Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου εχει γινει προταση για τη θεση του system admin σε μια εταιρια που διαχειριζεται κοκκινα δανεια (εισπρακτικη)..η δουλεια απο οτι μου ειπαν θα ειναι να ειναι ολα online απο voip pbx μεχρι τους σερβερ (VM hype-v) που εχει ο καθε πελατης(τραπεζα)..λεφτα μου ειπαν 1300 καθαρα..το θεμα ειναι οτι αιτηση σε αυτους δεν ειχα κανει αλλα με βρηκαν απο linkedln και καναμε μονο μια συνεντευξη και μετα ηρθε η προσφορα..Στην αρχη εγω  δεχθηκα αλλα μαλλον θα την ακυρωσω τη θεση..καμια γνωμη?

Δημοσ.

Μας δίνεις πολλά στοιχειά αλλα χωρίς background πληροφορίες.

Σε ενδιαφέρει η θέση του sys-admin ??
Εμπειρία/προυπηρεσία υπάρχει ??
Γιατι σε επηρεάζει το κομμάτι του LinkedIn ?
Γιατι "μάλλον θα ακυρώσεις"? 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, panatha1369 είπε

Μου εχει γινει προταση για τη θεση του system admin σε μια εταιρια που διαχειριζεται κοκκινα δανεια (εισπρακτικη)..η δουλεια απο οτι μου ειπαν θα ειναι να ειναι ολα online απο voip pbx μεχρι τους σερβερ (VM hype-v) που εχει ο καθε πελατης(τραπεζα)..λεφτα μου ειπαν 1300 καθαρα..το θεμα ειναι οτι αιτηση σε αυτους δεν ειχα κανει αλλα με βρηκαν απο linkedln και καναμε μονο μια συνεντευξη και μετα ηρθε η προσφορα..Στην αρχη εγω  δεχθηκα αλλα μαλλον θα την ακυρωσω τη θεση..καμια γνωμη?

Και πολύ καλά θα κάνεις που θες να ακυρώσεις.
(για στείλε μου το τηλέφωνο της εταιρείας που θέλω να τους ρωτήσω κάτι :D )

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Theo1903 είπε

Μας δίνεις πολλά στοιχειά αλλα χωρίς background πληροφορίες.

Σε ενδιαφέρει η θέση του sys-admin ??
Εμπειρία/προυπηρεσία υπάρχει ??
Γιατι σε επηρεάζει το κομμάτι του LinkedIn ?
Γιατι "μάλλον θα ακυρώσεις"? 

Ναι με ενδιαφερει η θεση..σαν προυπηρεσια εχω 4 χρονια σαν Network/system engineer..Θελω να ακυρωσω λογο του οτι ειναι εισπρακτικη..ενω μου ειχαν πει οτι και καλα ειναι software εταιρια που εχει δικο της crm..ενω στην ουσια διαχειριζονται τα τηλεφωνικα κεντρα τραπεζων που εχουν σχεση με τα δανεια..συν οτι ζητανε ποινικο μητρώο ενω σε αλλες εταιριες του χωρου και εννοω της μεγαλες ουτε καν μου εχουν ζητησει ποτε χαρτι μητρωου

Επεξ/σία από panatha1369
Δημοσ.
2 ώρες πριν, panatha1369 είπε

συν οτι ζητανε ποινικο μητρώο ενω σε αλλες εταιριες του χωρου και εννοω της μεγαλες ουτε καν μου εχουν ζητησει ποτε χαρτι μητρωου

Και γιατί είναι πρόβλημα το να ζητάνε ποινικό μητρώο;

Υποθέτω πως δεν έχει πρόβλημα το μητρώο σου, διαφορετικά δεν θα το συζητούσες καν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν είσαι εσύ θα είναι κάποιος άλλος...τόσο απλά...αν σε ενδιαφέρει καλώς..ειδάλλως προσπερνάς.

Μου θυμίζει κάτι χιουμοριστικό (μάλλον hoax) για εργασία σε εταιρεία παραγωγής "καουμποικων" ταινιών

Υποψήφιος : Δεν ξέρω κατα πόσο θα ήταν εύκολο η οικογένεια μου να αποδεκτεί το γεγονός ότι εργάζομαι σε εταιρεία σαν και την δικιά σας

Recruiter/Εταιρεία (δεν θυμάμαι) : Και για εμένα θα ήταν πολύ δύσκολο να πω στην οικογένεια μου ότι προγραμματίζω σε PHP

Επεξ/σία από masteripper
Δημοσ.

Το μητρωο ειναι καθαρο..Απλα δεν γουσταρω να το εχει ο καθενας αυτο το χαρτι ποσο μαλλον εταιρια διαχειρησης κοκκινων δανειων.Ακομα και σαν σεκιουριτη στη G4S που ημουν δεν μου ειχαν ζητησει ποινικο μητρωο.Καποιος αλλος θα το εδινε αλλα μετα μην απορουν μερικοι για προσωπικα δεδομενα..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panatha1369 είπε

Το μητρωο ειναι καθαρο..Απλα δεν γουσταρω να το εχει ο καθενας αυτο το χαρτι ποσο μαλλον εταιρια διαχειρησης κοκκινων δανειων.Ακομα και σαν σεκιουριτη στη G4S που ημουν δεν μου ειχαν ζητησει ποινικο μητρωο.Καποιος αλλος θα το εδινε αλλα μετα μην απορουν μερικοι για προσωπικα δεδομενα..

Εσύ δεν ήσουν που τους είπες ψέματα ότι έχεις προϋπηρεσία σε εταιρία που δεν είχες;

• Thanks 1
Δημοσ.

Την έχουμε χάσει την μπάλα με τα προσωπικά δεδομένα, και εγώ υπέρ είμαι αλλά υπάρχει και όριο

Ξέρει η τράπεζα τις καταθέσεις σου, που μένεις, τηλέφωνα, τι ψωνίζεις ( εφόσον είσαι με κάρτα) , τι μισθό παίρνεις κτλ Και σε πειράζει ένα χαρτί που λέει ότι είναι λευκό (δεν ξέρω τι λέει) το ποινικό μητρώο?

Εκτός αν δεν είναι αλλιώς δεν έχει λογική αυτό που λες

Τέλος δεν νομίζω ότι ένα φόρουμ μπορεί να σου πει αν πρέπει ή δεν πρέπει να δουλέψεις κάπου, είτε θες είτε όχι

• Thanks 1
Δημοσ.

Ts , πολύ το ψειριζεις... Στο είπα και στο δίπλα thread, είναι στάνταρ διαδικασία. Αν δεν θες μην το δίνεις. Δεν είσαι ούτε εξαίρεση, ούτε τίποτα το ιδιαίτερο. Και στον επόμενο τα ίδια θα ζητήσουν.

Εκτός αν φοβάσαι ότι θα ανακαλύψουν ότι είπες ψέματα και θες να το ακυρώσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα τους ακυρωσα σημερα.Ειναι οπως οι εταιριες γαλερες..Γιατι ο τυπος που την εχει πριν απο αυτη ειχε και αλλη εταιρια που ειχε φαει προστιμο 45000 την εκλεισε και ανοιξε αυτη εδω..οποτε κατι βρωμαει..

3 λεπτά πριν, filip123go είπε

Ts , πολύ το ψειριζεις... Στο είπα και στο δίπλα thread, είναι στάνταρ διαδικασία. Αν δεν θες μην το δίνεις. Δεν είσαι ούτε εξαίρεση, ούτε τίποτα το ιδιαίτερο. Και στον επόμενο τα ίδια θα ζητήσουν.

Εκτός αν φοβάσαι ότι θα ανακαλύψουν ότι είπες ψέματα και θες να το ακυρώσεις.

Αν δεν το εδινα δεν προχωραγε η προσληψη..

Επεξ/σία από panatha1369
Δημοσ.
9 ώρες πριν, panatha1369 είπε

Ναι με ενδιαφερει η θεση..σαν προυπηρεσια εχω 4 χρονια σαν Network/system engineer..Θελω να ακυρωσω λογο του οτι ειναι εισπρακτικη..ενω μου ειχαν πει οτι και καλα ειναι software εταιρια που εχει δικο της crm..ενω στην ουσια διαχειριζονται τα τηλεφωνικα κεντρα τραπεζων που εχουν σχεση με τα δανεια..συν οτι ζητανε ποινικο μητρώο ενω σε αλλες εταιριες του χωρου και εννοω της μεγαλες ουτε καν μου εχουν ζητησει ποτε χαρτι μητρωου

Περίμενε γιατί με μπέρδεψες, δηλαδή οι άλλες εταιρείες του χώρου (εισπρακτικές, διαχείρισης κόκκινων δανείων κ.λπ.) δεν σου ζήτησαν ποινικό μητρώο; Επειδή δουλεύω σε τράπεζα, το ποινικό μητρώο (όπως και πολλά άλλα) είναι τύπου κανονιστικά. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν ποιό ήταν το πρόβλημά σου. Δεν αποκλείεται σε αυτό που υπέγραψες να έδινες συγκατάθεση για να σε ψάξουν και στον Τειρεσία. 

Τέλος, τέτοιες εταιρείες, δεδομένου ότι συνεργάζονται άμεσα με τράπεζες, έχουν αυστηρό πλαίσιο τήρησης πολλών κανονιστικών πλαισιών μεταξύ άλλων και της προστασίας δεδομένων. Αν μη τι άλλο σε μια τέτοια εταιρεία, που υποχρεούται να περνάει και audit αν διαχειρίζεται κόκκινα δάνεια, μια χαρά θα ήταν τα προσωπικά σου δεδομένα.

Anyway, καλή τύχη στην αναζήτησή σου.

Δημοσ.

αλλες εταιριες του χωρου εννοω πληροφορικης..ποινικο μητρωο και grpd μου ζητησαν..δεν πηγα καν για υπογραφες..Ηδη μιλαω με μια εταιρια στο χωρο του cloud  computing για την ιδια θεση..και εκει θα μπορεσω να παιξω remote..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...