dpolal Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, txcellas είπε Καλησπερα, ψαχνω για γαμπριατικο κουστουμι / κουστουμι κουμπαρου. Εχετε καποιο καταστημα να προτεινετε η καποιο καταστημα με προσφορες γενικοτερα στην Αθηνα; Κοστος < 1000 ευρω Αν το θες για μία και μόνο φορά και μετά πάπαλα, γιατί π.χ. δεν φοράς κουστούμια ή δεν σου χρειάζεται γενικότερα, τότε πάνε και πάρε ένα «σχετικά φθηνό» από αυτά που σου πρότειναν. Δώσε τεράστια προσοχή όμως πώς θα «κάθεται και θα στρώνει» το ρούχο επάνω σου διότι συνήθως τα πολύ φθηνά ετοιματζίδικα δεν είναι και ότι καλύτερο. . Αν θες κάτι που να μπορέσεις να το φορέσεις ξανά σε κάποια άλλη εκδήλωση ή και στην δουλειά σου ακόμα τότε πάνε σε κάποιο καλό κατάστημα, έχει μπόλικα τέτοια ειδικά αν είσαι Αθήνα και θα βρείς ανώτερα υφάσματα και καλύτερα ραψίματα αλλά θα τα πληρώσεις αδρά. Το θέμα είναι ότι ένα καλοραμένο κουστούμι αναδεικνύεται όταν είναι στα μέτρα σου και έχει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα όταν το φοράς. . ΠΡΟΣΟΧΗ, φιλική συμβουλή, σε καμμία περίπτωση ΜΗΝ αναφέρεις ότι το θέλεις για γαμπριάτικο διότι θα καταλάβεις για τα καλά από πού βγήκε η φράση «σου ράβω κουστούμι» και σε καμμιά περίπτωση μην αγοράσεις ρούχα με «περίεργα» σχέδια ή πουκάμισα και γραβάτες με περίτεχνους γιακάδες διότι μια που θα τα φορέσεις και άλλη μία που θα τα βάλεις σε μια ντουλάπα μετά. . Τέλος, σε αντίθεση με όλα τα παραπάνω και σε πείσμα των καιρών το απολύτως ανώτερο αποτέλεσμα θα το έχεις μόνο με ένα κουστούμι που θα ραφτεί από την αρχή επάνω σου από καλό ράφτη. Θα σε βοηθήσει να διαλέξεις το ύφασμα, θα σου πάρει τα μέτρα, θα πας άλλες 1-2 φορές για πρόβα και στο τέλος θα έχεις ένα ρούχο που θα έχει κατασκευαστεί ακριβώς για το σώμα σου και θα «μιλάει» επάνω σου. Δυστυχώς, αυτό το τελευταίο θα είναι by far το ακριβότερο κουστούμι καθώς εκτός από το ύφασμα το μεγαλύτερο κόστος θα προέρχεται από την εργασία του ράφτη. Άντε και καλά στέφανα. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2022 από dpolal 3 2
Uptheirons Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Να πας στο Attica εχει πολλες μαρκες. Τωρα κοστουμι φθηνο και η νυφη με grande νυφικο διπλα δε λεει. Οπως ειπαν και παραπανω μια φορα ντυνεσαι γαμπρος και τις φωτο και τα βιντεο θα τα βλεπουν μεχρι και τα εγγονια σου. Ο Vardas εχει επισης καλες προσφορες ενιοτε (εχει και καταστημα στο Attica αλλα και outlet στο McArthur Glenn). Το κοστουμι θα σου μεινει και για αλλες επισημες περιστασεις. Με το καλο! 2
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δες στον Βαρδα. Γενικά ένα καλο κοστούμι εχει διαφορά απο ενα πολυ φθηνο, ασε που χρειάζεται και μετα τον γαμο, ολο και καπου θα φορεθει, δεν μπορεί. 2 1
catmaster Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Θα προτείνω το Βασιλακάκη Δημήτρη στο γαλάτσι - βείκου (google it) , ειναι πραγματικά καλός και τίμιος επαγγελματίας (απο πατέρα σε υιο το κατάστημα) και έχει τεράστια εμπειρία και "μάτι" για να σου ταιριάξει το σωστό κοστούμι που θα "το φοράς εσύ και δεν θα σε φοράει εκείνο". Έχω ψωνίσει προσωπικά και έχω στείλει πάρα πολύ κόσμο για γαμπριάτικα και άλλα επίσημα ενδύματα και ειλικρινα δεν έχω ακούσει παράπονο ποτε. Για bespoke που γράφτηκε μπορεί να βγεί άψογο αποτέλεσμα αλλά απαιτεί ικανότατο ράφτη , αρκετό καιρό προετοιμασία και ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό χρημάτων. 1
notist Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Από τον Βάρδα το είχα πάρει και εγώ. Αλλά από το 2001 που το φόρεσα δεν το έχω βάλει ξανά. Η κόρη μου το τίμησε στις φετινές απόκριες χαχαχα. Επειδή μπορείς όπως λες να διαθέσεις χρήματα, καλύτερα ένα καλό κουστούμι. Εξάλλου μια φορά παντρεύεσαι. 1
M A T R I X Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Νίκος Αποστολόπουλος Κολωνάκι. Πολύ καλός, εξυπηρετικός σε όλα, θα σου βρει αυτό που θες και καλές τιμές. 1
omnius Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 πάρε ένα καλό να το χαρείς, σε μπλε γραμμή όπως έχει ήδη υποθεί. Ακολουθεί βάπτιση, καμιά κουμπαριά ή άλλη 'καλή' περίσταση που θα το φορέσεις ξανά. Θα το αποσβέσεις άνετα! η ώρα η καλή 1
LabrakisG1992 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, stormrain είπε Δες στον Βαρδα. Γενικά ένα καλο κοστούμι εχει διαφορά απο ενα πολυ φθηνο, ασε που χρειάζεται και μετα τον γαμο, ολο και καπου θα φορεθει, δεν μπορεί. Ο Βάρδας μέχρι πριν ούτε 1 μήνα είχε 2 σχέδια.Τουλάχιστον αυτός στο mall που πήγα εγώ. Τελικά κατέληξα σε κοστούμι απο ROCOCO στα 840€ όλα(κοστούμι,γιλέκο,πουκάμισο,ζώνη,παπούτσια,μανικετόκουμπα,μαντήλι,γραβάτα). Αρκετά ακριβό αλλά είχε και πιο οικονομικά σχέδια.Πολύ καλή ποιότητα και πολύ εξυπηρετικό το προσωπικό.Το σχέδιο που διάλεξα φοριέται άνετα εκτός γάμου που ήταν πολυ βασικό για μένα. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2022 από LabrakisG1992 1
Gatilaras Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Uptheirons είπε Να πας στο Attica εχει πολλες μαρκες. Τωρα κοστουμι φθηνο και η νυφη με grande νυφικο διπλα δε λεει. Οπως ειπαν και παραπανω μια φορα ντυνεσαι γαμπρος και τις φωτο και τα βιντεο θα τα βλεπουν μεχρι και τα εγγονια σου. Ο Vardas εχει επισης καλες προσφορες ενιοτε (εχει και καταστημα στο Attica αλλα και outlet στο McArthur Glenn). Το κοστουμι θα σου μεινει και για αλλες επισημες περιστασεις. Με το καλο! Μην παιρνεις ορκο!!!🤣 50 λεπτά πριν, stormrain είπε Δες στον Βαρδα. Γενικά ένα καλο κοστούμι εχει διαφορά απο ενα πολυ φθηνο, ασε που χρειάζεται και μετα τον γαμο, ολο και καπου θα φορεθει, δεν μπορεί. Για κουμπαρος που χρειαστηκα μιας και κουστουμια δεν φοραω σχεδον ποτε απο Βαρδα πηρα και παρ'ολο που ειμαι φαρδυς πλατυς(1.88 130κιλα) ηρθε κ εκατσε μπιμπελο χωρις να τραβαει,να σακουλιαζει ή να λεω ποτε θα το βγαλω γιατι με στενευει κλπ κλπ.
lofter Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Να προσέξεις το υλικό. Μην πας σε βισκόζη,πολυεστέρα. Το μάλλινο είναι από τα καλύτερα. Υπάρχουν και κατατάξεις για την ποιότητα του μαλλιού πχ Super 120's Εγώ το είχα παρει από το Massimo και το πουκάμισο το είχα "ράψει" σε ένα μαγαζί στο κέντρο. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2022 από lofter 1
v-tidus Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Εγώ πάντως πήρα μαζί με γιλέκο από εδώ πολύ οικονομικό και με ωραία ύφασμα και στυλ. https://hamilton.gr/ Τιμή δε θυμάμαι, κάπου 300-400 πρέπει να ήταν.
txcellas Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Σας ευχαριστώ όλους παιδιά. Θα τα ψάξω όλα μέχρι να βρω αυτό που ανταποκρίνεται στα θέλω μου και στα χρήματα που μπορώ να διαθέσω! 1
M A T R I X Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Στις 9/5/2022 στις 10:50 ΠΜ, txcellas είπε Σας ευχαριστώ όλους παιδιά. Θα τα ψάξω όλα μέχρι να βρω αυτό που ανταποκρίνεται στα θέλω μου και στα χρήματα που μπορώ να διαθέσω! Στείλε φωτογραφία στο τέλος να σε καμαρώσουμε
andreas1gr Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Στις 9/5/2022 στις 12:56 ΠΜ, Fan είπε Καλύτερα να δώσεις λίγα παραπάνω γιατί μία φορά ντύνεσαι γαμπρός Ποίος το λέει αυτό;;;;;;
M A T R I X Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Ποίος το λέει αυτό;;;;;; Άμα δεν πας με το ζόρι στο γάμο, όλοι. Άμα βρει κάτι που του αρέσει και κοστίζει παραπάνω, γιατί να περιοριστεί στα κοστούμια των 150-200€; Τι μαλακία είναι αυτή “μία φορά παντρεύεσαι μη δώσεις πολλά”. Λες και δεν μπορεί να το ξαναφορέσει αλλού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα