chriskan22 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα , στο 1 din car android audio συστημα μου δεν λειτουργει το navi λογω ελλειψης σηματος gps . Αγορασα ενα νεο αλλα τιποτα , ετσι δοκιμασα τα trackers σε αλλο συστημα και ειδα οτι λειτουργουν , αρα κατι παιζει με το συστημα μου. Αν ανοιξω wi fi - με hot spot το κινητο το navi λειτουργει και βρισκει δορυφορους (το βλεπω απο εφαρμογη του car audio) αλλα αν κλεισω το wi fi τους χανει. Μου εξηγειται πως γινεται αυτο? Ειναι bug ή χρησιμοποιει δεδομενα απο wi fi? Yπαρχει εφαρμογη ή τροπος να κοροιδεψω το συστημα οτι εχω wi fi ανοιχτο (πχ μεσω ssh) για να δοκιμασω αν δουλευει xωρις wi fi ανοιχτο ? Επεξ/σία 8 Μαΐου 2022 από chriskan22
chriskan22 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 αυτο , βεβαια η κεραια ειναι συνδεδεμενη , αγορασα και δευτερη και τιποτα μονο με wi fi ανοιχτο δουλευει , μαλλον ειναι bug https://www.banggood.com/9-Inch-1DIN-for-Android-8_1-Car-Stereo-Radio-360-Degree-Rotation-Multimedia-Player-8-Core-1+16G-2_5D-Screen-GPS-WIFI-FM-AM-p-1637390.html?imageAb=2&rmmds=myorder&cur_warehouse=CN&akmClientCountry=GR&akmClientCountry=GR&akmClientCountry=GR&a=1651420637.022&a=1651420680.2174&DCC=GR¤cy=EUR
Λύση chriskan22 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Μέλος Λύση Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 τελικα ειναι bug , το τσεκαρα και αλλου , αρκει να αναψω το wi fi , δεν χρειαζεται καν να συνδεθει σε hotspot 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα