dreaming123 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, matrixxx είπε Ποτε εγινε αυτο; Πριν μερες, δεν περνουσε ουτε καν με 4.5, αναγκαστηκα να βαλω κατι παραπανω να φτασω τα 5 για να το παρει. Πριν κανω το post το δοκίμασα . Sweetbox πριν λίγα λεπτά. Spoiler Photo sweetbox
Zengar Zombolt Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 επικυρώνω πως περνεις ξανα κουπονι με παραγγελια και χρηση του παρων κουπονιου
AccountSaver Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, PaRaNo1d είπε BOX22UGGNDN Λήγει σήμερα ,καλή απόλαυση ! αυτό το ότι , κανείς αφού το εξαργηρώσει ΔΕΝ γράφει ,ευχαριστώ ή ότι το πήρε... με ξεπερνάει (Όχι γιατί δεν το πρόλαβα, γιατί πολύ απλά δεν χρησιμοποιώ και πολύ ΒΟΧ ,αλλά για τους υπόλοιπους, είμαι σίγουρος ότι έχουν κάνει και sub στο θέμα ώστε να τους πάει ειδοποίηση για να προλάβουν κωδικό....) Επεξ/σία 10 Μαΐου 2022 από AccountSaver 5
gamer73 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Γιατί ο κωδικός έκπτωσης 2 ευρώ κρατάει μόνο 1 μέρα?
Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, AccountSaver είπε αυτό το ότι , κανείς αφού το εξαργηρώσει ΔΕΝ γράφει ,ευχαριστώ ή ότι το πήρε... με ξεπερνάει (Όχι γιατί δεν το πρόλαβα, γιατί πολύ απλά δεν χρησιμοποιώ και πολύ ΒΟΧ ,αλλά για τους υπόλοιπους, είμαι σίγουρος ότι έχουν κάνει και sub στο θέμα ώστε να τους πάει ειδοποίηση για να προλάβουν κωδικό....) Καποιος εχει κανει "thanks" απο ο,τι βλεπω, αυτη ειναι η χρηση των αντιδρασεων. Καλως ΔΕΝ εκανε και σχολιο "ευχαριστω", το ευχαριστω λεγεται με αντιδραση. Μην γκρινιαζουμε συνεχως χωρις λογο... 4
jimwalker Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Κουπόνι για σήμερα για όποιον θέλει.. Αυτός που θα τό παρει, αν θέλει μου στελνει για άυριο 🙂🙂 4
George6633 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Όποιος το χρησιμοποιεί να στέλνει.. Εγώ πχ πατάω like ή thanks για την κίνηση που κάνει ένα μέλος να προσφέρει ένα κουπόνι,δεν έχει τύχει να χρησιμοποιήσω όμως.Για να μην παλεύουν τα άτομα μετά όποιος το πάρει ας ενημερώνει. 4
Nabuko Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, George6633 είπε Εγώ πχ πατάω like ή thanks για την κίνηση που κάνει ένα μέλος να προσφέρει ένα κουπόνι,δεν έχει τύχει να χρησιμοποιήσω όμως Same here 1
ipal Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, George6633 είπε Όποιος το χρησιμοποιεί να στέλνει.. Εγώ πχ πατάω like ή thanks για την κίνηση που κάνει ένα μέλος να προσφέρει ένα κουπόνι,δεν έχει τύχει να χρησιμοποιήσω όμως.Για να μην παλεύουν τα άτομα μετά όποιος το πάρει ας ενημερώνει. Αρχίζω και υποψιάζομαι πως όλα τα κουπόνια που έχουν ανέβει εδώ τα έχει πάρει το ίδιο άτομο. Γι αυτό δεν ενημερώνει 😅 1
makhs5 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 32 λεπτά πριν, ipal είπε Αρχίζω και υποψιάζομαι πως όλα τα κουπόνια που έχουν ανέβει εδώ τα έχει πάρει το ίδιο άτομο. Γι αυτό δεν ενημερώνει 😅 Παιζει και κατι αλλο ομως που ισως κανεις δεν το χει σκεφτει.. Καποιο παιδι που ανεβαζει το κουπονι του να το εχει ηδη χρησιμοποιησει ο ιδιος και να το ανεβαζει και καλα ετσι για να φανει οτι το δινει.. Δεν λεω οτι το κανουν ολα τα παιδια ετσι αυτο, αλλα παιζει να συμβαινει και αυτο 😜 (Μακαρι να ζουσαμε σε εναν κοσμο αγγελικα πλασμενο.. Αλλα δεν νομιζω οτι ζουμε..) Και γιατι το λεω αυτο..? Γιατι πριν λιγες μερες ετυχε να διαβαζω εδω το τοπικ, και μολις εδωσε καποιο παιδι κουπονι, αμεσως, πηγα λοιπον να το βαλω αμεσως να παραγγειλω, και ηδη το εβγαζε οτι εχει ηδη χρησιμοποιηθει, δεν περασε ουτε λεπτο για να το δοκιμασω, και πολυ λιγοτερο, οποτε... Ο νοων νοητω.. 2
Nabuko Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 15 λεπτά πριν, makhs5 είπε και μολις εδωσε καποιο παιδι κουπονι, αμεσως, πηγα λοιπον να το βαλω αμεσως να παραγγειλω, και ηδη το εβγαζε οτι εχει ηδη χρησιμοποιηθει, δεν περασε ουτε λεπτο για να το δοκιμασω, και πολυ λιγοτερο, οποτε... ...οπότε υπήρξε κάποιος πιο γρήγορος από σένα 😅 4
makhs5 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, Nabuko είπε ...οπότε υπήρξε κάποιος πιο γρήγορος από σένα 😅 Η ελπιδα παντα πεθαινει τελευταια.. Χαιρομαι που αντιπροσωπευεις την ελπιδα με τοσο σθενος..😜
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, ipal είπε Αρχίζω και υποψιάζομαι πως όλα τα κουπόνια που έχουν ανέβει εδώ τα έχει πάρει το ίδιο άτομο. Γι αυτό δεν ενημερώνει 😅 Ναι, ο φλας. Το τοπικ μην γινει χωρος για "κλαμα και γκρινια". Για μενα κακως δημοσιευονται τα κουπονια αυτα (τα "προσωπικα" του καθενος) αν θελετε την γνωμη μου. Ενας θα προλαβαινει και θα το παιρνει και 10 θα "κλαινε" που δεν προλαβαν. Δεν εχουμε κατι πιο ευχαριστο να κανουμε ολοι; Στο κατω κατω ισως ειναι και καλυτερα να μην φατε απο εξω. Για σκεφτειτε το και αυτο. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις