NiKoSmile Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, triplex1 είπε 3 διακοπες απο την δεη και θα γινει φωτοβολιδα Με διακοπές δύσκολα. Πιο πιθανό είναι να φάει κανένα βραχυκύκλωμα από το πολύπριζο και να τα τινάξει.
triplex1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Με διακοπές δύσκολα. Πιο πιθανό είναι να φάει κανένα βραχυκύκλωμα από το πολύπριζο και να τα τινάξει. βαλε ενα μια σουκο με προστασια να εισαι ησυχος , αν σκασει κατι να ειναι εκεινο 3-5 ευρω κανει ενα σχετικα καλο https://www.skroutz.gr/s/7883943/Eurolamp-Μονή-Εξωτερική-Πρίζα-Ρεύματος-Ασφαλείας-Μαύρη-147-10029.html 1
kostas_anes Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Ο Κώστας μόνο και κανένας άλλος, λέει ότι είναι ποιοτικότερο από το BeQuiet SP9. Nαι, γιατί έχω κάνει review ΚΑΙ το SP9 και έχω δεδομένα από αυτό (τα οποία να επισημάνω πως συμφωνούν με των υπόλοιπων reviewers). Το όλο ατού του SP9 είναι οι DC-DC converters στα minor rails, μόνο που για να το έχεις αυτό στο ίδιο εύρος τιμής, πέφτεις συνολικά σε ποιότητα στα υπόλοιπα κομμάτια. Όταν μιλάμε για Low end τροφοδοτικά, προσωπικά δίνω πολύ περισσότερο βάρος στην ποιότητα κατασκευής/ασφάλεια του συστήματος, παρά στο να υπάρχει μεγάλη σταθερότητα σε rails που ελάχιστα χρησιμοποιούνται. Δεν συμφωνούν όλοι με αυτόν τον τρόπο σκέψης και ερμήνευσης των δεδομένων, αλλά ο κάθε reviewer έχει την δική του ταυτότητα. 2 2
Zergoulini Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Το psu σου εφυγε σας βασιλιας. Θα μπορουσε να σου κανει μεγαλη ζημια. 1
kostas_anes Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, Zergoulini είπε Το psu σου εφυγε σας βασιλιας. Θα μπορουσε να σου κανει μεγαλη ζημια. Νταξ, γενικά πλέον για να πεθάνει PSU και να σου κάνει ζημιά, πρέπει να είσαι άτυχος. Τα τελευταία χρόνια ακόμα και τα πιο low end που βρίσκεις, έχουν σωστό σχεδιασμό ώστε να αποφευχθεί catastrophic failure στο σύστημα και να περιοριστεί μόνο στο ίδιο το τροφοδοτικό. 3
NiKoSmile Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Από το 1996... είναι η πρώτη φορά που μου σκάει PSU . Μου έχουν πεθάνει πριν χρόνια μόνο δύο συστήματα (pentium 3 & pentium 4). Υποψιάζομαι λόγω κεραυνών!
Τέρης Α. Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 @kostas_anesΑυτό το post σου θα παραθέτω όταν εκθειάζουν το SP9
triplex1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 24 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Από το 1996... είναι η πρώτη φορά που μου σκάει PSU . Μου έχουν πεθάνει πριν χρόνια μόνο δύο συστήματα (pentium 3 & pentium 4). Υποψιάζομαι λόγω κεραυνών! Μηνυση τον κατασκευαστη κανε , μπορει και να εχει κλεισει το εργοστασιο τοσα χρονια 🙂
dsi44 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 17 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Και το VS τι είναι; μια απο τα ιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα