dreaming123 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Παράγγειλε σήμερα μεταξύ 17:00 με 24:00 και κέρδισε 2€ έκπτωση στην επόμενη παραγγελία σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις το αγαπημένο σου φαγητό. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα λάβεις μέσω sms ή email το ατομικό σου κουπόνι αξίας 2€. Δυνατότητα εξαργύρωσης του κουπονιού έχεις μέχρι και την επόμενη μέρα, για αυτό μην το χάσεις! Η προσφορά ισχύει έως και την Κυριακή, 15 Μαΐου. Ο μέγιστος αριθμός κουπονιών που μπορείς να κερδίσεις είναι 3 και η έκπτωση που κερδίζεις είναι 2€ με ελάχιστο ποσό παραγγελίας 4€. Ισχύει για παραγγελίες με χρεωστική/πιστωτική κάρτα. Λογικά θα γίνεται και το <κόλπο> με παραγγελία καφέ. 1
dreaming123 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Έχει κάποιες διαφορές με τη προσφορά της προηγούμενης εβδομάδας. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 49 λεπτά πριν, dreaming123 είπε Έχει κάποιες διαφορές με τη προσφορά της προηγούμενης εβδομάδας. Μια απο τις οποιες ειναι αυτη 8 ώρες πριν, Rattlehead είπε Από αύριο θα δίνει για παραγγελία τις ίδιες ώρες και πληρωμή με κάρτα,2€ για την επόμενη μέρα με ελάχιστο όριο αγοράς τα 4€. Μέχρι τρεις φορες 20 λεπτα παραπανω το ποσο (πολλοι ελεγαν οπως διαβαζα χθες οτι το 1.80 με τις αυξησεις που εχουμε παντου, δεν φτανει πλεον για δωρο καφε, οποτε ισως γι αυτο το εκαναν 2), αλλα πλεον 4 ευρω ελαχιστη απο εκει που ΔΕΝ ειχε οριο. Οποτε στην ουσια ειναι μεγαλυτερη νομιζω η υποβαθμιση που εχουμε, απο την ελαχιστη αυξηση του κουπονιου. 9 ώρες πριν, dreaming123 είπε Λογικά θα γίνεται και το <κόλπο> με παραγγελία καφέ. Προφανως δεν θα γινεται και εκεινο. Το ιδιο πιστευω ειναι, απλα αλλαξε ονομα και τροπο προωθησης αφου ετσι και αλλιως δεν ηταν μονο για καφε. Πως λεγαμε παλια "παρε να πιεις εναν καφε" οταν διναμε σε φιλο. Βεβαια διναμε 5πλασιο απο την αξια του καφε, αλλα εκεινα τα χρονια εχουν περασει. Ζουμε μαλλον σε μια λιτότητα επι 20+ χρονια που οσο παει γινεται και πιο εντονη... 3
focusopoulos2 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Σε λίγο προσφορά θα έχει δώρο και απλά νερό.... 1
Boubis1411 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Θυμάται κανένας να μας πει ποια κουπόνια κια κωδικοί τρέχουν; Θέλω να κάνω παραγγελία μεσημέρι. BOXDELIVERY3 Αυτό θυμαμαι μόνο.
dreaming123 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Στη κατηγορία Γλυκά είναι διαθέσιμο το κουπόνι SWEETBOX για έκπτωση 3€ με ελάχιστη παραγγελία 5€. Εμένα μου το δέχτηκε και με παραγγελία αξίας 4€. 1 1
GREG10ARIS Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, dreaming123 είπε Στη κατηγορία Γλυκά είναι διαθέσιμο το κουπόνι SWEETBOX για έκπτωση 3€ με ελάχιστη παραγγελία 5€. Εμένα μου το δέχτηκε και με παραγγελία αξίας 4€. δεν πιάνει σε όλα τα καταστήματα της κατηγορίας όμως
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, dreaming123 είπε Στη κατηγορία Γλυκά είναι διαθέσιμο το κουπόνι SWEETBOX για έκπτωση 3€ με ελάχιστη παραγγελία 5€. Εμένα μου το δέχτηκε και με παραγγελία αξίας 4€. Ποτε εγινε αυτο; Πριν μερες, δεν περνουσε ουτε καν με 4.5, αναγκαστηκα να βαλω κατι παραπανω να φτασω τα 5 για να το παρει.
Nabuko Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, dreaming123 είπε Εμένα μου το δέχτηκε και με παραγγελία αξίας 4€. 3 λεπτά πριν, matrixxx είπε Ποτε εγινε αυτο; Αν και δεν το έχω δοκιμάσει μήπως στο σύνολο μετράει και το 1 ευρώ χρέωση ντελίβερυ?
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, Nabuko είπε Αν και δεν το έχω δοκιμάσει μήπως στο σύνολο μετράει και το 1 ευρώ χρέωση ντελίβερυ? Βαλανε και στο sweet χρεωση;! Χρεωση 1 € ειδα στο deliverybox σε δοκιμη τοτε που το συζητουσαμε, γιατι ετσι και αλλιως δεν εχει ουτε ενα ενδιαφερον μαγαζι/περιπτωση εδω στην περιοχη.
Nabuko Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, matrixxx είπε Βαλανε και στο sweet χρεωση;! Χρεωση 1 € ειδα στο deliverybox σε δοκιμη, γιατι ετσι και αλλιως δεν εχει ουτε ενα ενδιαφερον μαγαζι εδω στην περιοχη. Σόρρυ λάθος μου. Για το deliverbox3 μιλάω εγώ, δεν κατάλαβα ότι αναφέρεστε στο sweet. Έχω μπερδευτεί με τόσα διαφορετικά πράγματα 😄😏
XghosT7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Το κουπόνι τον 2 ευρώ όταν προσπάθησα να παραγγείλω από υπολογιστή μου έβγαλε μύνημα ότι πρέπει να έχω ελάχιστη 4 ευρώ. Είπα να προσπαθήσω στο κινητό με 2,20 κόστος και ενώ μου έβγαλε το ίδιο μήνυμα πέρασε η έκπτωση εμφανίζοντας μου κόστος 0,20. Δεν ολοκλήρωσα την παραγγελία γιατί δεν την χρειάζομαι σήμερα (το ξέρω μπορώ να βάλω και για άλλη μέρα, αλλά δεν με ενδιαφέρει τόσο το προιόν αυτό). Αν κάποιος μπορεί ας δοκίμασει από το κινητό, να την ολοκληρώσει και να μας ενημερώσει.
God Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Εμένα μου έδωσαν ένα κουπόνι 1.8€ χθες αλλά δεν θα το χρησιμοποιήσω. Το βάζω εδώ και ας το πάρει όποιος θέλει. Μόνο αν το πάρει κάποιος, ας ειδοποιήσει για να μην παιδεύονται και άλλοι. COFFEEFNMHWYX 2
SterThess Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Πήρα σήμερα το καινούργιο 2€ κουπόνι κάνοντας παραγγελία καφέ πάλι με κουπόνι από την προηγούμενη προσφορά, που έληξε χθες Βέβαια το 2€ πλέον θέλει ελάχιστη 4, απ' ότι διαβάζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις