Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, matrixxx είπε

Ναι, ο φλας. 

Το τοπικ μην γινει χωρος για "κλαμα και γκρινια". Για μενα κακως δημοσιευονται τα κουπονια αυτα (τα "προσωπικα" του καθενος) αν θελετε την γνωμη μου. Ενας θα προλαβαινει και θα το παιρνει και 10 θα "κλαινε" που δεν προλαβαν. Δεν εχουμε κατι πιο ευχαριστο να κανουμε ολοι; Στο κατω κατω ισως ειναι και καλυτερα να μην φατε απο εξω. Για σκεφτειτε το και αυτο.

Καλά εγώ δεν πολυπαραγγέλνω μωρέ , ούτως η άλλως. Ταλαιπωρία το θεωρώ το box με τις ακυρώσεις και τις αλλαγές στα delivery times. 

Πάντως όσοι ψάχνετε κουπόνια δίνουν καμία φορά και στο thread "χάρισε το"  (στο μπλα μπλα). 

Επεξ/σία από ipal
  • Sad 1
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
55 minutes ago, Leleouras said:

BOX2WFSVJIA

έως και σήμερα 12/5

σε καλή μεριά ^^

47 minutes ago, VaJohn said:

BOX27ZQMRHQ

Εως και σημερα, στην υγεια σας ή καλη ορεξη ;)

Αυτος που τους πηρε εγινε καπνος οποτε παρτε λικε απο εμενα.

Δημοσ.

Bαζετε τα καπως με κρυμενα ψηφια και σε spoilers ; Αυτα τα botακια που σκουπιζουν οτι κωδικο βρουν απο παντου μας εχουν αφησει νηστικους :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ θα πρότεινα να ζητάει κάποιος το κουπόνι με προσωπικό μήνυμα (εφόσον υπάρχει και δυνατότητα παράδοσης παραγγελίας έως και 4-5 ημέρες μεταγενέστερα) και αφού το χρησιμοποιήσει μεταξύ 17.00-24.00, να το αποδίδει πίσω είτε σε αυτόν που του έστειλε τον δικό του, είτε σε κάποιον που ζητάει κωδικό.

Έτσι...θα τους φαλιρίσουμε στα σίγουρα 😋

Οπότε, κάνω την αρχή. Όποιος έχει διαθέσιμο κωδικό μπορεί να μου στείλει για να παραγγείλω για Κυριακή που θέλω και αν θέλει, του στέλνω αμέσως τον δικό μου.

Επεξ/σία από tasmak
Δημοσ.

Έχω κι εγώ ένα 2ευρω κουπόνι που λήγει σήμερα. Όποιος το θέλει ΜΟΝΟ από όσους έχουν δώσει ή έχουν σχολιάσει ήδη στο θρεντ ας απαντήσει δημόσια 😉

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Έχω κι εγώ ένα 2ευρω κουπόνι που λήγει σήμερα. Όποιος το θέλει ΜΟΝΟ από όσους έχουν δώσει ή έχουν σχολιάσει ήδη στο θρεντ ας απαντήσει δημόσια 😉

Ρε φιλαράκι...μήπως έχεις 2 ευρώ να βάλω μια παραγγελία? 😋

Θα βάλω εδώ το κουπόνι που θα πάρω πίσω απο το BOX.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tasmak είπε

Ρε φιλαράκι...μήπως έχεις 2 ευρώ να βάλω μια παραγγελία? 😋

Θα βάλω εδώ το κουπόνι που θα πάρω πίσω απο το BOX.

Στο στέλνω inbox, όχι δημόσια γιατί μπορεί να μην προλάβεις. Εγώ δεν το χρειάζομαι, δώστο σε κάποιον άλλο. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Στο στέλνω inbox, όχι δημόσια γιατί μπορεί να μην προλάβεις. Εγώ δεν το χρειάζομαι, δώστο σε κάποιον άλλο. 

Ευχαριστώ τον φίλο. Έκανα παραγγελία και έχω στην διάθεση όποιου μου το ζητήσει σε προσωπικό μήνυμα, το δικό μου 2ευρο κουπόνι.

Update : Δώθηκε το κουπονάκι.

Επεξ/σία από tasmak
  • Like 4
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, tasmak είπε

Ευχαριστώ τον φίλο. Έκανα παραγγελία και έχω στην διάθεση όποιου μου το ζητήσει σε προσωπικό μήνυμα, το δικό μου 2ευρο κουπόνι.

Update : Δώθηκε το κουπονάκι.

Ευχαριστώ πολύ φίλε!

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Συμφωνώ και 'γώ με τα "παράπονα" που αναφέρθηκαν παραπάνω. Για τον απλούστατο λόγο ότι πολλοί λένε "αφού υπάρχει κουπονάκι, ας ρίξω μια παραγγελία", κάτι σαν τα κουπόνια του eBay ένα πράμα, που είχαμε πριν χρόνια...😂

Τέσπα, δίνω και 'γώ κουπονάκι, με προτεραιότητα σε μέλος που έχει δώσει στο παρελθόν εδώ.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...