Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους...θα ήθελα την γνώμη σας για αξιόπιστη επιλογή σωμάτων καλοριφέρ...είμαι ανάμεσα σε τρεις εταιρείες...θα προτιμούσα να μην είναι πάντως τουρκικά αν υπάρχει τέτοια πιθανότητα σε αυτές τις εταιρείες... σκέφτομαι για τα henrad ή τα imas ή τα delonghi...κάθε πρόταση δεκτή... ευχαριστώ πολύ... 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Mpoutser είπε

Καλησπέρα σε όλους...θα ήθελα την γνώμη σας για αξιόπιστη επιλογή σωμάτων καλοριφέρ...είμαι ανάμεσα σε τρεις εταιρείες...θα προτιμούσα να μην είναι πάντως τουρκικά αν υπάρχει τέτοια πιθανότητα σε αυτές τις εταιρείες... σκέφτομαι για τα henrad ή τα imas ή τα delonghi...κάθε πρόταση δεκτή... ευχαριστώ πολύ... 

Εγω ειχα καταληξει στα vogel

απο αυστρια ειναι.

οχι οτι ξερω πολλα, αλλα αυτα μου προτεινε φιλος ψυκτικος.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

Εγω ειχα καταληξει στα vogel

απο αυστρια ειναι.

οχι οτι ξερω πολλα, αλλα αυτα μου προτεινε φιλος ψυκτικος.

Η κορυφή των κορυφών είναι τα Vogel & noot. Μετά ίσως dianorm και buderus. 

• Like 2
Δημοσ.
Στις 8/5/2022 στις 10:36 ΜΜ, Mpoutser είπε

Delonghi platella έχω,  μια χαρά είναι. Τώρα Υπάρχουν τα delonghi radel. Εγώ θα σου πω ότι όποιο ευρωπαϊκό και να πάρεις είναι καλό. Μακριά από buderus που πλέον είναι τουρκικά.

• Like 1
Δημοσ.

Για εσωτερικού βρόγχου σώματα εγώ επέλεξα KERMI. 

Είναι γερμανικά με σύστημα θέρμανσης της μπροστινής πλευράς ώστε να θερμαίνονται γρηγορότερα όταν εισέρχεται το νερό.

Κλασσικά έχουν δέκα χρόνια εγγύηση όπως όλα άλλωστε.

Πάντως κ τα τουρκικά δεν νομίζω ότι είναι υποδεέστερα γενικά. Τα σώματα γενικά ταλαιπωρούνται όταν λειτουργούν σε υψηλές θερμοκρασίες. Αν το νερό προσαγωγής σου είναι σε χαμηλή θερμοκρασία  μεταξύ 55-60 βαθμων τότε ότι κ να πάρεις νομίζω ότι δεν θα δεις μεγάλες διαφορές. Τελευταία συμβουλή, και νομίζω ότι είναι το πιο βασικό, ότι κ να διαλέξεις όταν με το καλό τελειώσεις την εγκατάσταση πρόσθεσε ένα ανοδιο μαγνησιου. Έτσι προστατεύεις τα σώματα και γενικά το κύκλωμα από διάβρωση κ τα σώματα σου θα είναι σε άριστη κατάσταση εσωτερικά για πολλά χρόνια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, troi.g είπε

Delonghi platella έχω,  μια χαρά είναι. Τώρα Υπάρχουν τα delonghi radel. Εγώ θα σου πω ότι όποιο ευρωπαϊκό και να πάρεις είναι καλό. Μακριά από buderus που πλέον είναι τουρκικά.

Δε μου λέει κάτι ότι είναι τούρκικα όταν υπάρχουν προδιαγραφές. Στις τιμές τους βέβαια όταν βρίσκεις vogel, dianorm ή delonghi που για μένα είναι τα καλύτερα vfm δεν υπάρχει λόγος για buderus. Συν ότι έχουν βγάλει αρκετές αστοχίες τα τελευταία χρόνια πράγμα όχι πολύ καλό για τέτοιο όνομα. Το ίδιο έχει συμβεί και στους λέβητες αερίου με πανάκριβα ανταλλακτικά. 

Επεξ/σία από jimis_vts
  • Like 1
Δημοσ.

Να είστε καλά ρε παιδιά για τις απαντήσεις, σας ευχαριστώ ολους ...εδώ Χανιά τα vogel & noot που μου προτείνατε τα βρίσκω ψηλά σε τιμη οπότε σκέφτηκα την αγορά τους από Αθήνα με τα αντίστοιχα μεταφορικά αλλά κ σε χαμηλότερη τιμή περίπου 350€ κάτω από εδώ...τα henrad πάλι που είναι Βελγίου βγαίνουν στα ίδια € με τα vogel από Αθήνα...οπότε σκέφτομαι εφόσον είναι κ αυτά αξιόπιστα από ότι διαβάζω κ είναι κ εδώ χωρίς μεταφορικες κ ιστορίες να τα προτιμήσω...ελπίζω να μην το μετανιώσω αργότερα...🙂🙂

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...