Kaba15 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 23 ώρες πριν, AtiX είπε Φίλε μου, αν όλο αυτό που περιγράφεις το βάλεις στον πραγματικό κόσμο και την καθημερινότητα θα καταλάβεις πόσο αέρας είναι… Γενικά όπως ανέφερε και ένα μέλος παραπάνω, αν δεν αναγνωριστεί κάτι επισήμως για να είσαι κατοχυρωμένος δεν αξίζει ούτε cent να ξοδέψεις… Ρε παιδια... Εγώ προσπαθώ να μιλήσω για την τεχνολογία πίσω από τα νφτ..το game ήταν παράδειγμα. Αν θέλετε μπορούμε να το δούμε σε μουσική.. Η σε άλλους τομείς που θα μπορούσε να δώσει λύση σε διάφορα προβλήματα.. Προφανώς και ακόμα είναι νωρίς και δεν είναι όλα τέλεια.. πίσης πλέον πραγματικός κόσμος είναι και μέσα στα κινητά μας... Όσο άσχημο και αν ακούγετε.. Όταν περνάμε 4 5 και 6 ώρες σε κινητό ίντερνετ ( χωρίς να υπολογιζω τη δουλειά μέσα στις ώρες) τότε δεν ξέρω αν δεν έπρεπε να το θεωρεις καθημερινότητα μας.. 22 ώρες πριν, NotAliki177 είπε Αν το 90% δεν έχουν ιδέα τι είναι το NFT, τότε το 10% δεν έχει ιδέα χ2. Όλα αυτά βασίζονται στο να δημιουργήσουν μια εικόνα ως κάτι δύσκολο, για λίγους-διαβασμένους. Δεν θεωρώ ότι είναι δύσκολο. Είναι αρκετά απλό αν κάτσεις 10 15 λεπτά να καταλάβεις για το τι πρόκειται. Αν θες να το δουλέψεις προφανώς θες παραπάνω χρόνο όπως συμβαίνει με όλα τα πράγματα. Αλλά επειδή το παίρνω σαν σπόντα για εμένα και τους άλλους 10% 😛 ας ξανάπω ότι μιλάω για τους ορίζοντες που ανοίγουν.... Και όχι για τα nft συγκεκριμένα αυτά που υπάρχουν τώρα. Το τι προσπαθούν να δημιουργήσουν κάποιοι σαν εικόνα δεν με ενδιαφέρει. Εγώ έχω εικόνα και γνώμη για εμένα.
AtiX Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 44 λεπτά πριν, Kaba15 είπε Ρε παιδια... Εγώ προσπαθώ να μιλήσω για την τεχνολογία πίσω από τα νφτ..το game ήταν παράδειγμα. Αν θέλετε μπορούμε να το δούμε σε μουσική.. Η σε άλλους τομείς που θα μπορούσε να δώσει λύση σε διάφορα προβλήματα.. Προφανώς και ακόμα είναι νωρίς και δεν είναι όλα τέλεια.. πίσης πλέον πραγματικός κόσμος είναι και μέσα στα κινητά μας... Όσο άσχημο και αν ακούγετε.. Όταν περνάμε 4 5 και 6 ώρες σε κινητό ίντερνετ ( χωρίς να υπολογιζω τη δουλειά μέσα στις ώρες) τότε δεν ξέρω αν δεν έπρεπε να το θεωρεις καθημερινότητα μας.. Δεν θεωρώ ότι είναι δύσκολο. Είναι αρκετά απλό αν κάτσεις 10 15 λεπτά να καταλάβεις για το τι πρόκειται. Αν θες να το δουλέψεις προφανώς θες παραπάνω χρόνο όπως συμβαίνει με όλα τα πράγματα. Αλλά επειδή το παίρνω σαν σπόντα για εμένα και τους άλλους 10% 😛 ας ξανάπω ότι μιλάω για τους ορίζοντες που ανοίγουν.... Και όχι για τα nft συγκεκριμένα αυτά που υπάρχουν τώρα. Το τι προσπαθούν να δημιουργήσουν κάποιοι σαν εικόνα δεν με ενδιαφέρει. Εγώ έχω εικόνα και γνώμη για εμένα. Κανείς δεν έκρινε την τεχνολογία πίσω από το nft φίλε μου, εξάλλου δεν είναι κάτι καινούριο… μην πω ότι σε τεχνολογικούς χρόνους θεωρείται δεινόσαυρος…
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Kaba15 είπε πίσης πλέον πραγματικός κόσμος είναι και μέσα στα κινητά μας... Όσο άσχημο και αν ακούγετε.. Όταν περνάμε 4 5 και 6 ώρες σε κινητό ίντερνετ ( χωρίς να υπολογιζω τη δουλειά μέσα στις ώρες) τότε δεν ξέρω αν δεν έπρεπε να το θεωρεις καθημερινότητα μας.. Μόνο όταν κάποιος είναι μόνος του με την μοναξιά του καταφεύγει στο κινητό για να δραπετεύσει από την πραγματικότητα. Το έχω κάνει κι εγώ σε μερικές καταστάσεις. Όταν όμως έχω παρέα και είμαι εκδρομή ή δραστηριότητα έχω περάσει και μήνες χωρίς να ξοδέψω πάνω από 10' για να δω αν έχω κάποιο μέιλ. Δεν βάζω τον χρόνο που συνομιλώ εννοείται γιατί και από το σταθερό μιλάω συχνά. Για τους περισσότερους ανθρώπους όμως δεν είναι καθημερινότητα η ενασχόληση με το κινητό, απλώς επειδή ζούμε μέσα σε μία φούσκα νομίζουμε ότι αυτός είναι ο κόσμος. Άλλωστε μόνο το 30% στην Ελλάδα έχουν λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα μαζί με τους επαγγελματίες.
xcares Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Στις 8/5/2022 στις 10:33 ΜΜ, Just_travel_everywhere είπε Τι κάνει νιάου νιάου .... Αφού μεταφέρθηκαν όλα τα παράνομα πόσα δισεκατομμυρίων τώρα πλέον .... Έπεσαν ξαφνικά τα πορτοφόλια και οι συναλλαγές.... Απίστευτο !!! Σίγουρα υπάρχουν και αφελείς που "επένδυσαν", άλλα μάλλον έχεις δίκιο και το μεγάλο κομμάτι των συναλλαγών ήταν ξέπλυμα/φυγάδευση χρημάτων προς φορολογικούς "παράδεισους" 1
panospeter Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 1 USD --> 70 RUB. Back to basics. Και άσε τους δυτικούς να κυνηγάνε φούσκες.
poulinos Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 On 09/05/2022 at 07:59, WolvesInTheThroneRoom said: Μεταξύ μας, με βάση το insomnia τα πάντα θα πάνε απατα. Όταν οτιδήποτε βγαίνει λες θα πάει άπατο, στατιστικά και μόνο θα το πετύχεις κάποια στιγμή απατο ή οχι παλι καποιοι καταφεραν να βγαλουν λεφτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα