vaxe16 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 καλησπερα παιδια , βρηκα ενα iphone 11 pro , ξεχασμενο !! εδω και 2 μηνες δεν εχει ενδιαφερθει καποιος να το ζητησει...ιταλος τουριστας προφανως!!! το φορτισα κανονικα και μου ζηταει συνθηματικο...υπαρχει τροπος να το παραβλεψουμε και να το χρησιμοποιησω ?
Αϊνστάιν Ρόζεν Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δεν υπάρχει τρόπος και όποιος επίδοξος hacker της κακιάς συμφοράς ισχυριστεί το αντίθετο απλά θα σου φάει τα λεφτά. 3
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, vaxe16 είπε καλησπερα παιδια , βρηκα ενα iphone 11 pro , ξεχασμενο !! εδω και 2 μηνες δεν εχει ενδιαφερθει καποιος να το ζητησει...ιταλος τουριστας προφανως!!! το φορτισα κανονικα και μου ζηταει συνθηματικο...υπαρχει τροπος να το παραβλεψουμε και να το χρησιμοποιησω ? Αστυνομία το πήγες; 1
Cybergenetics Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 52 minutes ago, Ukforthemoment said: Αστυνομία το πήγες; Πρώτη κίνηση αυτό έπρεπε να κάνει ! 2
kostasbm Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 προφανώς θα το έχει μπλοκάρει ο ίδιος αφού δεν το βρηκε καλύτερα να το δώσεις στην αστυνομία
kormos Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Στις 8/5/2022 στις 5:50 ΜΜ, vaxe16 είπε καλησπερα παιδια , βρηκα ενα iphone 11 pro , ξεχασμενο !! εδω και 2 μηνες δεν εχει ενδιαφερθει καποιος να το ζητησει...ιταλος τουριστας προφανως!!! το φορτισα κανονικα και μου ζηταει συνθηματικο...υπαρχει τροπος να το παραβλεψουμε και να το χρησιμοποιησω ? Έχεις δύο επιλογές. 1η επικοινωνείς με την Apple Ελλάδας και τους δίνεις το SN της συσκευής να το δηλώσουν και να πράξουν οι ίδιοι από πλευράς τους. 2η πας σε κοντινότερο αστυνομικό τμήμα να το δηλώσεις ως απώλεια. Μφχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις