maniac89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημερα, θελω να πω τον πόνο μου, μήπως καποιος εχει κατι να μου προτεινει. Εχω αγοράσει ένα σπίτι εδω και 2 μήνες. Για να παω να μείνω προφανώς και θέλω ρεύμα. Τεσπα, για να μην τα πολυλογω, υπάρχει μια διαδικασια, που πας πρώτα στο Δημο, παίρνεις ενα πιστοποιητικό για τα τετραγωνικά μέτρα, και μετα μαζι με ενα πιστοποιητικό από τον ηλεκτρολόγο τα στελνεις στον ΔΕΔΔΗΕ, και μετα από οτι εχω καταλαβει παιρνεις ενα πιστοποιητικό και πας σε οποιον παροχο θες και κανεις την συνδεση. Εχω στειλει εδω και 2 μηνες τα δικαιολογητικα στον ΔΕΔΔΗΕ, και δεν εχω λαβει καμια απαντηση. Το θεμα ειναι οτι λογω covid δεν μπορεις να κανονισεις κανενα ραντεβου και ολα γινονται μεσω courier. Εχει ενα τηλεφωνο εξυπηρετησης πελατων, αλλα μολις τους λες τον αριθμο παροχης και το ψαχνουν να δουν σε τι φαση βρισκεσαι, σου λενε οτι να περιμενεις ειδοποιηση απο το τοπικο καταστημα του ΔΕΔΔΗΕ να περασει ο courier για την υπογραφη συμβολαιων. Τους εχω παρει δεκαδες τηλεφωνα, και καθε φορα το ιδιο, πραγμα .. ότι δεν μπορουν να κανουν κατι παραπανω, δεν εχουν καποιο τηλεφωνο να τους παρουν και οτι απλα πρεπει να περιμενεις μηνυμα για τον courier. τι να κανω;;;;;;;;ειμαι σε απογνωση.... Επεξ/σία 9 Μαΐου 2022 από maniac89
vs_skg Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 26 λεπτά πριν, maniac89 είπε Εχω στειλει εδω και 2 μερες τα δικαιολογητικα στον ΔΕΔΔΗΕ, και δεν εχω λαβει καμια απαντηση. Δηλαδή έστειλες Παρασκευή απόγευμα και Δευτέρα πρωί περιμενεις απάντηση;
paylidis Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 μπορεις να βρεις το τηλ του διευθυντη της περιοχης και να καλεσεις για διευκρινησεις της εν λογω καθυστερησης... (ή να στειλεις μειλ για να υπαρχει και γραπτως) πρωτη φορα ηλεκτροδοτείται το σπιτι;
takoulou Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, maniac89 είπε sorry 2 μηνες ηθελα να πω Καλημέρα.. Σε ποια περιοχή του Δεδδηε ανήκεις;; Στειλε email.. https://deddie.gr/el/eggyimenes-ypirisies-katanaloton/ Επεξ/σία 9 Μαΐου 2022 από takoulou
paylidis Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 6 λεπτά πριν, maniac89 είπε ναι πρωτη φορα ηλεκτροδοτειται επικοινωνησε με το διευθυντη της περιοχης σου... σε ιδια περιπτωση νεου κτηριου προς ηλεκτροδότηση όλη η διαδικασία μου πηρε 25 ημερες απο την αίτηση εως τη συνδεση και αυτό επειδη δεν ειχαν μετρητές διαθεσιμους... 2
maniac89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Περιοχη Φιλοθεης-Κηφισιας. Παιρνω καθημερινα το κεντρο εξυπηρετησης, και μου εχουν πει οτι εχουν στειλει αρκετα μηνυματα στο τοπικο καταστημα και δεν ξερουν γιατι καθυστερουν. Και δεν εχουν καποιο τηλεφωνο για να επικοινωνησουν, μονο ηλεκτρονικά γινεται. Μόλις εστειλα και ενα mail.
Weiss Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 7 λεπτά πριν, maniac89 είπε ναι πρωτη φορα ηλεκτροδοτειται Αν ηλεκτροδοτείται για πρώτη φορά θέλει και άδεια οικοδομής με κόκκινη σφραγίδα από πολεοδομία για σύνδεση σε δίκτυα κοινής οφέλειας.
maniac89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 καλημερα, νομιζω αυτα εχουν γινει, το κεντρο εξυπηρετησης μου ειχε πει οτι εισαι στο τελικο σταδιο υπογραφης συμβολαιων, μονο το ΤΑΠ και το πιστοποιητικο ηλεκτρολογου χρειαζεσαι.
takoulou Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, maniac89 είπε καλημερα, νομιζω αυτα εχουν γινει, το κεντρο εξυπηρετησης μου ειχε πει οτι εισαι στο τελικο σταδιο υπογραφης συμβολαιων, μονο το ΤΑΠ και το πιστοποιητικο ηλεκτρολογου χρειαζεσαι. Κάνε λιγο υπομονή.. Στο email κάποια στιγμή θα σου απαντήσουν..
paylidis Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 7 λεπτά πριν, maniac89 είπε Περιοχη Φιλοθεης-Κηφισιας. Παιρνω καθημερινα το κεντρο εξυπηρετησης, και μου εχουν πει οτι εχουν στειλει αρκετα μηνυματα στο τοπικο καταστημα και δεν ξερουν γιατι καθυστερουν. Και δεν εχουν καποιο τηλεφωνο για να επικοινωνησουν, μονο ηλεκτρονικά γινεται. Μόλις εστειλα και ενα mail. παρε και τηλεφωνο, απανταει η γραμματεας του δ/ντη, ειναι λιγο (εως πολύ) κακοτροπη βεβαια αλλα πιεσε κ ετσι δε χανεις κατι... επειτα υπαρχει και η λυση της καταγγελίας, σιγουρα παντως μη μιλας με τον καθε τυχαρπαστο στο τηλ κεντρο
takoulou Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 15 λεπτά πριν, maniac89 είπε καλημερα, νομιζω αυτα εχουν γινει, το κεντρο εξυπηρετησης μου ειχε πει οτι εισαι στο τελικο σταδιο υπογραφης συμβολαιων, μονο το ΤΑΠ και το πιστοποιητικο ηλεκτρολογου χρειαζεσαι. Το πιστοποιητικό το έχεις στείλει;; Μέσω email και κούριερ..
maniac89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 ναι, αυτα εχω στειλει πριν κανα 2 μηνες, το ΤΑΠ και το πιστοποιητικο ηλεκτρολογου
Weiss Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Έχεις πληρώσει το κόστος της παροχής? Συμβόλαιο υπογραφεις αφού πληρώσεις πρώτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα