zto Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Καλημέρα, μετά από πολλά χρόνια με ένα Redmi Note 5, ήρθε η ώρα για νέο κινητό. Μετά από αρκετό διάβασμα του section καταλήγω στο Realme GT Master. Έχω τις εξής απορίες: χρειάζομαι έξτρα tempered glass; η θήκη της συσκευής είναι ικανοποιητική ή θα χρειαστώ άλλη και αν ναι υπάρχει κάποια πρόταση; έχει σημασία από ποιο κατάστημα θα το αγοράσω; Ευχαριστώ!
GATE123 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Κοίτα στο Realme 8 που έχει η γυναίκα μου είχε μέσα εργοστασιακή μεβράνη και μια θήκη σιλικόνης πλάτη. Το κατάστημα που θα επιλέξεις δεν παίζει ρόλο, αρκεί το κινητό να γράφει EU για να έχεις δυετή εγγύηση, γιατί μερικά σκρουτζαδικα έχουν 1 χρόνο εγγύηση και δεν γράφουν EU που σημαίνει ότι δεν είναι από Ευρωπαϊκή χώρα. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2022 από GATE123 1
zto Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Ευχαριστώ, οπότε πάω με τα εργοστασιακά και βλέπω στη συνέχεια αν χρειάζεται κάτι καλύτερο.
Pseudonumo Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Για μένα αυτές οι διαφανες θήκες είναι πολύ άσχημες, ειδικά όταν κιτρινίζουν φαίνεται λες και είναι βρώμικο το κινητό. Πάρε 2-3 θήκες να αλλάζεις να μη το βαριέσαι 😝
GATE123 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Στη γυναίκα μου πήρα μια GKK 360 Full Cover. Δεν χρησιμοποιεί την σιλικόνη. Επίσης πήγαινε και εκείνη για το GT αλλά διαπιστώσαμε στην πορεία ότι δεν υπήρχαν διαθέσιμες θήκες(full cover). Τώρα βέβαια δεν ξέρω εάν υπάρχουν. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2022 από GATE123
chsam Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 5 ώρες πριν, zto είπε Καλημέρα, μετά από πολλά χρόνια με ένα Redmi Note 5, ήρθε η ώρα για νέο κινητό. Μετά από αρκετό διάβασμα του section καταλήγω στο Realme GT Master. Έχω τις εξής απορίες: χρειάζομαι έξτρα tempered glass; η θήκη της συσκευής είναι ικανοποιητική ή θα χρειαστώ άλλη και αν ναι υπάρχει κάποια πρόταση; έχει σημασία από ποιο κατάστημα θα το αγοράσω; Ευχαριστώ! Το πήρε η σύντροφός μου. Για tempered glass καλό θα είναι να πάρεις. Η θήκη που έχει, τουλαχιστον το μαύρο, ειναι πιο παχιά από απλής σιλικόνης και χρωματος γκρι(!!! ναι κάλα διάβασες). 1
zto Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 άσχετη ερώτηση: γιατί τα περισσότερα καταστήματα δεν κόβουν τιμολόγια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα