔΔΗΕ, και μετα από οτι εχω καταλαβει παιρνεις ενα πιστοποιητικό και πας σε οποιον παροχο θες και κανεις την συνδεση. Εχω στειλει εδω και 2 μηνες τα δικαιολογητικα στον ΔΕΔΔΗΕ, και δεν εχω λαβει καμια απαντηση. Το θεμα ειναι οτι λογω covid δεν μπορεις να κανονισεις κανενα ραντεβου και ολα γινονται μεσω courier. Εχει ενα τηλεφωνο εξυπηρετησης πελατων, αλλα μολις τους λες τον αριθμο παροχης και το ψαχνουν να δουν σε τι φαση βρισκεσαι, σου λενε οτι να περιμενεις ειδοποιηση απο το τοπικο καταστημα του ΔΕΔΔΗΕ να περασει ο courier για την υπογραφη συμβολαιων. Τους εχω παρει δεκαδες τηλεφωνα, και καθε φορα το ιδιο, πραγμα .. ότι δεν μπορουν να κανουν κατι παραπανω, δεν εχουν καποιο τηλεφωνο να τους παρουν και οτι απλα πρεπει να περιμενεις μηνυμα για τον courier. τι να κανω;;;;;;;;ειμαι σε απογνωση.... Στην περίπτωση μου , σε νεόδμητο σπίτι μου πηρε 7 μήνες να πάρω ρεύμα. ένα χάλι μαύρο , καμιά συνεννοηση, τηλ δεν σήκωνε κάνεις, σε email απαντούσαν μετά από 2 εβδομάδες επιμονής κάθε φορά. επειδή το email που στέλνεις τα δικαιολογητικά ειναι γενικό και το βλέπουν πολλά άτομα, κάθε φορά μου απαντούσε και διαφορετικό άτομο και μου ζήταγαν τα ίδια δικαιολογητικά που είχα στείλει . Όταν κατάφερα με τα χίλια ζόρια να περάσει η αίτηση μου στο επόμενο στάδιο, εκεί συνομιλούσα με συγκεκριμένα άτομα και σε συγκεκριμένα email , εκεί η επικοινωνία ήταν σχετικά πιο άμεση. Έγινε η πληρωμή, ήρθαν τα συμβόλαια τα υπέγραψα , επικοινώνησα μαζί τους μετά από 30 ημέρες (20 εργάσιμες έλεγαν στα συμβόλαια) μου έλεγαν οτι δεν έχουν λάβει τίποτα. για να μην τα πολυλογώ μια τρέλα!!! Επεξ/σία 9 Μαΐου 2022 από stormcraft 3
maniac89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 κατσε μπερδευτηκα, υπογραφεις τα συμβολαια και μετα περιμενεις να σου στειλουν αλλο ενα μηνα το πιστοποιητικο για να πας στον παροχο?
stormcraft Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) σε μενα επειδη ηταν νεοδμητο επρεπε να γινουν και εργασιες, να έρθουν να βάλουν ρολόγια κλπ δεν ξερω αν στην περιπτωση σου ισχυει κατι τετοιο. αν θυμαμαι καλα ,γτ εχουν περασει και 2 χρονια απο τοτε , αφου υπογραψεις μπορεις να απευθυνθείς σε παροχο (νομιζω στα συμβολαιο γραφει τον αριθμο παροχης). ίσως καποιος που το εχει πιο προσφατο να μας πει, δεν θελω να σε τρομοκρατησω 😁 Επεξ/σία 9 Μαΐου 2022 από stormcraft
maniac89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 5 λεπτά πριν, takoulou είπε Πως να παει στον Δεδδηε.. Απαγορεύεται η είσοδος.. Μόνο ηλεκτρονικά.. ακριβως
mechpanos Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Ρε 'σεις, κι εγώ πήγα τα χαρτιά πλήρωσα και λέω θα κάνουν 2 μήνες να έρθουν, και ήρθαν σε 2 μέρες, δεν είχα φτιάξει την κολώνα στη μεριά μου για το ρολόι και μου λένε όταν την φτιάξεις πες μας, και με χρέωσαν 15€ έξοδα άσκοπης μετάβασης! Επαρχία δε μπεστ! 2
stormcraft Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) επειδη η περιπτωση μου συνέπεσε στις αρχες του COVID , τους εδινα ενα ελαφτυντικο αλλα ξεπερασαν κατα πολυ τα ορια. όταν τελικα μου έβαλαν τα ρολόγια, μου λενε ειστε οκ αλλα θα περασει αλλο συνεργειο να τα ενεργοποιήσει, τους εδωσα 50€ και εκαναν την δουλιτσα μια χαρα... ξερω μλκ αλλα δεν αντεχα αλλο. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2022 από stormcraft
maniac89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, paylidis είπε μπορεις να βρεις το τηλ του διευθυντη της περιοχης και να καλεσεις για διευκρινησεις της εν λογω καθυστερησης... (ή να στειλεις μειλ για να υπαρχει και γραπτως) πρωτη φορα ηλεκτροδοτείται το σπιτι; χιλια ευχαριστω φιλε μου, ειχα μπλοκαρει εδω και τοσο καιρο και δεν μου εκοψε να παρω τον διευθυντη τηλεφωνο(επερνα συνεχεια το κεντρο εξυπηρετησης επι 2 μηνες) Μια κυρια(γραμματεας μαλλον) μου εδωσε καποια αλλα τηλεφωνα και εβγαλα καποια ακρη. ps. Βεβαια σκατα πηγε παλι, γιατι με ενημερωσαν οτι εχει ληξει το πιστοποιητικο του ηλεκτρολογου, και οτι πρεπει να τα ξαναστειλω. (θεατρο του παραλογου, τα δικαιολογητικα καταχωρηθηκαν αρχες Απριλιου αλλα δεν ξερω τι εκαναν τοσο καιρο). Το πιστοποιητικο βεβαια εληξε χθες, ελπιζω να μην το πηρε απο καμια στοιβα την ωρα που την πηρα τηλεφωνο και βρηκε αυτο το λαθος. Τεσπα, τουλαχιστον ξερω που να παιρνω τηλ απο εδω και περα. 1
paylidis Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, maniac89 είπε χιλια ευχαριστω φιλε μου, ειχα μπλοκαρει εδω και τοσο καιρο και δεν μου εκοψε να παρω τον διευθυντη τηλεφωνο(επερνα συνεχεια το κεντρο εξυπηρετησης επι 2 μηνες) Μια κυρια(γραμματεας μαλλον) μου εδωσε καποια αλλα τηλεφωνα και εβγαλα καποια ακρη. ps. Βεβαια σκατα πηγε παλι, γιατι με ενημερωσαν οτι εχει ληξει το πιστοποιητικο του ηλεκτρολογου, και οτι πρεπει να τα ξαναστειλω. (θεατρο του παραλογου, τα δικαιολογητικα καταχωρηθηκαν αρχες Απριλιου αλλα δεν ξερω τι εκαναν τοσο καιρο). Το πιστοποιητικο βεβαια εληξε χθες, ελπιζω να μην το πηρε απο καμια στοιβα την ωρα που την πηρα τηλεφωνο και βρηκε αυτο το λαθος. Τεσπα, τουλαχιστον ξερω που να παιρνω τηλ απο εδω και περα. Δεν ειναι μονο το οτι εχει ληξει πλεον θα θέλουν και με νεο προτυπο ελοτ (νομιζω απο 1/4) οποτε μια η αλλη θα σου ζηταγαν καινουργιο εαν ηταν παλιοτερο... ελπιζω να βγαλεις ακρη συντομα, πιεζε τους γιατι μετα θα φας καθυστερηση λόγω ρολογιών που ερχονται με το σταγονόμετρο...
maniac89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 καταλαβα, θα κανω κανα update μολις κυλισει λιγο η διαδικασια μια ερωτηση ακομα, πες οτι στελνω τα χαρτια και ειναι οκ, αυτοι θα μου στειλουν καποια συμβολαια να τα υπογραψω και με αυτα θα παω για παραδειγμα στην ΔΕΗ. Τον μετρητη η ΔΕΔΔΗΕ τον βαζει μετα από την υπογραφη με τον πάροχο ή πριν την υπογραφη συμβολαιων με την ΔΕΔΔΗΕ? 1
nyne Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Καλά εδώ για νεο κατάστημα στη πλάκα,που πριν ήταν ενα μαγαζι και έσπασε σε δυο,ακόμα περιμένουμε να βάλει το ρολόι.Μήνες μέχρι να δουν τα χαρτιά κτλ απο το δεδδηε και τώρα που κάναμε αίτηση στη δεη για ρολόι κτλ έχουν περάσει δυο μήνες.Φυσικά και έχουμε κάνει καταγγελία και στη ραε αλλά καλά κρασιά και μιλάμε για επαγγελματικό χώρο στη νούμερο ένα τουριστική περιοχή της Αθηνάς...
karthan Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, mechpanos είπε Ρε 'σεις, κι εγώ πήγα τα χαρτιά πλήρωσα και λέω θα κάνουν 2 μήνες να έρθουν, και ήρθαν σε 2 μέρες, δεν είχα φτιάξει την κολώνα στη μεριά μου για το ρολόι και μου λένε όταν την φτιάξεις πες μας, και με χρέωσαν 15€ έξοδα άσκοπης μετάβασης! Επαρχία δε μπεστ! Θα μπορούσες να δώσεις κάποιες πληροφορίες για την κολώνα που χρειάζονται από τον ΔΕΔΔΗΕ;
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Σε πρόβλημα που είχε συγγενής μου και στον ΔΕΔΔΗΕ δεν σηκωναν καθόλου τα τηλέφωνα, ένας εναεριτης του πρότεινε να στείλει email στο τοπικό κατάστημα και απαντάνε άμεσα. Αυτός έστειλε και του απάντησαν σε μια ημέρα, τα email τα βλέπει όλα η γραμματεία και τακτοποιει ένα θέμα το συντομότερο. Για αρχικές ηλεκτροδοτησεις πάντως αργούν αρκετά. 14 λεπτά πριν, karthan είπε Θα μπορούσες να δώσεις κάποιες πληροφορίες για την κολώνα που χρειάζονται από τον ΔΕΔΔΗΕ; Σε μονοκατοικιες και σε αραιοκατοικημενα μέρη κτλ, ο μετρητής τοποθετείται επάνω σε κολώνα εκτός οικίας που πρέπει να έχεις φτιάξει για να έχουν πρόσβαση τα συνεργεία, δεν μπαίνει μέσα από την αυλή.
arkadask Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Εγώ πέρυσι σε παρόμοια περίπτωση έστελνα κάθε μέρα mail δεν απάντησε ποτέ κανείς. Πήγα έξω από τον ΔΕΔΔΗΕ έδωσα τα χαρτιά στον Security και τα πήγε πάνω (ή τα πήγε βόλτα μέχρι την τουαλέτα.) Έπιασα 3-4 που βγήκαν για τσιγάρο και τους είπα για την υπόθεση. Μόνο μετά από εκεί ξεκίνησα να βλέπω λίγο φως στο τούνελ. Γενικά πολιτισμένα δεν ξέρω αν βγαίνει άκρη με τον ΔΕΔΔΗΕ χειρότερη αντιμετώπιση δεν έχω αντιμετωπίσει πουθενά. Νομίζω θέλει δικηγόρο αγκαζέ και επίσκεψη εκεί. *Εγώ έβγαλα άκρη μετά από 2,5μήνες.
maniac89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 γελαω απο τα νευρα, με τις περιπτωσεις που διαβαζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα