Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα δώσω το ecdl μέσα στο καλοκαίρι έχω βρει φροντιστήρια που σου στέλνουν το υλικό διαδικτυακά  και άλλα που πάω στον χώρο τους και κάνω το κάθε μάθημα μόνος μου χωρίς επίβλεψη μου είπανε αλλά είναι αυξημένη η τιμή (300) σε αντίθεση με την πρώτη περίπτωση όπου το κόστος ανέρχεται στα 180 . Τι πιστεύετε ότι είναι καλύτερο ?

Δημοσ.

Εξαρτάται. Ποιο πρόγραμμα eLearning θα παρακολουθήσεις στο σπίτι και ποιο στο φροντιστήριο; Σου έχουν πει;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, gii είπε

Καλησπέρα θα δώσω το ecdl μέσα στο καλοκαίρι έχω βρει φροντιστήρια που σου στέλνουν το υλικό διαδικτυακά  και άλλα που πάω στον χώρο τους και κάνω το κάθε μάθημα μόνος μου χωρίς επίβλεψη μου είπανε αλλά είναι αυξημένη η τιμή (300) σε αντίθεση με την πρώτη περίπτωση όπου το κόστος ανέρχεται στα 180 . Τι πιστεύετε ότι είναι καλύτερο ?

εξαρταται. αν εχεις ήδη τις γνωσεις κανε το πρώτο ισα ισα για να μάθεις ποιες απαντησεις θεωρούνται σωστές και ποιες όχι. αν δεν ξέρεις καλύτερα σε φροντιστηριο 

Δημοσ.

Μάθε ποιο πρόγραμμα σου είπαν πως θα κάνεις σε κάθε μία περίπτωση. Γιατί εγώ άλλο είχα κάνει στο σπίτι κι άλλο στο φροντιστήριο. Αυτό από το σπίτι ήταν χάλια και το σταμάτησα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...