Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παράγγειλε σήμερα μεταξύ 17:00 με 24:00 και κέρδισε 2€ έκπτωση στην επόμενη παραγγελία σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις το αγαπημένο σου φαγητό.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα λάβεις μέσω sms ή email το ατομικό σου κουπόνι αξίας 2€. Δυνατότητα εξαργύρωσης του κουπονιού έχεις μέχρι και την επόμενη μέρα, για αυτό μην το χάσεις!

Η προσφορά ισχύει έως και την Κυριακή, 15 Μαΐου.

Ο μέγιστος αριθμός κουπονιών που μπορείς να κερδίσεις είναι 3 και η έκπτωση που κερδίζεις είναι 2€ με ελάχιστο ποσό παραγγελίας 4€. Ισχύει για παραγγελίες με χρεωστική/πιστωτική κάρτα.

Λογικά θα γίνεται και το <κόλπο> με παραγγελία καφέ.

• Like 1
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, dreaming123 είπε

Έχει κάποιες διαφορές με τη προσφορά της προηγούμενης εβδομάδας.

Μια απο τις οποιες ειναι αυτη 

8 ώρες πριν, Rattlehead είπε

Από αύριο θα δίνει για παραγγελία τις ίδιες ώρες και πληρωμή με κάρτα,2€ για την επόμενη μέρα με ελάχιστο όριο αγοράς τα 4€.

Μέχρι τρεις φορες

20 λεπτα παραπανω το ποσο (πολλοι ελεγαν οπως διαβαζα χθες οτι το 1.80 με τις αυξησεις που εχουμε παντου, δεν φτανει πλεον για δωρο καφε, οποτε ισως γι αυτο το εκαναν 2), αλλα πλεον 4 ευρω ελαχιστη απο εκει που ΔΕΝ ειχε οριο. Οποτε στην ουσια ειναι μεγαλυτερη νομιζω η υποβαθμιση που εχουμε,  απο την ελαχιστη αυξηση του κουπονιου.

9 ώρες πριν, dreaming123 είπε

Λογικά θα γίνεται και το <κόλπο> με παραγγελία καφέ.

Προφανως δεν θα γινεται και εκεινο. Το ιδιο πιστευω ειναι, απλα αλλαξε ονομα και τροπο προωθησης αφου ετσι και αλλιως δεν ηταν μονο για καφε. Πως λεγαμε παλια "παρε να πιεις εναν καφε" οταν διναμε σε φιλο. Βεβαια διναμε 5πλασιο απο την αξια του καφε, αλλα εκεινα τα χρονια εχουν περασει. Ζουμε μαλλον σε μια λιτότητα επι 20+ χρονια που οσο παει γινεται και πιο εντονη...

• Like 3
Δημοσ.

Θυμάται κανένας να μας πει ποια κουπόνια κια κωδικοί τρέχουν; 

Θέλω να κάνω παραγγελία μεσημέρι. 

BOXDELIVERY3 

Αυτό θυμαμαι μόνο. 

Δημοσ.

Στη κατηγορία Γλυκά είναι διαθέσιμο το κουπόνι SWEETBOX για έκπτωση 3€ με ελάχιστη παραγγελία 5€.

Εμένα μου το δέχτηκε και με παραγγελία αξίας 4€.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dreaming123 είπε

Στη κατηγορία Γλυκά είναι διαθέσιμο το κουπόνι SWEETBOX για έκπτωση 3€ με ελάχιστη παραγγελία 5€.

δεν πιάνει σε όλα τα καταστήματα της κατηγορίας όμως

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dreaming123 είπε

Ποτε εγινε αυτο; Πριν μερες, δεν περνουσε ουτε καν με 4.5, αναγκαστηκα να βαλω κατι παραπανω να φτασω τα 5 για να το παρει.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dreaming123 είπε

3 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Ποτε εγινε αυτο;

Αν και δεν το έχω δοκιμάσει μήπως στο σύνολο μετράει και το 1 ευρώ χρέωση ντελίβερυ?

• Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Αν και δεν το έχω δοκιμάσει μήπως στο σύνολο μετράει και το 1 ευρώ χρέωση ντελίβερυ?

Βαλανε και στο sweet χρεωση;!  Χρεωση 1 € ειδα στο deliverybox σε δοκιμη τοτε που το συζητουσαμε, γιατι ετσι και αλλιως δεν εχει ουτε ενα ενδιαφερον μαγαζι/περιπτωση εδω στην περιοχη.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, matrixxx είπε

Βαλανε και στο sweet χρεωση;!  Χρεωση 1 € ειδα στο deliverybox σε δοκιμη, γιατι ετσι και αλλιως δεν εχει ουτε ενα ενδιαφερον μαγαζι εδω στην περιοχη.

Σόρρυ λάθος μου. Για το deliverbox3 μιλάω εγώ, δεν κατάλαβα ότι αναφέρεστε στο sweet. Έχω μπερδευτεί με τόσα διαφορετικά πράγματα 😄😏

Δημοσ.

Το κουπόνι τον 2 ευρώ όταν προσπάθησα να παραγγείλω από υπολογιστή μου έβγαλε μύνημα ότι πρέπει να έχω ελάχιστη 4 ευρώ. Είπα να προσπαθήσω στο κινητό με 2,20 κόστος και ενώ μου έβγαλε το ίδιο μήνυμα πέρασε η έκπτωση εμφανίζοντας μου κόστος 0,20. Δεν ολοκλήρωσα  την παραγγελία γιατί δεν την χρειάζομαι σήμερα (το ξέρω μπορώ να βάλω και για άλλη μέρα, αλλά δεν με ενδιαφέρει τόσο το προιόν αυτό). Αν κάποιος μπορεί ας δοκίμασει από το κινητό, να την ολοκληρώσει και να μας ενημερώσει.

Δημοσ.

Εμένα μου έδωσαν ένα κουπόνι 1.8€ χθες αλλά δεν θα το χρησιμοποιήσω. Το βάζω εδώ και ας το πάρει όποιος θέλει. Μόνο αν το πάρει κάποιος, ας ειδοποιήσει για να μην παιδεύονται και άλλοι.

COFFEEFNMHWYX

• Like 2
Δημοσ.

Πήρα σήμερα το καινούργιο 2€ κουπόνι κάνοντας παραγγελία καφέ πάλι με κουπόνι από την προηγούμενη προσφορά, που έληξε χθες

Βέβαια το 2€ πλέον θέλει ελάχιστη 4, απ' ότι διαβάζω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...